Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Veterinární nemocnice Na Šejdru - Praha 4 Libuš
Autor Zpráva
Ole
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 10:23
- Nahlásit

Máte s ní někdo zkušenosti ? Ať dobré či špatné, díky za reakce

fromeli
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 13:44
- Nahlásit

Ole
osobní ne, ale podle kamarádky záleží na koho se zrovna narazí, ale to je asi stejné všude.

Lexa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 14:08
- Nahlásit

Ole
a chces jen tuhle veterinu nebo muzu napsat i o jine na Praze 4?Mame tady sveho veterinare a je skvely.

Gina3
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 14:30
- Nahlásit

Na Praze 4 doporučuju MVDr.Skácela.Je to ulice Sdružení.Má skvělý přístup,je odborník, fakt doporučuju.

Lexa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 14:56
- Nahlásit

Gina3
Prave o nem jsem chtela napsat
je uzasny,operoval nasi fenu,kdyz uz to nikdo jiny delat nechtel,a je ok.
A pristup ma fakt perfektni,ordinuje i o vikendu...Jsme strasne radi,ze ho mame.

Ole
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 20:02
- Nahlásit

Díky za odpovědi Známý mi doporučoval tuhle nemocnici a chválil, ale snažím se získat více info od více lidí, kteří s touto nemocnicí přišli do styku

Mel
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 10:18
- Nahlásit

Ole
já Libuš moc nemusím, bydlím kousek od ní, ale radši chodím jinam... dost mi vadí, že jsou strašně drahý, ale když se podíváš na jejich inzeráty typu hledáme sestru za 8 tisíc hrubýho na směnný provoz, tak se mi tenhle přístup nelíbí...
Já osobně nemám žádnou špatnou zkušenost (byla jsem tam asi dvakrát s banální věcí), ale známé tam špatně vykastrovali čubu.

Kasia
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 13:05
- Nahlásit

Já s ní rozhodně zkušenosti mam, a jsou naprosto strašné, rozhodně NEDOPORUČUJI, raději pojedu na druhou stranu Prahy.

Fík
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 14:56
- Nahlásit

Ahoj, naší fenku 5kg špice zachránil MVDr. SCHULGA z veteriny Anežka na Letné. Fenku chytila jiná fena cca 35kg živé váhy (zlomená žebra, kolabující plíce) byla na 5ti operacích, ale přežila a tak VELKÝ DÍK tomuto veterináři.Sami jsme nevěřili, že přežije, ale díky odhodlání pana doktora přežila. A navíc je dostupný i klientům s menším příjmem.

handula
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 15:26
- Nahlásit

taky jsem slyšela spíš negativa, že ze známý vytáhli nevim kolik tisíc za operaci - nádor v uchu - prý jim muselo být předem jasný, že to nemá cenu...pes umřel....přístup prý špatný, ani jim psa neukázali, jen jim předhodili účtenku...
nevím no...

emikami
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 15:31
- Nahlásit

Já jsem byla na Šejdru párkrát ale spíše to byly takové banality, pejsek třeba jen zvracel, průjem, atd. takže to šlo jen o celkovou prohlídku a dodání léků, např. antibiotik, byla jsem ale vždy spokojená s přístupem, a léčení vždy zabralo, také jsem tam byla na utracení fenky, přístup k nám naprosto skvělý v takovém smutném okamžiku, takže i přesto že jsou dražší nemohu si stěžovat, co se týče nějakých těžšších operací nebo tak , tak to zkušennosti nemám.

Kde prosím pracuje ten dr. Skácel. Potřebovala bych někoho z Prahy 4 nejraději ohledně zoubků, dát je vyčistit, byla jsem zde u nás s pudlem, platila jsem přes tisíc Kč, a to měla o hodně lepší než té které to potřebuji nechat v nejbližší době udělat. Slyšela jsem že to stojí někde i jen 500-700kč. Nyní jsem u nás byla se 7měs. štěndem na kýle a vytrhl ji dva mlíčnáky - špičáky, platila jsem 2400kč. zdá se mi to docela dost drahé.Když někde říkají že kýla stojí 500kč. Jedná se o dr.Krále mladšího a pracuje hlavně na Šejdru také ale ordinuje i zde u nás, je velmi milý ke psům, mohu ho zatím jen chválit, ale přece jen ta cena také není nic moc. Dokonce sono má dražší ještě než Palkovič a to se o něm povídá že je drahý.Tam ale nechodím kvůli té sestřičce, ke psům žádný přístup, je to pro ni jen práce a práce, a to nesnáším, a tak tam radši ani nejdu i když to mám pár metrů od baráku.

Kasia
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 15:32
- Nahlásit

naše poslední návštěva také dopadla špatně - smrtí, nebylo jí sice už pomoci, ale čtyři dny se šíleně trápila - léčili jí na něco jiného a tím jí ještě více přihoršili - a cena??? 6 000 Kč/3 dny za nic, vlastně né za nic, ale za "týrání"

fromeli
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 16:06
- Nahlásit

My chodíme sem a jsme moc spokojení.

Lexa
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 19:27
- Nahlásit

emikami
napis mi mejla (lexa.75@inbox.ru),ja ti poslu cislo na dr.Skacela.Je to nedaleko Pankrace.

Ole
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 16:39
- Nahlásit

posouvám nahoru, kdyby se chtěl ještě někdo vyjádřit

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání