| Autor |
Zpráva |
orisek
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 11:36
- Nahlásit
Máte s tím někdo zkušenost - je to na snížení váhy.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 11:45
- Nahlásit
Já s těma samýma od Eukanuby... redukční dieta....
|
orisek
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 11:51
- Nahlásit
wensday
a zabírá to? zatím jsem koupila jen 2kg. Je to celkem dost peněz. /395,-kč/
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 11:55 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
orisek
a nestačila by normální lightka?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 12:36
- Nahlásit
orisek
hele, ty redukční diety se dávaj výhradně po dohodě s veterinářem a on dle nadváhy pejska stanoví dávku, chodí se každý 3 týdny převažovat a on upravuje dávku podle potřeby. Z naší zkušenosti jde váha první týdny dolů rychle a potom pomaleji. Kukni na http://www.labradorka-anne.com/denik04.php#z08 Karta hubnutí.... dáváme i od stejný značky redukční odměnky.....
|
orisek
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 12:47
- Nahlásit
wensday
veterinář mi právě doporučil ty Hillls - redukční dieta. Odměrka na den je asi 130-140g. mám to vyzkoušet. Pejsek má zánět spojivek, tak jdeme za týden na kontrolu, tak se s ním domluvím i na nějaké té kartičce, jak jsi psala. Hlavně budu muset zamknout všechny babičky a dědečky...prostě někam...nějak nemůžou pochopit, že prostě mně ty psy nesmí krmit!! Veterinář říkal, že jestli si to neohlídám, tak to vůbec nemá cenu kupovat /jako ty granule/. No a tak jsem prostě zamkla a dům rozdělila. Máme dvoupatrový, tak to naštěstí lze rozdělit. Jinak to bohužel nejde.
|
orisek
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 12:50
- Nahlásit
wensday
jinak moc hezky vypracované stránky. SUPER!
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 12:52
- Nahlásit
orisek
děkuju
No, mě to taky dycky říká, že to sou vyhozený love, když to nebudu dodržovat.....snažím se, no.... ale jak máš víc psů, dej všem a jednomu nic.... je to těžký a já sem hrozná
|
venda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 12:56
- Nahlásit
wensday
pobavila mě ta tabulka - jak si píšete datum a váhu a těšíte se, že to jde dolů - já dělám Hekle podobnou a mám radost, že jde hmotnost nahoru
v kolika měsících jstě zjistili psině DKK?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 13:10
- Nahlásit
venda
no jo, vet má v PC takovou samou tabulku, ale jak říkám, moc mi to nejde, teď to jde pomalu, vážit budem ještě před Vánocema.
Té bílé jsme zjistili DKK v 6 měsících , kulhala tenkrát paradoxně na přední, ale lokty má Ok. Daisu máme z útulku, kulhala po námaze , tak jsme nechali dělat rentgen všech 4 a Avuš máme od pátku, tam to je běh na dlouhou trať, DKK a DLK je zatím to, co mne tíží nejmíň..... čas.
Jinak všem holkám dávám bez přestání Chassoton.
|