| Autor |
Zpráva |
Syska
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 11:41
- Nahlásit
Máte někdo s touto klinikou zkušenosti? Budem se stěhovat do Řečkovic a tuhle veterinu máme tak pět minut pěšky od baráku, tak by mě zajímalo, jestli tam někdo z vás chodíte, názor na doktory a tak celkově...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 11:51
- Nahlásit
Jednak mám jejich číslo uložené jako psí pohotovost /výjezdy např, při nehodě apod /.
Taky jsme byli u MVDr. Gryma na ekg s kříženkyní. Náš vet k němu s tímto posílá, jsou kamarádi. Jinak nevím nic, nikdy nás nelečil.
http://www.avetum.cz/
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 11:54 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
Znám a nemám dobrou zkušenost a co mi říkali místní starousedlíci, tak taky velké nadšení nejeví.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 11:55
- Nahlásit
wensday
Díky, asi je zkusíme..
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 11:56
- Nahlásit
Garfield
Aha...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 11:57
- Nahlásit
Syska
wensday
Taky je mám uložené jako pohotovost,ale nikdy jsme tam nebyli a snad to ani nebude potřeba.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 12:37
- Nahlásit
Syska
já bych je rozhodně doporučila pro nemocné papagáje - my jsme tam jezdili s papouškem a MVDr. Grymová byla výborná... ale jak se psy, to nevím.
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 12:53
- Nahlásit
Syska
Byli jsme u MVDr. Gryma na zjištění březosti na sonu. Byl nám doporučen jako jeden z nej... na diagnostiku. Přístup naprosto skvělý, velice milý a vstřícný doktor. K fence se choval velice jemně.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:00
- Nahlásit
Syska
Pokud jsi spokojená,kam chodíš teď,tak bych jiného veta nesháněla.Najít dobrého veterináře je celkem fuška a vzdálenost je to poslední
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:13
- Nahlásit
abby
Jo to je mi jasný. Nespokojení nejsme, ale zatím jsme byli u veta jen na očkování a jednou s ušima, takže nic závažného. Ale tak zajímal mě názor na tuto kliniku, máme to fakt jen skok a ikdyž vzdálenost je to poslední, tak rozhodně je lepší si na půl hoďky "odskočit" z bytu, než se hracovat městskou přes půlku Brna
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 14:57
- Nahlásit
Syska
ahoj opico, jakto, že se ani neozveš?
|