Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Kam na kastraci???
Autor Zpráva
younglady
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 15:19
- Nahlásit

Vím, že na téma kastrace už tu pár fór je, ale mě by spíš zajímaly zkušenosti lidí, co si nechali vykastrovat fenku v Praze. Jako kde a u koho byli a jake to bylo - komplikace, nebo vše v pořádku a podobně. Prosím pokud někdo máte osobní zkušenosti napište! Díky

Lexa
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 19:22
- Nahlásit

younglady
Bohuzel osobni zkusenosti mame,tak se o ne podelim.Kastrace nebyla planovana-zanet delohy.Fena je hyperaktivni,takze jsme si toho vsimli pozde - jeste par hodin pred operaci behala,a to uz mela delohu plnou hnisu.Pak najednou zacala byt malatna,unavena,nechtela vstat - a to uz mela nafoukle bricho.Trvalo to opravdu jen par hodin.
Manzel se s ni vydal na kliniku,kam jsme driv chodili,ale tam ji operovat nemohli,uz si napamatuju,proc,snad nemeli sestru.Udelali ji ultrazvukove vysetreni,rekli,ze je to skutecne zanet delohy a ze ji mame nechat okamzite operovat.Tak jsme zacali (docela zoufale) shanet veta,ktery by to udelal - a tak jsme se seznamili s MVDr.Alexandrem Skacelem.Prijal nas a fena sla okamzite na sal.Prestoze ji fakt tahal hrobnikovi z lopaty,operace probehla bajecne,druhy den uz se Stazina citila dobre,jizva se hojila uplne perfektne,komplikace zadne (a to Stazina nebyla nejmladsi)takze za tyden uz byla v pohode.Takze tohoto veta vrele doporucuji,je vyborny.Ordinaci ma na Sdruzeni,to je kousicek od Pankrace,od metra tam dojdes pesky nebo 1 zastavku busem 188.

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 19:24
- Nahlásit

Mohu jen doporučit dr. Santara z jinonické kliniky nebyl nejmenší problém.

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 19:59
- Nahlásit

younglady
my byli u Mvdr Svobodníka v Kobylisích a taky spokojenost,přístup,péče a cena..vše OK...
Trinča byla během cca 3 dnů funkční a mi jí brzdili aby si neublížila

Fík
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 21:29
- Nahlásit

younglady
Máme fenky na výcvik a pokud je potřeba kastrace ,můžu s čistým svědomím doporučit Mvdr. Skala, Na Hrádku 8, Praha 2 -224923717, 224921316 a jede se tam metrem na Karlovo náměstí a pak buď kousek pěšky a nebo jednu stanici tramvají směrem k botanické zahradě.

younglady
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 23:19
- Nahlásit

Fík
sarax
Eda
Lexa
díky všem, pořád doufám, že se aspoň na jednoho doktora najdou dvě recenze

Gina3
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2007 00:41
- Nahlásit

Taky doporučuju Dr.Skácela z ulice Sdružení! Je fakt super, takže hurá za ním )

nika00
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2007 10:50
- Nahlásit

me kastroval psa Mvdr Svobodnik z Kobylis stejne jako Sarax...bez problemu, o dost levnejsi nez jinde, fajn pristup a rady i po telefonu.
Jediny co udelali blbe bylo to ze nam sestra odhadla mensi krunyr na rkk nez jsme potrebovali...

Danuš
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2007 22:55
- Nahlásit

Younglady

Nevím, z kterého konce Prahy jsi, ale pokud to nemáš daleko na Kladno, doporučuji MVDr. Frankovou. Je celkem super veterinářka a má příznivý ceny. Kámoška z Lužin u ní byla, mě kastrovala fenu a dvě kočky. Chodím k ní už 10 let, co bydlím v Kladně.

Jen pro ilustraci - za kastraci při císařském řezu jsem platila všeho všudy asi 1100,-. Je to už sice dávno - od té doby platíme 22% DPH, ale o moc víc to dneska nebude. A zatím nevím o nikom, kdo by u ní měl nějaké komplikace. V Praze se prý pod 5tis nevejdeš - nevím, jestli je to pravda, ale pokud jo, tak do Kladna tě benzin vyjde na max. 200 Kč. Zbytek částky můžeš vrazit do psa na přilepšení

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2007 23:31
- Nahlásit

Danuš
mno myslím že se vejdeš do 5000 a za sebe mám radši veta blíž kdyby něco...my se vešli do 3000,- cca i s ATB,kontrolami atp.
podotýkám že cena odvisí od váhy a my měli 24 kg když jsme šli na kastraci

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 11:17
- Nahlásit

younglady
ja byl v Nuslich u Schwettra. Kdyz pominu to, ze ®onie bylo blbe po narkoze, tak jinak uplne bez problemu. cena byla 3000 (®onie vazi 7 kg) a fakt bych mohl jenom doporucit ... tim, ze to bylo bez problemu, tak nebrala ani antibiotika a kdyz se mi nezdalo, jak dlouho je ji uz spatne, tak jsem mu normalne v sobotu vecer zavolal na mobil a vubec mu nevadilo, ze ho otravuju takhle mimo ordinacni dobu ....

Danuš
od té doby platíme 22% DPH
asi zijeme kazdy jinde, podle mych informaci je DPH 19 %
V Praze se prý pod 5tis nevejdeš
ale vejdes ....
do Kladna tě benzin vyjde na max. 200 Kč
to je sice pravda, ale kdyz jsem videl, jak to ®onie po narkoze spatne snasela, tak jsem byl docela rad, ze jsme byli doma autem za 10 minut ....

Pudlice
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 11:44
- Nahlásit

younglady
Pudla Arta, který už je v psím nebíčku, mi kastroval taky MVDr.Skácel, můžu doporučit.

sarax
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 12:04
- Nahlásit

younglady
no pokud jde o kastraci obecně...tak SVobodník kastroval jak Trinču tak Ronyho a ještě kokřici Honzovu

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání