Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Vakcína Biocan
Autor Zpráva
Verca
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 19:36
- Nahlásit

Ahojky, necháváte očkovat svého pejska touto vakcínou?
Já byla poprvé s pejsou (má rok a tři měsíce) an ročním přeočkování. Poslední bylo 20.1.2006 a te´d 17.1.2007. No naočkovala jí doktorka tou stejnou co minulý rok(máme v očkováku stejné nálepky), jenže mi řekla, že za tři týdny mám jít znovu na přeočkování, což je divné, protože bych nešlyšela, že někdo chodí nadvakrát.... Nechce ze mě vytáhnout jen peníze? Pozdě jsem nepřišla, tak nechápu proč. Dostala DHPPi a L.

stamir
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 19:41
- Nahlásit

moj vet nechce očkovať besnotu spolu s inými vakcinami, tiež čakáme 2-3 týždne. Nie je to tento prípad ?

Verca
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 19:47
- Nahlásit

stamir
ale my na vzteklinu máme jít až v dubnu. Minulý rok to tak bylo, že jsme šli až v půl roce. a řekl, že máme přijít za rok. Že by chtěla naočkovat vzteklinu o tři měsíce dřív?

pigie
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 21:26 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Verca
Ja neviem, ale mne minuly rok vytiahol veterinar z vacku peniaze. Isla som s kamaratkou s tym, ze som si napamatala, ci pes nema dostat este jednu vakcinaciu. Spoliehala som sa na to, ze ked je jej dobry kamarat, tak snad vycita z tych nalepiek. Dostat vakcinaciu nemusel - podla mojho veta, napriek tomu ho zaockoval a este sa tvaril, ze je to potrebne. Samozrejme, inou vakcinou nez dosial... Skus sa spytat ineho veta... Alebo ti tu mozno este poradia, mne to nic nehovori

Na nete som nasla toto
Vysoká vzájemná kompatibilita a jejich kombinovatelnost
- od monovalentních vakcín (Biocan P, Biocan C, Biocan R) až po vakcíny devítivalentní (Biocan DHPPi+LR - k pravidelným ročním revakcinacím psů )

Takze pokial besnotu davas zvlast, ja by som sa jej opytala, preco znova ma dostat vakcinaciu a hlavne proti comu... Ak to bude besnota o tri mesiace skor, tak si mozes vybrat, ci si ju das naockovat hned, alebo az v aprili.

Verca
Člen
# Zasláno: 18 Led 2007 22:01
- Nahlásit

pigie
mě už i jedna kamarádka zjišťovala u veterináře, jak to je a taky jí řekli, že se nic nepřeočkovává. No uvidím. Ten náš veterinář je divný, očkuje štěňata místo 3x, tak 4x (chápejte: štěně dostane u chovatele jednu vakcínu a já pak jdu s ní na očkování a on jí dá znovu tu základní (s třemi nemocemi místo s pěti) a pak dá ty dvě další. Řekl mi, že jí nechce zatěžovat /už byla zatížena pěti nemocemi a on v tom měl pokračovat). Jenže chtěl jen vytáhnout prachy.) a tak jsem si myslela, že to v dospělosti skončí a ono ne...

pigie
Člen
# Zasláno: 19 Led 2007 13:51
- Nahlásit

Verca
Zmen veterinara...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání