Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Sežral půl krabičky cukroví..
Autor Zpráva
Olina
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2006 20:57
- Nahlásit

Co by jste radili, když můj knírek včera večer v nestřeženém okamžiku ukradl a sežral půl krabičky cukroví? Evidentně mu chutnalo a dnes měl jen jednou průjem. Jenže mu taky šíííleně páchne z tlamy! Nic jiného mu zřejmě není (ani nezvracel) a blbně jako vždy. Ale ten zápach.... Pomůže tableta černého uhlí?

Essi
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2006 21:10
- Nahlásit

Neřesila bych to. Mimochodem, náš pejsek byl na cukroví vysazený s každý rok sežral všechno, co nebylo na skříni. Nikdy mu nic nebylo.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2006 22:47 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Olina
Ať se borasko jednou v životě taky pořádně napapá co to je, půl krabičky...jo, kdyby půl krabice...

Třeba jsem teď byla dávat psům kuřecí horní stehna, Ašenka je pěkně papala a Buca jich narvala do hlavy pět absolutně bez kousání. Mělo to aspoň 5×5 cm a nevím, kam to naskládala však co, ať se na Vánoce třeba poblije, mi je to jedno.

Kony
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 06:53
- Nahlásit

Náš potvorák se v nestřežené chvilce dostal k panvi na sporaku a vylizal všechen olej, na kterym se smazilo file . A že ho tam bylo. Jsem ho v noci chodil kontrolovat jestli žije. Ani z toho neměl na druhý den průjem. Bestie

Amir
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 09:08
- Nahlásit

Jenže mu taky šíííleně páchne z tlamy!
Olina
ježišmarjá co to máte za cukroví, když tomu nebožátku po něm páchne z tlamy ?
Hele ale neboj nic mu nebude. To já včera taky trošku trnula po tom co jsem vzala Amira na sváteční oběd s kolegy a on dostal z každýho talíře (bylo jich 8) nejdřív knedlíčky z polívečky a potom řízečky a pečený brambůrky a pivečko aby mu to pěkně trávilo prej a potom na cestě domů sežral hromadu všeho možnýho pro nebohé zimou trápené ptáčky. No měl bříško jako když vlk spapal babičku ... no a dneska krásně tvaroval

Garfield
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 09:31
- Nahlásit

Na první letmý pohled jsem tam četla - sežral půl babičky...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 09:34
- Nahlásit

Garfield
Ožralá hned po ránu.

sarax
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 09:42
- Nahlásit

Garfield
ne každej pes je slepica
Olina
hele to bych fakt neřešila...čubí sežrala půl plechu když se peklo a včera jsme zapoměli zavřít dveře do obejváku a odešli na chvíli k sousedům..a vona prostě to voscglý cukroví zblazla..ale určitě jen proto aby jsme si nandali čertsvý

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 09:49
- Nahlásit

sarax
vona prostě to voscglý cukroví zblazla..ale určitě jen proto aby jsme si nandali čertsvý
no vidis. a kdyz mladez zapomnela zavrit dvere do kuchyne, tak jsi jim nadavala jako by ses uz delila na dva kousky .... a pak udelas uplne to samy ....

Amir
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 09:54
- Nahlásit

no vidis. a kdyz mladez zapomnela zavrit dvere do kuchyne, tak jsi jim nadavala jako by ses uz delila na dva kousky .... a pak udelas uplne to samy ....

Jirikovosarax
Tomu nevěřím

sarax
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 10:12
- Nahlásit

Amir
Jirikovo
jé ahojky
hele pochop že u mladejch to byla nezodpovědnost,kdežto u nás jen malinký nedopatření
a btw:já se asi letos dělit nebudu uvidím co mi řekne doktor Pichlík..akorát tam jedu

Amir
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 10:23
- Nahlásit

doktor Pichlík
sarax
OMEN NOMEN

brut
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 10:35
- Nahlásit

sarax
uvidím co mi řekne doktor Pichlík..akorát tam jedu
Pichlík néééé, ten by tě nechal odrodit tak v červenci s jeho přístupem

Olina
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 14:29
- Nahlásit

ježišmarjá co to máte za cukroví, když tomu nebožátku po něm páchne z tlamy ?

Bezlepkový....Máte představu, co ten pes sežral peněz??!!!!
Dnes dostal rýži, protože má OPRAVDU hlad. Bota z kůže - původně na hraní- vzala za svý. Normálně ji rozžvejkal a hodlal ji sežrat. Ale z huby mu smrdí pořád. Koupila jsem mu novou zubní pastu a jdu na to.

Misery
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 14:36
- Nahlásit

Ja jsem taky sezrala pul krabicky cukrovi a nic mi neni!

Olina
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 17:52
- Nahlásit

[b]Misery[/b
Tak to patříš mezi ty šťastnější...ti závidííím
Jinak: Zuby jsme vyčistily a pesan smrdí pořád. Tak já tedy nevím odkud
Večer jde celej do vany.

Amir
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 21:39
- Nahlásit

Ja jsem taky sezrala pul krabicky cukrovi a nic mi neni!
Misery

vidrbína
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 18:19
- Nahlásit

Aspoň si pochutnal

Olina
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 17:30
- Nahlásit

vidrbína
To tedy jo!
Ale pak jsem byla tak zlá, že nedostal den a půl nic k žrádlu a teď nepohrdne ani suchýma granulema Jindy jsem mu do nich totiž přidávala maso (to jako aby mu to opravdu chutnalo) a teď si chlapec není jistý, jestli zase "nedojdou" zásoby a tak žere i ty granule rychlostí blesku. Takhle na něj, na prevíta

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání