Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Štěndo nám spolklo prášek...
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
choco
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2007 09:37
- Nahlásit

Ahoj, před chvílí nám tříměsíční štěndo labíka sežralo nějaký prášek...co to bylo nezjistíme...vypadlo to ze starý kabelky...je zbytečný se strachovat nebo mu máme něco dát, aby tp vyvolalo zvracení nebo máme raději volat veta...Nestalo se někomu něco podobného?

wensday
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2007 09:42
- Nahlásit

máš veta na telefonu ?? Zavolej a poraď se s ním... aspoň já bych to tak udělala.

fromeli
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2007 09:49
- Nahlásit

No záleží, jak je štěndo velký, co to mohlo být za prášek......

Já bych taky plašila a volala veterináře

fromeli
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2007 09:50
- Nahlásit

Na to zvracení se dává myslím hořčice, ale nevím v jakým stavu, jestli ředěná nebo jen tak Ale radši bych na nic nečekala, kor je-li štěník mimi.

petra06
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2007 11:07
- Nahlásit

Ta hořčiče se prý dává zředěná s vodou 1:1, ale vyzkoušený to nemám...
http://www.cz-pes.cz/diskuse/index.php?action=vthr ead&topic=4866&forum=4&page=0

wensday
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2007 11:10
- Nahlásit

já bysem tu hořčici 3 měsíčnímu štěněti bez porady s vetem určo nedala.

choco
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2007 11:18
- Nahlásit

Tak vet nám řekl, že ho máme sledovat a kdyby se nám zdálo něco neobvyklýho tak přijet k němu...zatím vypadá v poho...achjo, to je fakt horší než s dítětem a to ho máme více méně pořád pod drobnohledem a stejně to nestačí, i tak se mu stejně podaří zblajznout nepostřehnutelný..

wensday
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2007 11:21
- Nahlásit

choco
no jo, pejsci fakt jsou jako deti nam jednou pesa z koupelny snedla citronovy mydlo a pak prdela citronove

choco
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2007 11:27 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

ta musela být vymydlená

wensday
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2007 11:28
- Nahlásit

choco
to jo )))))))))))))))))))))))))

Walda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2007 11:31
- Nahlásit

wensday

Ahoj, co páteční nácvik odvolání?
Jo a dovolil jsem si na Tebe poštvat isdpch. Má vlastně stejný problém jako Ty a chtěl by nějaké dojmy z výcviku.

abby
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2007 11:39
- Nahlásit

choco

Nám pes snědl houbičku na mytí nádobí a byl z toho celkem poprask.Vůbec mě nenapadlo,že je to tak nebezpečná

wensday
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2007 11:43 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit

Walda
ahooooj )))))) ještě jednou děkuju za podporu ))))) jj, ať vážený pan ipsdch písne na mejl nebo klidně zavolá, tel číslo při pečlivém hledání najde i na webu
no, první dny byl viditelnej strach, teď už se chová normálně, ale funguje to jen na ty krizovky - kola, auta, bežci, ne na obyčejné věci, jako odvolání od hnusu apod. Atrapu nasazuju střídavě, jednou jo, jednou ne. V one krizove situäci vetsinou staci se pripomenout hlasem... "vyhružně" Daisaaaaa..... jsem spokojena, nelituju, konečně si vycházky užiju v klidu ne ve věčných nervech.....
jo a na koních jsme ještě nebyly, cvičitelka neměla čas

petra06
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2007 11:49
- Nahlásit

abby
A co se dělo?

Walda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2007 11:51
- Nahlásit

wensday

si vycházky užiju v klidu ne ve věčných nervech.....

