| Autor |
Zpráva |
Amir
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 10:02
- Nahlásit
Máte někdo zkušenosti s vybělováním chlupů, např. u westíku kolem očí. Amir má zahojenou ránu na noze ale pořád má v okolí rány rezavý chlupy a údajně by na to mohla pomoct nějaká vodička ale nevím jak se přesně jmenuje a kde ji seženu.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 15:09
- Nahlásit
Amir
Já mám dva kluky Bišonky a s rezavím bojujeme stále. O diamantová vodičce jsem slyšela, ale i to že je velice a zbytečně drahá. Co se mě osvědčilo tak v lékárně se prodává Peroxid vodíku, není to tak drahé, pejskům to až tak nevadí a nám to pomáhá. Ze začátku jsem jim kolem očí vytírala každý den asi týden a teď stačí1-2x do týdne. To je moje zkušenost a rada jak neutratit moc zbytečně penízky.
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 21:13
- Nahlásit
Darina1
Díky za radu, já to hledala na netu a našla jsem akorát zajímavý články o zázračné diamantové vodě ale to není to co jsem hledala ... zkusím ten peroxid ...
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 21:20
- Nahlásit
Amir
myslím, že asi myslíš diamantové oči od KW a to najdeš na www.fortissimo.cz Myslím ale že pokud nechcete do toho vrážet moc peněz, tak si vystačíte s tím 3% peroxidem. Diamantové oči prý vůbec nezabírají, takže to raději vypusťte ze seznamu. já mám boloňáka, tkerému hodně teče z očí a jelikož chodíme i na výstavy, tak to musím vybělovat. a nejvíc zabírá super bělící gel o 1AllSystems. stojí sice 250 ml 600Kč, ale mám to už rok a ještě tam něco mám a používám to celkem často. tu vodičku diamantové oči vypipláš hned....
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 21:21
- Nahlásit
http://www.fortissimo.cz/shop.php?language=&level= 3&code=PK-2-2&product=K-WX-02&page=product
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 21:48
- Nahlásit
Verca
Díky za informace, já zkusím ten peroxid a když to nezabere tak budu zkoušet to co mi radíš.
|