| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 19:38
- Nahlásit
Zajímalo by mě, jestli je časté, že si pes "poradí" s límcem. Moje skoro 11-letá čuba ho poprvé v životě má od včerejšího večera. Libovali jsme si, jak je hodná, že ho bez protestů snáší. Jenže ouha, pouze v přítomnosti někoho z rodiny. Dnes byla 2 hodiny sama a nevímjak se jí povedlo ho docela slušně rozervat. Myslela jsem, že to je dobře vymyšlená a spolehlivá věc...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 19:44
- Nahlásit
Ketrin
no my ho dali čubině před 14 dny a před náma to bylo taky dobrý..ale jak zůstala bez dozoru,tak z něj lítali kusy...je to dobře vymyšlený..ale jak má pes malinko větší sílu a chce se toho zbavit tak se asi zadaří....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 19:49
- Nahlásit
sarax
Já právě vůbec nechápu, jak se jí to povedlo. Packama určitě ne. Límec je natrhlý v jiném místě, než jsou ty spoje - ty vydržely. Vypadá to, jako by se zachytila za něco ostrého a rvala tak dlouho, až ho rozervala. Jenže byla v kuchyni a tady prostě nic takového není... Každopádně zítra jde se mnou do práce.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 21:10
- Nahlásit
Ketrin
mno mi zjistili že naprosto cíleně s límcem mlátí o futra a všechno tvrdé....
prostě si poradí
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 21:38
- Nahlásit
Ketrin
Borgo nebo Bresta ji nemohli pomoc?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 21:43
- Nahlásit
Eda
Určitě BY mohli, ale ti byli se mnou pryč - byla fakt sama.
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 21:48
- Nahlásit
Happinka na to potřebovala poprvé asi 10 minut, než přišla jak na to, další pokusy byly tak do 30 vteřin po nasazení, všechny úspěšné. Nezbylo nic jiného než si vzít dovolenou a střídat se v hlídání.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 21:49
- Nahlásit
Essi
a střídat se v hlídání.
jj jediná věc která funguje
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 21:53
- Nahlásit
Musím se pochlubit jejími šedivými chlupy, ale Happinka je pěkně vyčůraná fenka ČSV.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 21:58
- Nahlásit
Essi
Nezbylo nic jiného než střídat se v hlídání
Já to tušila dovču si brát nemusim, můžu ji vzít do práce... jenom ona už má radši svůj klid a ne muset celý den v kanclu vítat návštěvy... ale co se dá dělat. Salinka je taky pěkně vyčůraná. S rozbitým límcem ji zastihl první manžel, a ona prý hned nahodila výraz jakoby nic-jééé ahoj, to je fajn že jsi doma, podrbej mě...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 23:05
- Nahlásit
Ketrin
taky se nám to stalo...Brutovi vydržel límec jen v naší přítomnosti, pak byl hned pryč.....
|
petr26
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2007 19:31
- Nahlásit
Náš pes límec rozbil po dvou dnech díky tomu, že se neuměl "vejít" do dveří, neuměl minout zeď, neuměl se otočit na schodišti apod.. Jinak, že by ho sundal tlapkou či něčím jiným to nehrozilo. Pokud máš tedy odpovídající velikost. Jo a to jsme koupili prý jeden z nejkvalitnějších. Je potřeba se obrnit velkou trpělivostí...!!!!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2007 06:22
- Nahlásit
Dnes jdem na další kontrolu a už se snad límce zbavíme. Salina už asi rezignovala-sice s ním taky pořád do něčeho naráží, ale už ho nerve... a manžel je asi fakt schopná švadlenka - značně vyspravovaný límec pořád drží
|