| Autor |
Zpráva |
fromeli
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 17:22
- Nahlásit
Protože vím, že tu pár lidí chodí na kliniku, tak jsem si všimla změny v ordinacích jednotlivých vetů.
Kubát slouží v pondělí odpo 14-20
a pak úterý, středa, čtvrtek od 11-17
pátky neslouží.
Vetky se střídaj vždy po týdnu - jedna ranní a druhá odpolední.
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 19:26
- Nahlásit
fromeli
Díky moc!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2007 23:50
- Nahlásit
fromeli
Díky moc....tak proto mně pokaždý zvedala telefon vetka a ne Kubát
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 10:02
- Nahlásit
No včera tam byl zase nátřesk
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 10:59
- Nahlásit
fromeli
Taky se tam chystám...Brut už se zase škrábe a má vyrážku na hrudníku, packách a tlamce ... takže další ATB
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 11:05
- Nahlásit
brut
no Michelle měla jen ucpaný análky, takže pohoda, vzala jsem i pipetu na blechy a odčervovadlo, abych nemusela za pár týdnů znovu a pohoda. Špagetka se pomuckala a fertig
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 11:08
- Nahlásit
fromeli
My tam chodíme se staženým ocasem a sklopenýma ušima...ovšem rovnou do skříňky s dobrotama
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 11:16 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
brut
no špageta na mě včera na každým rohu zkoušela, jako že jdem jinam a pokaždý se vrátila se znechuceným výrazem V ordinaci byla ovšem za hrdinku a když ji vet drbal a povídal jak je krásná a hodná a statečná tak si dala říct
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 11:30
- Nahlásit
fromeli
Já jsem zvědavá, jestli si Brut dobrovolně lehne a ukáže rozdrbaná místa...posledně jsem ho musela povalit....vetka se pořádně nasmála ( já ne, poškrábaná jsem byla řádně) ....ale to jsme byli v druhý ordinaci a tam Brut neví, kde mají dobroty...tak možná proto
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 11:49
- Nahlásit
tam Brut neví, kde mají dobroty
to je ale základní nedostatek, musíš ho vždy předem informovat Včera by měl zábavu, vedle se proubouzelo z narkozy několik koček, tak by si třeba prohlídky ani nevšiml, ikdyž on je zvyklej
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 11:57
- Nahlásit
fromeli
Včera by měl zábavu, vedle se proubouzelo z narkozy několik koček, tak by si třeba prohlídky ani nevšiml, ikdyž on je zvyklej
to by měl radost a vůbec by nereagoval na prohlídku....možná i skříňku s dobrotama by vynechal
V tý druhý ordinaci ani já nevím, kde mají dobroty, takže měl smůlu a musel si počkat, až vetka vyndá z kapsy mlsku
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 17:44
- Nahlásit
V tý druhý ordinaci ani já nevím, kde mají dobroty
brut
no já Ti neřeknu, protože Michelle na veterině zásadně přijímá jen pomuckání a v největších vedrech se milostivě napije, jinak na ně kouká, že by jí chtěli otrávit
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 21:26
- Nahlásit
brut
fromeli
no my když tam byli posledně, tak bernáškovi dělali RTG a protože před tím ještě ke všemu zvracel tak dostal dietu a nějaké injekce...u RTG se sámo tvářil strašně uraženě a dotčeně, tak mu pí doktorka přinesla dobrotu, moc ho to neobměkčilo zvlášť když mu ji hned sebrala se slovy - ježiš, ty máš vlastně ještě dietu
a od pana doktora si předposledně tyčinku taky nevzal kouká se stejně jak Michelle! Tak ji dostal dom...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2007 21:30
- Nahlásit
fromeli
Jumi
Tak to my máme výhodu....mlsky si vezme, ale že by byl nějak přístupnější, to zase ne
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 06:21
- Nahlásit
No Michelle si ji někdy milostivě vezme do tlamy, když se jí zdá, že o to vet strašně stojí a pak ji položí vedle sebe
Ale ona si normálně vezme mlsky jen od vybraných jedinců. Na louce má pár oblíbených venčitelů Je zvláštní, že tito jsou oblíbení u většiny psů a podle toho vypadají také jejich kapsy
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 07:29
- Nahlásit
Tak zase změna v ordinačních hodinách Kubáta
pondělí je tam odpo do 20
út, st, čt - do 17
Už tam nepracuje Berenika Urbanová, místo ní je tam nějaká Petronela Kraváriková a pak ta Illíková, co tam byla.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 08:00
- Nahlásit
Petronela Kraváriková? Boha jeho, tak bych se vážně nechtěla jmenovat. To zní jako nadávka.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 09:13
- Nahlásit
fromeli
díky za čerstvé info, budu muset jet se Sněhulkou na ko a s Brutem a Denčou na očkování
Škoda, Urbanová byla taky dobrá
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 10:09
- Nahlásit
fromeli
,náš pan doktor si vůbec vybírá kolegyně zajímavých jmen - Berenika,Petronela.Ale nynější kolegyňko jsou prima ,jako on,i když on je prostě
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 10:37
- Nahlásit
Zuzana, jj, taky sem si říkala, že je na zvláštní jména
Ale Kubát je jen jeden
|