| Autor |
Zpráva |
JanaK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 07:25
- Nahlásit
Moje dvouletá fenka jezevčíka nyní hárá a chodí v noci stále čůrat. Minulou noc to bylo každé 2 hodiny, na dnes jen 2x za to po třičtvrtě hodině. Přitom vždycky normálně v noci chrápe. souvisí to s háráním a nebo může být nastydla? A nebo má jen psí touhy a tahá mě ven? Nevím jestli jít k vetovi, ale zase abych něco nezanedbala. Máte někdo zkušenosti? Přes den chodí úplně normálně.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 07:56
- Nahlásit
Jani, já myslím, že to určitě souvisí s háráním.... já tak třeba poznám blížící se hárání, když chodí holky víc čůrat....
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 08:09
- Nahlásit
JanaK
má fenka taky často čůrá, když hárá, ovšem nerozlišuje den - noc. Venku si značkuje vyvýšená místa a poslední hárání, které pořád trvá, nám označkovala v každém pokoji jeden jediný kobereček, který tam máme. Podezřívala jsem staršího psa, že se chudinka počůrává, už jsem plánovala cestu na veterinu a ona to byla fenečka.
|
JanaK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 10:01
- Nahlásit
jindriska
Jejda tak to že by ještě u toho značkovala, tak toho jsem si fakt nevšimla. Dávám ji takové ty kalhotky a ona (teď 11. den) si je pořád sundává, přímo je na sobě nesnese. Nic ji nebaví a chtěla by pejska! Bože to je trápení z pejsama.
Ta naše hárala v létě, když bylo těch 36C a to prosím celých 35 dní!!! Teď doufám, že to zvládne za těch 21dnů.
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 10:20
- Nahlásit
JanaK
tohle hárání je v leččems unikum. Když nepočítám to značkování, co nikdy nedělala, tak nás dostávala svou útočností vůči druhému psovi. Kvůli Vánocům museli trávit kritické dny pospolu v jednom bytě. Naprosto bezdůvodně ho napadala a celkem brutálně, Mates se pomalu nadnášel, ani očkem se na ní nepodíval a stejně, když si usmyslela, vyjela po něm. A vůbec byla taková náladová, doma se pořád chtěla mazlit, venku její nejoblíbenější balónek jsem pomalu musela aportovala já. Dnes hárá 19den a už se vše vrací k normálu, ještě že tak. Vůbec jsem si už nebyla jistá její rekcí.
|