| Autor |
Zpráva |
Bugsy
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 23:23
- Nahlásit
Dobrý večer všem,Bugs je pažrava.Jak ho chvilku nehlídám něco sežere,ale jeho žaludek to fakt netráví.Není zvyklej na kosti a já mu je ani nedávám.Včera nepozorovaně sežral na dvoře u mamny kost.A to to tam po druhém pesanovi vždycky kontroluji.No jde o to,že tedka mi při kadění knučel a fakt mu to nešlo.Máte s tím někdo zkušenosti??Když mu to ráno nepůjde mam s ním radši zajet?Nebo si stím sám nějak poradí??
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 23:31
- Nahlásit
moji psi jsou na kosti zvyklí a nečiní jim žádné problémy, ale když zvyklý není a nepůjde mu to ani zítra ráno, tak s ním zejďte k vetovi
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 23:36
- Nahlásit
Bugsy
Kosti můžeš dávat. Je ale nutné, aby to bylo po žrádle! Já bych na váš současný problem asi zkusila pesovi dát něco hodně mastného. Kus masa, nebo i chleba se sádlem atp. Pokud to nepomůže, raděj bych jela k vetovi. Stálé, marné tlačení může způsobit řadu komplikací. Tak pěkné kakání přeju
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 06:33
- Nahlásit
Taky se dá dát olivový olej, nebo syrová vnitřnost (játra, srdce..), jestli na to není zvyklej, tak se po tom nejspíš pos...
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 07:28
- Nahlásit
Ucpal se mi dobrman a tvářil se, jak shora popisuješ. Byl to podobný problém - byl ale po operaci střeva za mlada a když jsem ho zdědila, bylo mi řečeno, že nesmí kosti. Celý život žral granule, byl v pohodě a dožil se skoro 10 let. Jednou jsem mu chtěla přilepšit malou chrupavkou z prasečího ocásku a to nebylo dobře. Vet nás uklidnil, že snad bude dobré, pes dostal ricinový olej - z druhého konce - s tím, že se to musí opakovat každý den. Když jsme ještě v ordinaci platili, Aki se trošku nahrbil a všechno i s tím olejem jim fouknul pod operační stůl. Vet se radoval s rukama nad hlavou (no já asi nejvíc), že to je fajn a že si to uklidí. Pak jsme ještě chvíli pocházeli venku, abychom se zbavili oleje a bylo to. Přeji Ti taky zdárný konec, ale raději někde venku.
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 12:05
- Nahlásit
dala bych mu něco, co by ho spolehlivě prohnalo. Staršímu psu, když se nemůže vykadit, dávám celé rybičky olejovky a fenečka se spolehlivě po*** po kefíru.
|
Bugsy
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 16:01
- Nahlásit
Děkuji všem,udělala jsem mu těstovinky pořádně promazaná sádlem.A v poledne už se konečně vykandil,tvářil se u toho teda zuboženě,ale přežil to.Kost je venku.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 17:23
- Nahlásit
Bugsy
a to vykadil celou kost?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 17:33
- Nahlásit