Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Smradlavy zadek a tlama
Autor Zpráva
nika00
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 11:20
- Nahlásit

Ja vim...uz jsem nasla stary diskuze na tohle tema...Kdyz smrdi zadek tak urcite nechat vymackat analni zlazky a pripadne odcervit...
Vcera jse alse zjistila ze krom toho zadku tahne JImmymu stejnej smrad i z huby... kdyz treba ziva...no je to sila.

Na zlazkach jsme uz byli a odcervenej je taky. Taky jsem si vsimla ze moje cubina ma tendenci olizovat mu pindika. Co to muze byt?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 11:23
- Nahlásit

nika00
moje cubina ma tendenci olizovat mu pindika
treba to nekde videla .....

cim ho krmite, ze mu smrdi z tlamy??

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 11:28
- Nahlásit

Jirikovo
ehm ehm...

krmim brasou..
ale z huby mu tahne takovej ten zadkovej puch takova kovova zumpa s rybama

mac1
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 11:29
- Nahlásit

nika00
může být nějaký problém s trávením ...a co zubní kámen ?

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 11:30
- Nahlásit

nika00
zubní kámen? Kamarádky pudlík měl strašně dlouho angínu...pořád ostraňovali kámen a ono to nepomáhalo, pak ze zjistilo, že měl Tedýsek zhnisanej krk...

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 11:33
- Nahlásit

mac1
blanulinka1

zubni kamen nema...koukala jsem..ma jen spinavy zuby..ty se chystame o vikendu vycistit...navic je mu teprv 15mesicu...

krk uz ma ok...po psim srazu mel nejakej chrchlak..ale uz je ok

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 11:36
- Nahlásit

nika00
co žaludek?nějaké žaludeční problémy, problémy s trávením...

Mar3
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 11:37
- Nahlásit

nika00
hm,taky mně napadaj trávící potíže.....

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 11:38
- Nahlásit

blanulinka1
nevim jak bych to mela poznat...vypada uplne ok

Evik
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 11:40
- Nahlásit

nika00
v 15 měsících je to tedy asi méně pravděpodobné, ale vyloučit se to taky nedá...."paradentóza" (ono se to asi píše jinak ale přesně správně to nevím) A jestli mu nějak výrazně páchne z tlamy, mohlo by to být i tím špatným trávením....že mu třeba "kvasí" v žaludku a střevech potrava......Problémy s vyprazdňováním nemá, bobky normální?

Mar3
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 11:41
- Nahlásit

nika00
neprůjmuje,neblinká,neprdí? a co odčervení třeba?
jinak muj pes taky ostatním psum olizuje pindíky . . to s tím podle mně nebude souviset...

Marmorata
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 11:42
- Nahlásit

nika00
Pokud jsou zuby OK, hledej příčinu v trávení. Zkus změnit krmivo a dát nějaká probiotika. Pach (ať z tlamy nebo u starých pejsků apod) docela dobře tlumí chlorofyl (je v tabletkách psích i lidských, nebo jako pasta). Pokud se nenajde jiná příčina...

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 11:42
- Nahlásit

Evik
zuby i dasne vypadaji fakt super... a z ty tlamy je to desny...navic mu smrdi i zadek..
kadi uplne normalne 3x denne..bobky ma vesmes furt stejny..obcas se stane ze na konci toho bobku uz to ma "ridsi"

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 11:43
- Nahlásit

Mar3
muj pes taky ostatním psum olizuje pindíky
protoze tvuj pes jinym psum nikam jinam nedosahne ....

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 11:46
- Nahlásit

Mar3
prujem nema, vyblil se minuly tyden jen jednou a to protoze sezral venku nakej humus. no ale prdi. to je fakt.
to prdi ale i ta cubina..ta teda prdi odmala...a enbyl problem.
jinak cubina mu pindika zacala lizat az v poslednich 14dnech..takze me to zarazilo protoze to nikdy predtim nedelala.

Marmorata
zkusim teda koupit chlorofyl...pak asi zkusim zmenit krmivo..ikdyz doted nebyl problem...

Marmorata
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 11:55
- Nahlásit

nika00
Stačí, aby výrobce změnil něco v receptuře. To co popisuješ vypadá na potíže se střevy. U lidí to funguej hodně podobně. Krmení ve střevech kvasí, proto pejda "nevoní" a prdí. Chlorofyl a probiotika (laktobacily). Podívej se na Altercan, třeba tam něco najdeš. Já s nimi řešila u kočky potíže přes játra a byla jsem spokojená. A od té doby se vyhýbám krmivům, kde jsou jakákoliv Éčka nebo EUadditiva a je klid. Co ušetřím na veterináři, vrazíme do žrádla...

wami
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 11:58
- Nahlásit

nika00
s tim pindikem - si tu najdi tema "pindikova zelena kapka"... Pravdepodobne ted, jak se zhorsilo pocsi, tam ma vic bordela a lehci zanet a cubina se mu o to stara...

Jinak s tim smradem z tlamy - jak dlouho to ma? Ono nekdy docela prozaicky zustane psovi "za zuby" nejakej bordel, kterej hnije... Nekdy staci malo...

Jinak teda nevim, u nas kdyz psovi tahlo z tlamy, tak se to vzdycky behem dvou dnu vyresilo samo, takze nevim, neznam, neporadim...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 11:59
- Nahlásit

nika00
pokud nevidíš žádnou zjevnou příčinu, tak zajít k vetovi...na nějakej výtěr z krku, z tlamky...zkus něco takového : URL

Terri
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 12:03
- Nahlásit

A nezměnilas krmivo? Když jsem ještě krmila granulema, tak pejsovi tohle udělala Acana. Hnusný puch. Jsem přešla na vařené a je to ok.

Anu
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 12:09
- Nahlásit

nika00
mimochodem Anub měl taky zelenou kapku-Jirikovo je svědek,sám mě na to upozornil (nevím kam těm psům kouká ) bylo to spojené s onemocněním močáku a ledvin.Spravili to lehké antibiotika,takže radši zajdi.

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 12:14
- Nahlásit

Marmorata
ok diky
wami
tema najdu a proctu jen nadpis je zajimavej...jimmy mel pred kastraci tak y na pindikovy zelenou kapku ale vet rikal ze to nic neni.

ten smrad z huby..myslim tenhle desnej registruju tak tyden..jindy mu obcas taky tahlo z huby..ale tak jinak..tak jakoby granulove..ale tohle bylo jiny

Orry
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 12:16
- Nahlásit

nika00
ahoj..tohle je fakt divny..radsi zajdi k vetovi at v nedeli na agi nepadnem smrady

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 14:10
- Nahlásit

Orry
zas tak hrozny to neni pokud mu nebudes davat pusinky a cuchat k zadku

Mar3
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 15:10
- Nahlásit

Jirikovo
Mar3
muj pes taky ostatním psum olizuje pindíky
protoze tvuj pes jinym psum nikam jinam nedosahne

no že to říkáš zrovna ty!!!!!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 15:22
- Nahlásit

Mar3
jenze .... ja mam fenku. ta kdyz olizuje, tak je to sice nespolecenske, ale neni to nic hroznyho .... zato ten tvuj nadrzenec .....

Mar3
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 17:45
- Nahlásit

Jirikovo
no jo no , tak je na holky - ostatně je z Brna -tady je taková většina chlapů

Mar3
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 17:47
- Nahlásit

Jirikovo
Anub měl taky zelenou kapku-Jirikovo je svědek,sám mě na to upozornil (nevím kam těm psům kouká

a teď mluv!!!

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání