| Autor |
Zpráva |
younglady
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 23:31
- Nahlásit
Máte někdo pejska s tímto problémem? Dneska Abby zjistili 0/1, doktor říkal, že s ní můžu dělat vše - sporty, agility, cokoliv. Mě by zajímalo, jestli někdo máte pejska s luxací a jestli se mu to třeba věkem zhoršuje, nebo mu to v něčem brání (prostě názory přímo ze života)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 06:58
- Nahlásit
mám šeltii s těžkou luxací. Nemá s tím vůbec žádný problém, celý život běhá vrcholově agility a běhá hodně dobře . Občas jí to koleno "vypadne", ona si sama dokáže zkroutit nohu a zpátky ho nahodit. Sport tomu spíše prospívá, protože ta noha je dobře nasvalená a ty svaly drží ten kloub místo těch nefungujících vazů.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 07:28
- Nahlásit
Biluška
pěkně si to napsala, je to stejné jako u lidí. Doporučují hodně cvičit aby koleno drželi svali když nefungují vazi
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 08:13
- Nahlásit
younglady
mam kamaradku co ma fenku JRT po operaci kvuli luxaci...ta si tim vsim prosla, takze ti povi nejspis nejvic...jeji stranky jsou www.terierka.com
abby drzim palce!!!
|
Vanda
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 08:16
- Nahlásit
younglady
U PRT je to poměrně častý problém, takže 0/1 je podle mě super výsledek. U Báry měli taky podezření, ale vyklubal se z toho "jen" nějaký výrustek na pánvy, kvůli kterému kulhá skoro furt a já dumám jestli jí to bolí nebo ne, abych se rozhodla jestli to nechat odoperovat.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 08:30
- Nahlásit
younglady
kde ti delali vysetreni???
|
Linda L
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 13:40
- Nahlásit
Ahoj Russlíci, koukám že jsme všichni nějací marodi. Včera jsme se dozvěděli, že máme podezření na boreliózu Výsledky krve budeme mít až příští pátek. Do té doby Berťa bere nějaký doplněk stravy z nějakých měkkejšů či co (pokud se ta borelióza potvrdí, tak dostane antibiotika) a vůbec mu to nechutná. Říkal že radši statečně chcípne hlady než aby se nechal otrávit nějakým blevajzem.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 14:02
- Nahlásit
Orry
V Praze na veterinarni klinice v kolmy, mam na ne x dopotuceni, jsou tak fakt super a maji skvely pristup!
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 14:04
- Nahlásit
younglady
no ja totiz casem taky premyslim ze rockymu necham udelat vysetreni..tak proto se ptam kazdopadne kontaktuj tu moji kamosku, ona o tom vi opravdu hodne a poradi ti.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 14:05
- Nahlásit
Linda L
Bertika je nam lito a doufame, ze brzy bude zase fit
|
aren
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 14:13
- Nahlásit
Svali .. vazi .. na pánvy ..
Lidičky, vy tady teda dneska dáváte zabrat tomu češtinovi.
Doufám, že to Abbynce nebude dělat problém a že se Bertík dá brzo do pořádku.
|
Linda L
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 14:18
- Nahlásit
Aren
Ještě jsi zapomněla zmínit "měkkejše" a "blevajz" To jsou taky pěkná česká spisovná slova.
Jinak děkujeme že nám držíš palec a doufáme že budeme všichni zase brzy teriéři jak se patří.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 14:22
- Nahlásit
Linda L
Já myslím, že měkkejš a blevajz jsou gramaticky v pořádku, ne
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 18:25
- Nahlásit
Orry
tak ja operaci nejsu, a doktor rikal, ze je to jako by mela 0/0, takze pohoda, jen me zajimaly nazory ze zivota, jak s tim pejsci fungujou, jinak doporucuju tu Kolmou, fakt jsou super, doktor je ferovej a pohodar, neni to ani drahy a jsou na ne skvely doporuceni. Dela to doktor Čáp.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 18:28
- Nahlásit
Linda L
Bertikovy drzime palecky!!! Pri "nejhorsim" bude chvili na ATB a pak bude zase ok a litat jak divej
aren
Zatim to Abby problemy nedela, dneska sla prohanet zajicky jako by nic Ale dekujeme
Orry
Neber to zle, nechci se stresovat operacema, to urcite chapes Je to dobry to nechat udelat uz pro ten pocit ze je pesan ok, ja to potrebuju pro uchovneni, jinak ybch do toho asi nesla, pac sem z toho ted nervni aby nahodou neco
Vanda
a ten vyrustek by se nedal odstranit nebo to nedoporucili?
Biluška
Diky moc, to jsem potrebovala slyset
|