No skvěle, o tom to je. A tím Tvým klidem se časem zlepší přivolání i v ostatních situacích. Uvidíš.

wensday
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2007 11:53
- Nahlásit

Walda
jasně, taky tomu věřím.... u nás je to těžší, že mám 3 feny, takže smečku, když neposlechne jedna, maj problém poslechnout i ty ostatní. Ale Daisa se fakt výrazně zlepšila.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2007 12:05
- Nahlásit

choco

Jak je vasemu steneti? Volali jste veta?

petra06
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2007 12:12
- Nahlásit

maixnerova
Volali - viz. příspěvěk v 11:18...

maixnerova
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2007 12:24
- Nahlásit

petra06

dekuju, ja to prehlidla.....

choco
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2007 13:11
- Nahlásit

maixnerova
ano, volali jsme veta, Andy je zatím v poho a doufám ,že i dál bude a že ten prášek nebyl žádný driák. Nedoporučil nám do něj ni jiného cpát, jen v případě nějaké změny přijet...

maixnerova
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2007 13:47
- Nahlásit

choco

diky za info, ted uz je to docela dlouho od te doby, co to zbastilo, tak to snad bude v pohode . Podobna dramata jsme si sjizdeli taky... kriticka byla hlavne koupelna - mydla, kremy, pradlo namocene v belicim prostredku..., no a pak ho taky strasne lakalo hnojivo na kytky... nekdy jsem mela pocit, ze nemam pejsa, ale ropaka.. nastesti to vsechno pejs prezil ve zdravi... (a i ja - sice s trochu pocuchanejma nervama, ale jinak dobry ...

Myssel
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2007 16:29
- Nahlásit

wensday
Čusík..a co se děje s Daisou? Zvědavá ženská a nemužu na to přijít.

Juli
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2007 16:46
- Nahlásit

choco
..tak vítej do klubu VŠEŽRAVÝCH labíků....
My už toho sežraly..a to je stále v dohledu.Panička pak plaší a volá "přítele veterináře po telefonu"

Jinak na vyvolání zvracení je nalít do bafana olej... klasický na vaření, ne motorový

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2007 16:50
- Nahlásit

... se připojím, jednou mi odrostlé štěně sežralo bouchací kuličku (hozenou v rámci navykání na střelbu) ještě než stačila bouchnout.
Nestalo se nic a pes je dodnes šťastně živ.

choco
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2007 17:12
- Nahlásit

Juli
dík za tip znám jen to s tou hoččicí, což sem jednou i aplikovala na pibulku, u který sme si mysleli, že námu koní sežrala jed na potkany...taky docela šoking, ale byla taky ok...

Ketrin
wow,tak to je něco... to pak babo raď ) Máma se mě ptala, jestli z toho všežravství vyrostou ... chudák z toho byla na infarkt...mám ale takový pocit, že ne, co? No přečkali jsme to bez újmy, snad se mu pořírání prášků nezalíbí, narkoman jeden

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2007 18:38
- Nahlásit

jestli z toho všežravství vyrostou
Hádáš správně, nevyrostou.

Juli
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2007 18:51
- Nahlásit

choco
Ketrin
...určitě by bylo zajímavé sepsat, co všechno dokážou zbouchat.... Já jsem z toho na infarkt pokaždé! Strašně se o ni bojím, aby se jí něco nestalo..

Je fakt, že už ji přestalo bavit požírání kamenů, z toho už asi vyrostla

wensday
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2007 18:54
- Nahlásit

Myssel
hm, máš se ozvat a veděla bys.....

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2007 22:07 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

choco
Máma se mě ptala, jestli z toho všežravství vyrostou ...
mamince s klidem řekni, že NEVYROSTOU je to nezvratný fakt...
Ketrin, Juli
pojďte raději na LR...
Juli
už ji přestalo bavit požírání kamenů
Eda si občas nějaký dá, aby snad nevyšla z formy či co...

choco
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 07:27
- Nahlásit

tak to ji moc nepotěším... Aby pak nepolikala nějaký prášky z toho mamina )

JJ, kamínky ho taky moc baví, asi to ,co všechno sežarou potřebují v tom žaludku rozemlít či co )

Ale jsou to miláááášči

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání