Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Jak poznat veterináře slušného ke psům?
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Lesanka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 14:57
- Nahlásit

Prosím víte někdo jak poznat veterináře slušného ke psům? O vetech se vyprávějí zkazky. Včera zrovna kamošovi umřel pes ve třech letech. Nerozumím tomu, ale byl před tím na dvou operacích...A mě čeká čipování tříkilového psa. Potom, co jsem si přečetla článek v Reflexu o čipování, tak se mi tam vůbec nechce. A nedokážu si představit, když feňuli něco bude kam jít, aby ze mně netahali peníze a pes pak neumřel.

venda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:02
- Nahlásit

Lesanka
veterináři jsou taky jenom lidi, nejlepší je, když ti někdo poradí veterináře, ke kterému už dávno chodí a je spokojený

ale ani veterinářům ani doktorům fakt nezávidim, protože zvlášť lidský doktoři jsou jednou nohou furt v kriminále, já když v práci něco pokazim, protože jsem se špatně rozhodla, tak se prdlajs stane, ale oni určitě úmyslně neškoděj a přesto je lidi akorát pomlouvaj, když se jim jednou něco nepovede

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:04
- Nahlásit

Lesanka
pro veterináře není v této společnosti lehká doba...tedy pokud by chtěli být slušní a etičtí...kažřdý jen klade požadavky, ale korunu většina pustit nechce ......

zjišťuje se to velmi těžko....

nika00
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:08
- Nahlásit

Lesanka
je to tezky...
me umrel kdysi pes primo na veterine...byla vystresovana a vetka ji i tak doslova vrazila do zadku teplomer a ona se tak lekla ze mela sok, a zastavu videla jsem to...byla jsem u toho jak ji ozivovali..bylo to hrozny...domu jsme si ji vezli mrtvou
byla to vet v jinonicich a uz me tam nikdo nikdy nevidel...segra tam ale chodi se svym psem a je spokojena..

my nedavno nechavali cipovat a bylo to rychly a jimmy vubec nevykazoval znamky bolesti...i kdyz jinak je to pekna histerka...
ta vetka rikala ze obycejny ockovani je pro psa neprijemnejsi nez to cipovani

cipovali nas na vet centru jindrova
jsou tam vsichni SUPER-doporucuju

Lesanka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:11
- Nahlásit

venda
Já vím, není to jednoduché, lidé často pomlouvají, jen proto, že tomu nerozumí. Zatím, co jsem se ptala, tak jezdí lidé třeba i daleko od bydliště za známým.
Trotelchen
Jsou případy, že se lidé raději zadluží, aby měli na operaci psa.

abby
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:11
- Nahlásit

Lesanka

My jsem na čipování byli a žádnej problém.Zrovna z tohohle obavu nemám.

Dobrýho veta poznáš těžko.Nejlepší máš poptat se kolem a nechat si někoho poradit.Ale neznamená to,že když vyhovuje někomu,tak bude vyhovovat i tobě.

Lesanka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:17
- Nahlásit

nika00
me umrel kdysi pes primo na veterine...byla vystresovana a vetka ji i tak doslova vrazila do zadku teplomer a ona se tak lekla ze mela sok, a zastavu videla jsem to...byla jsem u toho jak ji ozivovali..bylo to hrozny...domu jsme si ji vezli mrtvou
To je strašný. Mně když feňuli očkovali, tak jí sestra vrazila jehnu, zatím co jsem si povídala s vetem, čubí se cukla, jehla visela...to jsem zírala, kdyby počkala až dokončíme větu nebo na nás houkla někdo by jí psa přidržel, přišla mi jako střívko a to si těchto lidí vážím.

Lesanka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:20
- Nahlásit

abby
Dobrýho veta poznáš těžko.Nejlepší máš poptat se kolem a nechat si někoho poradit.Ale neznamená to,že když vyhovuje někomu,tak bude vyhovovat i tobě. také si myslím, někdy si lidi prostě jen tak nemusí sednout nebo se zrovna s podobným problémem nikdy nesetkali. Jsem hodmě smutná z toho, že pes kamoše ve třech letech umřel - na přetržené vazy.

AOZ
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:22
- Nahlásit

Lesanka
Myslím si, že obzvláštˇ pro mě je také zapotřebí,aby vet kromě toho, že má fajn vztah ke psovi ,a takovou jsem konečně našla, byl také psycholog pro paničku. Protože jak psovi něco je tak začnu panikařit po zkušenostech s předchozím psem a ona si se mnou ještě vždycky povídá a uklidní mě.

sarifuk1
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:23
- Nahlásit

ahojky všem.....není doktor jako doktor....nám braly jen krev na testy.....přišly jsme doktorka nepříjemná samozřejmě pes to ucítil a nenechal se od ní ani pohladit...nakonec to dopadlo tak že ho musela uspat aby nám vzala tu krev no hrůza.....pak jsme musely jet na další testy a nebyla tam ona ale její kolega...jak viděl naší labradorku první co bylo jůůůůů ahojky myšičko...Enny se na něho vrhla a poslouchala na slovo a to jí ted budou 4 měsíce...takže je to živel...enny seděla jak přibytá podala packu a doktor ji krásně vzal krev....a od té doby chodíme jen k němu...doktorku at vyhodí...protože testy omylem vyšly špatně a doktorka mi volala domů že je to špatné at psa utratím...kráva ještě ted mi jdou slzy do očí....

Lesanka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:25
- Nahlásit

nika00
cipovali nas na vet centru jindrova
jsou tam vsichni SUPER-doporucuju

koukla jsme na web, tam pojedem díky.

Margaret
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:25
- Nahlásit

sarifuk1
Řeklas to někomu? Myslím třeba tomu jejímu kolegovi? Měli by to vědět ne, co mají za kolegyni...

sarifuk1
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:28
- Nahlásit

jo řekla jsem mu to vlastně ten doktor je majitel kliniky , řekl že nějsem první...a že stím něco uděla.....tak nevím...od té doby jsme tam nepotřebovaly jet tak nevím.....ale řeknu vám že jak mi to zavolala tak jsem se normálně zhroutila 3 měsíční labradorka předemnou seděla koukala na mě a ona mi volala at jí utratím no hrůza...

abby
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:29 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

sarifuk1

Já bych si teda psu kvůli odběru krve uspat nenechala.Počkala bych a zkusila přijít jindy.

A co ti řekla,že jí je?

sarifuk1
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:30
- Nahlásit

no nebylo to uspání...ale asi nějaký oblbovák....ale ty testy byli důležité....enny dostávala záchvaty ale pak se to vysvětlilo z čeho to bylo....nevyhovovalo jí jídlo...ale ted jsme na HIlLsu a je zdravá jako řípa

sarifuk1
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:31
- Nahlásit

už jsem tady to psala....je to katogerii ZÁCHVAT U ŠTĚNAT

abby
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:32
- Nahlásit

sarifuk1

A co měla,že jí to vyvolávalo záchvaty?

Hlavně,že už je O.K.

abby
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:33
- Nahlásit

sarifuk1

To si pamatuju,jen jsem nevěděla,že jsi to ty.Konec jsem už nečetla,ale začátek,kdy jsi byla v depresi,jo.

nika00
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:33
- Nahlásit

Lesanka
koukla jsme na web, tam pojedem díky
snad budes spokojena jako ja a vsechny my 3 zviratka se kterymi tam chodim

sarifuk1
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:34
- Nahlásit

prý nějaké záchvaty z jídla jako že měla chudinka hlad....byla na K9 a asi ji to nestačilo tak dáváme HILLS a leží s plným bříškem a oddychuje....ale po K9 byla jako by se nenajedla

sarifuk1
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:35
- Nahlásit

abby....jo jsem to já a ještě se jednou omlouvám za mé chování ale byla jsem fakt hotová

Lesanka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:48
- Nahlásit

sarifuk1
to veřím to bych byla také na játra, kdyby mi někdo řekl, že mám utratit zdravou pesu.

abby
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:57 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

sarifuk1

Co blbneš,my jsme to všichni chápali.Na tvém místě bych nejednala jinak

brut
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 17:13
- Nahlásit

Lesanka
Já jezdím do http://well-vet.company.cz/
Mám to přes 60km, ale a ochota, klid, přístup ke zvířatům, a v neposlední řadě cena mi za to stojí.

fromeli
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 18:57
- Nahlásit

Já jezdím do http://well-vet.company.cz/
Mám to přes 60km,

no já to mám 10 minut pomalou chůzí a jsem za to ráda. Už jsem k dr. Kubátovi přetáhla i svého švagra a labradorku a taky je spokojenej.

Orry
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 07:52
- Nahlásit

brut
fromeli
a maji nonstop pohotovost nebo ne??

fromeli
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 08:02
- Nahlásit

Orry
nonstop nejsou, všední den od 8 do 20 a o víkendech sobota dopoledne a neděle odpoledne.

Lesanka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 09:31
- Nahlásit

brut
zpočátku mně překvapilo, že lidé cestují za veterinářem takovou dálku, když ho mají třeba za rohem - a už se nedivím, budu to dělat stejně. Třeba za to veterináři nemohou - u lidí je také očař, chirurg atd. Ale těžko někdo bude rozumnět psům, když to byl třeba koňař. Dostala jsem zajímavý článek z jednoho časopisu čeho jsou veterináři schopni, naskenovala jsem ho do pdf, ale sem ho asi nedám, že? To bych ho musela dát někam na web, to nemám kam.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 10:09
- Nahlásit

Lesanka
Já zas nedám dopustit na tyhle:
URL, jsou příjemní, ochotní, sami pejskaři...

brut
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 10:32
- Nahlásit

Lesanka
U nás je pět vetů..... na malé město docela dost. Bohužel ani jeden dobrý...na potvrzení do očkováku stačí, ale nic jiného bych u nich psům dělat nenechala. I když spousta místních si je nemůže vynachválit

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání