| Autor |
Zpráva |
Meny
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 16:20
- Nahlásit
Ahojky
Potřebuju se zeptat jestli někdo nevíte o nějakých granulích po kterých pes přibere na váze a není po nich průjem.Zkoušelajasem Eminent,Chicope,Fitmin,Delikan,po všech má průjem a potřebuju aby přibral na váze.Díky
|
Margaret
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 16:32
- Nahlásit
Meny
Zkus Purina Pro Plan Losos s rýží, je to hodně výživný a kvlaitní, ale obávám se, že poněkud jiné cenové relace, než ty tebou uváděné. (Ale možná se pletu, neznám je)
|
Meny
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 16:58
- Nahlásit
Margaret
Díky moc,sice nevim kolik stojí ale vyzkouším je.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 17:27
- Nahlásit
Meny
cca 1500,- počítej... Jinak můj nepřibral ani při ProPlanu, ani po zátěžovkách, a to jsem nikdy pod Superprémiové krmivo nešla... Přibral po masu. Ale nic moc, potřebovala bych klidně 5 kg navíc a nevím též jak.
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 17:39
- Nahlásit
Meny
Tak jsem to našla prý pomáhají pivní kvasinky a dá se to koupit v lékárně. jinak nám na přibrání zátěžovka pomohla
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 18:05 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
No, nam tiez zatazovka pomohla. Po skrmeni 15kg vreca ma pes prirastok rovne kilo!!!
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 18:14
- Nahlásit
pigie
Tak dobře na tom tedy nejsme po 3 pytlích 15 kg jsme přibrali cca 0,5 kg, ale je to na něm víc vidět skoro jako celé kilo
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 18:16
- Nahlásit
AOZ
No, my sa smejeme, ze psovi ostriham chlpy na usiach a prerastene chlpy na packach a znova bude mat povodnu vahu
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 18:21
- Nahlásit
pigie
Tak jo já to mám jisté protože nemám co ostříhat. Aspoń, že vám přibyly ty chlupy
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 18:36
- Nahlásit
Meny
A nechceš mu dát něco pořádnýho? Myslím klasiku
|
Meny
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 19:06
- Nahlásit
Smečka
Jo já ho právě do ted krmila vařeným,maso +těstoviny a nějak nic moc,tak jsem myslela že snad po těch granulích něco přibere ale nic platný.Bojim se abych z něj za nějakej čas neměla chrta.Když vyleze(v létě)z vody tak nemusíme chodit na rtg.jsou mu vidět všechny kosti.Vypadá to že ho týráme hlady.Má sice 40.kg ale alespon těch 5kg by potřeboval přibrat.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 22:58
- Nahlásit
Meny
Syrové jsi nezkoušela?
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 23:42
- Nahlásit
Meny
Po granulích a průjmem z nich, zhubne ještě víc. Já vím, dočasně. Teda snad. Já bych zůstala u klasiky. Granule jsou podfuk. A jako všude jinde, při řeči o nich: zanes (nebo pošli) vzorky do labin vet. ústavu. Chceš li znát skutečnost o jejich kvalitě.
Haf
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 08:39
- Nahlásit
Sylva
Ahojky, prosím Tě jakou laboratoř máš na mysli, kde bych ji našla, vyskytuji se v Praze. Vím o jedné v P7 kam dnes nesu vzorek na parazitární vyšetření. Ale myslím, že rozbor granulí tam nedělají. A nevíš kolik přibližně stojí ten rozbor?Díky
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 08:49
- Nahlásit
Terri
Můžem si psy vyměnit já ti ho vykrmím a ty mi je pěkně odtučníš.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 08:56
- Nahlásit
Mucholabka
Jsem pro No ne, tak prozraď jak to děláš sím sím..
Jinak mé odtučnění probíhá dost drastickým způsobem, to varuju - 10 km na kole denně, kilák ve vodě, balonek sprintem 2 km... (No teda než jsem začala být 2 v 1 )
No asi mi nezbyde, než fakt krmit syrovým...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 09:16
- Nahlásit
Terri
No, kolo je minulost-pumpovaly dvě panenky, pokazily pumpu
Stejně by Buca s kolem nesouhlasila a ještě by ti dědci nadávali, že toho psa strháš, zatímco Buca by xichtem ryla asfalt a házela ublížené oči.
Myslím, že na tlusté psy mám patent musíš krmit způsobem dvakrát denně narvi co se vleze
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 09:23 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Mucholabka
Zkusila jsem si to představit, a myslím že na Bucu by se opravdu muselo jinak než kolem Ale mi nepřijde tlustá...
Krmím dvakrát denně, buď je to půl kila granulí (doporuč. dávka bývá 300-400) a nebo kilo masa, dva pytlíky rýže a zelenina... Jinak rohlík, chleba, mňamky, kuřecí krky na stopě (půl kila)...
Nevím, jestli ho mám ještě víc přežírat, jako narvat "do něj", maso by asi zbodnul, to je fakt... ale co ten břuch?
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 09:26
- Nahlásit
já bych taky rvala co se vejde ale když nežere tak to prostě do něj nenarvu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 09:32
- Nahlásit
Terri
Břuch splaskne do nich fakt vejde hodně. Zkus mu dávat jinou přílohu místo rýže. Třeba extrudované těstoviny nebo mu to dávej s rozmočenýma granulema.
Na doporučené dávky nehledím a čumím, že 300 g by mu mělo stačit. To mi by po 300 g Buca nádavkem sežrala ještě Ašu, a to je poloviční.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 10:39
- Nahlásit
co toto : URL
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 10:49
- Nahlásit
Terri
Jestli nemá problémy s trávením zkus syrové dršťky (vetamix má docela dobré v krámě jsou drahé).V zimě a v línaní,kdy psi při standardní krmné dávce hubnou přidávám škvarky nebo sádlo.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 11:32
- Nahlásit
Mucholabka
Dávám (ty těstoviny). Co vločky? Mám strach, že se mi posere, apropo Smečka - po mastném mívá průjmy
Granule - poté, co mi sežral 15 kg za 14 dní a nic... jsem přešla na to maso. Tak já koupím větší misku
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 12:02
- Nahlásit
Terri
Ahojky, taky jsem měla problémy aby mazlík nabral, začala jsem mu přidávat ke granulím (pro štěňata malých plemen-mají víc tuku než pro štěňata velkých plemen)syrové maso a škvarky . Jinak mu dávám z každýho jídla co jím ten poslední kousek a přestal mít problémy s trávením.Dřív jakmile jsem přidala třeba jen trošku polévky nebo změnila značku granulí tak měl okamžitě průjem a hubnul.Teď taky není přesně podle mojich představ, mohl by bejt víc osvalenej ale to se snad spraví věkem.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 12:11
- Nahlásit
Terri
To nedávám, leda úplně rozvařené. Jinak jak to do nich jde, tak zase vyjdou ven. Nevím jak to ten tvůj zvládá, já jim občas mimo hlavní dávku přilepším mlíkem. Mastné mu zkus dávat s nalámaným rohlíkem nebo něčím savým, pórovitým a výživným. A hlavně mu dávej častěji, třeba i třikrát denně...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 12:33
- Nahlásit
Amir
Taky doufám, že přiberem okolo dospělosti, tj. za rok...?!
Mucholabka
A hlavně mu dávej častěji, třeba i třikrát denně...
zkusím
|
Meny
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 12:39
- Nahlásit
Tak já teda taky z kusím to syrové maso.Kolik kg na den?To abych šla koupit celou krávu.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 12:44
- Nahlásit
Meny
Počkej a co Ty máš za drobečka? No ale jak jsem zaregistrovala, taky chceš přibrat cca 5 kg, tak to jsme na tom stejně.
Si říkám, že jestli mu dávám 1 kg masa - tak to syrové bude mít určitě víc živin než když to povařím... Tak asi zkusit nejdřív to.
Protože můj třeba nechce žrát víc rohlíků za den, než dva nebo krajíc chleba, pokud by na tom neměl nějakou mňamku..
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 13:22
- Nahlásit
Tak já teda taky zkusím to syrové maso.Kolik kg na den?To abych šla koupit celou krávu
Tak já teda taky zkusím to syrové maso.Kolik kg na den?To abych šla koupit celou krávu.Meny
Co je to za plemeno,nechce se mi hledat...
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 13:40
- Nahlásit
Smečka
jestli se nepletu tak NO, ale nejsem si jistá
|