Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / přímý prodej krmiva
Autor Zpráva
žanda
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:23
- Nahlásit

Ahojky, mám na Vás dotaz- nemáte někdo kontakt na přímý prodej veterinární diety-nemyslím přes veterináře-ale jako z "velkoobchodu" ......nebo jinak. Ceny se totiž dost liší a u veterináře bohužel dám skoro o 300,- více za pytel 10 kilový.....I tak je to dost drahý( Díky

RenataL
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:29
- Nahlásit

To bude horší, protože pokud vím, tak by se veterinární diety (ty speciální, co jsou "na recept") měly prodávat jen veterinářům nebo lékárnám. Je na to nějaký předpis. Zkus se obrátit přímo na dovozce, jeho jméno musí být na obalu...

žanda
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:30
- Nahlásit

Renato-ano na předpis........ten mi vete napíše,pokud si najdu dodavatele))

wami
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:31
- Nahlásit

žanda
přímý prodej ti dá málokdo, na to musíš mít živnosťák (teda pokud by to šlo z velkoobchodu)...
A přímé veterinární diety se většinou ani k prodejcům nedostanou, ty prodávají fakt jen veterináři - a co si budem vykládat, většina z nich na krmivech docela vydělává.

O co konkrétně by ti šlo? Můžu se zkusit poptat, ale úspěch nezaručuju...

RenataL
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:33
- Nahlásit

Tak opravdu zkus rovnou dovozce nebo nějaký velkoobchod pro veterináře. Ale asi toho budeš muset koupit dost najednou

žanda
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:41
- Nahlásit

wami- dnes si jdu pro dvoukilové balení,zda to vůbec bude žrát,ale bude muset-jiná volba asi nebude- je to Hills z/d ultra alergen.....

renato to budu muset vykrást banku)

wami
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:50
- Nahlásit

žanda
zkusim se ti po tom Hillsu poptat, ale fakt nic neslibuju...

žanda
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:57
- Nahlásit

wami- seš hodná.......nečekám zázraky))

wensday
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 09:58
- Nahlásit

wami
hele, naše Anne má vet. rudukční dietu od Eukanuby a přesto že mě ve velkoskladu znaj, nemůžou mi ji prodat, beru ji taky normálně od veta.......

žanda
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 10:01
- Nahlásit

wensday-ani na předpis????????

wami
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 10:11
- Nahlásit

wensday
Ja prave premyslim, jestli by se mi podarilo ukecat veta...

wensday
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 10:13
- Nahlásit

žanda
jako že bych přišla s receptem do velkoskladu ???? to jsem nezkoušela....

tosca
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 10:34
- Nahlásit

žanda
Zkus se mrknout třeba sem: www.allpet.cz
jestli to nevyjde levněji než u veterináře.

žanda
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 10:50
- Nahlásit

tosco moc díky,vyjde to laciněji.........jen doufám,že alpet bude fungovat,dost jsem slyšela, že objedanné věci pozdě chodí, nebo vůbec.....nemám zkušenost ještě. Ale moc díky!!!!!!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:01
- Nahlásit

žanda
Paní v Allpetu je ochotná, chce to zavolat a domluvit se, nebo zavolat a přijet si pro to k nim.
Držím palce.

P.S. na co je ta dieta? promiň jsem zvědavá

Mar3
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:01
- Nahlásit

žanda
jj,já zkušenost mám - pozdě nebo vůbec,jakříkáš - po 21 dnech sem tam už volala,že to tady mělo před cca 18 dnama bejt a vona : jo aha,podívám se, jo aha,vidím objednávku,OK, tak teda kterej chchete, tak já vám ho pošlu,no....(jako kdybych tm nezavolal tak to ani nepošlou?????) takže tak

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:26
- Nahlásit

Právě řeším stejný problém, ale naštěstí jsem natrefila na slušného veterináře, který si na 14kg pytli přihazuje pouze 100Kč. Budu používat vet. dietu Hills J/D - nyní jsem krmila Pro - planem + Alavis ( pes je po operaci kloubů) a tato dieta mi ušetří za Alavis a ve výsledku vyjde levněji než Pro - plan a Alavis. ( Pro - plan jehně nebo losos) Ale jak říkám, mám slušného veterináře - taky jsem se pokoušela dostat se k té dietě jinak- nešlo to

žanda
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:32
- Nahlásit

Jimi- psovi jsem nechala udělat rozbor na alergii,již od jara se mu dělají boláky na tlapkách-hlavně v meziprstí.....a léčba se nijak nedařila, stěry nic neukázaly.
Ted - co tedy už vím,nemám ještě na rozbor na trávy- je alergický na blechy, roztoče, šváby- z potravin na rýži,sojové boby, oves,pšenice,kuřecí a hovězí maso...........takhle to vypadá děsně-sama jsem alergik,ale to že tam je zvýšený alergen ještě neznamená,že to musí vždy vyvolat reakci........taky jsem alergická-podle rozboru-na psy)
Tak ted jako prvotní bude dieta a možná i nějaká antihiostaminika,aby se packy uzdravily a budu se modlit,aby to bylo brzy.

Vlasto já do ted krmila purinou s lososem....taky dražší- ale pořád je hilska pro mě drahá-máme tak těch 10 kilo na měsíc a chlup možná......

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:40
- Nahlásit

žanda
Nevím odkud jsi - většinou tady jste z Prahy a tam to veterináři více solí než na venkově. Co zkusit jako dodavatele krmiva někajého toho venkovského veterináře? I když i tam jsou zlatokopové, ale dá se najít i solidní.

žanda
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:47
- Nahlásit

Vlasto zatím jsem našla dovozce odněkud s Prostějova- jsem z Prahy)....tak že když připočtu balné a poštovné jsem na tom asi o 165 lépe.....doufám)) dle infa na netu tedy.....jinak cena toho mého krmiva je 1.615- ale prodávají za 1.900+nějaký drobný((

jukni se: http://www.hladovyvlk.cz/krmivo/239/hills-prescrip tion-diet-canine-zd-ultra-allergen-free-10-kg.html

třeba tam budeš mít své taky a uspěješ lépe)

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:03
- Nahlásit

žanda
Jsi dobrá, tohle jsem nenašla a měla bych to o 200 Kč levnější. Dívala jsem se ofic.stránky Hillsu a tam jsou vyšší ceny než tady. Nemají tam ovšem složení - to jsem prozkoumala tady na těch stránkách a teď se cítím jako macecha když našemu mazánkovi chci dávat takový hnus. V těch granulích - ale v žádných - není ani kousek masa, u některých jsem našla hydrolyzát z masa. Bydlím v paneláku a jednu dobu jsem pejsovi vařila, ale byt byl tak promořený pachem, že se to fakt nedalo, takže jsem se vrátila ke granulím, ale když to čtu, tak mi ho je fakt líto.

žanda
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:40
- Nahlásit

Pokud ještě něco seženu....klidně ti dám vědět, ty vete diety sjou fakt drahý...už jsem kdysi jednu měla na močové kameny-předešlý pes-ale ten byl malej a pytel mi vydržel dlouho....

Mel
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 19:14
- Nahlásit

žanda
Myslím, že výhradní dovozce do ČR je firma a-vet, jsou na Praze 5, na Plzeňské, kousek pod hotelem Kavalír(zastávka tramvaje kavalírka). Jestli ti ale prodají jako maloodběrateli fakt nevím, zkus si zavolat a uvidíš...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání