Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Zablešené štěně
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
fromeli
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 17:38
- Nahlásit

No nevím, ten pangamín dávám dlouhodobě, každý den dostane 4 bobulky a od klíšťat je pokoj. Dovedla mě na to moje kamarádka.

blanulinka1
to už sem měla v ruce v létě, ale prý je to zatím na trhu chvilku a tak s tím neměli zkušenosti, aspoň mi to tak řekli v Hafbezobav

palma1
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 08:42
- Nahlásit

Ahojda, pročítám si Vaši diskusi a je opravdu zajímavá (hlavně pro mě). Předevčírem jsem totiž naší 3 měsíční fence bíglíka našla blešky - viděla jsem jenom dvě a jednu dokonce chytla, ale těžko říct, kolik jich opravdu je Hned jsem běžela koupit nějaký přípravek na odblešení - doporučili mi Arpalit neo ve spreji. Ale i tak mi to nedalo a stavila se ještě u veterináře, který mi dal Frontline spot on. Doma jsem všechno vystříkala a vyprala pelíšek. Nevím, jak moc jsem zasáhla naši Lady - moc se jí sprej nezamlouval a pěkně sebou mrskala... a večer jsem jí dala ještě pipetku. Dneska ráno jsem ale koukala, že se pořád, chudák, drbe - nevíte, za jak dlouho to bude účinkovat? Já myslela, že spray by měl účinkovat hned Škoda, že jsem diskuzi nečetla dříve, pořídila bych šampón - teď už ji ale (kvůli pipetce) nechci koupat. Co myslíte, mám ji zkusit postříkat ještě jednou? Za jak dlouho takový sprej začne působit?

Díky Marcela

ajunka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 17:48
- Nahlásit

znova už jí určitě nestříkej spíš vydrž .-)) ono to bude hcvilku trvat

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 18:05
- Nahlásit

palma1
Nekombinovat spraye a pipetku, jestli se fenule drbe, muze to byt stipancema. Dalsi postrik urcite neopakuj, mohla bys nehezky pretizit steneci organismus, proste pockej.

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 19:26
- Nahlásit

Taky to může být po Frontlinu, moji psi se taky po něm můžou udrbat, proto už používám jen jinou značku a jsou v pohodě.

dejavu
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 20:09
- Nahlásit

Verca
Frontline muzes pouzit i na dvoumesicni stenata, doporucil mi to i veterinar a je to odzkousene a OK. Doporucuju spray.

dejavu
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 20:10
- Nahlásit

palma1
nezapomen, ze ma v kozichu kousance, do tech pronikne spray a svedi to

palma1
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2007 07:12
- Nahlásit

Moc všem za radu. Znovu už ji stříkat nebudu. Koukala jsem jí do srsti a žádnou blešku jsem nenašla (snad tam opravdu nejsou - schovávat se umí dobře...).

palma1
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 08:01
- Nahlásit

Vím, že je to jen pár dnů, ale Lady se pořád drbe a začala se i kousat, tak mi to připadá, že nějaká bleška musela útok přežít. Co myslíte?

staropramen
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2009 23:05
- Nahlásit

nechápu jak to ty pejsci muzou vydrzet takový napory chemikalii

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání