| Autor |
Zpráva |
anýsek
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2006 21:56
- Nahlásit
Ahojky všem,
hledám drého dermatologa který neprohlásí každý ekzém např.:za demodedikozu
Máme na hlavě hlavně v oblasti fousů, pysků a očí zarudlou kůži a trochu se odchulpujem.Původně jsem myslela že jde o svědění jak jí rostly fousy,ale vůbec se to nelepší.Možná je to alergie.
tím že má bílí kožich tak je to viditelnější, mít ho tmavý tak si toho asi ani nevšimnu.
Dík moc anýsek
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 07:13
- Nahlásit
MUDr. Rybníček, vet. klinika Jaggy Brno, nevím jak teď, ale jezdil každých 14 dní do Prahy na Libuš na kliniku, tak tam zkus zavolat. Mě teda hodně pomohl
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 07:31
- Nahlásit
na kůži se taky docela orientuje i MVDr. Král, Praha 6, ul. Verdunská
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 07:46
- Nahlásit
Já chodím do H-vetu k MvDr.Bonkové-to je v Praze Petrovicích.....nevím odkud jsi .....
|
anýsek
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 08:19
- Nahlásit
je pardon ja zapoměla napsat že bydlím 6 km od Prahy
Díky
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 09:49
- Nahlásit
anýsek
hm, my máme ten tmavej kožich - ale přijde mi,že máme to samý, a vidět to trochu je....nad nosní houbou,kolem očí a pysků jakoby mu řídly chlupy.....pak sem napiš,co to bylo a co ti řekl dermatolog,jo?
|
anýsek
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 17:34
- Nahlásit
Mar3
jojo příští týden zkusím zavolat na tu Libuš, zda tam je ten pan dokotor a ozvuse.
Jo mimochodem jak starýho máš hafíka?
Já 6,5 měsíce
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2006 18:13
- Nahlásit
anýsek
před pár lety se našemu psovi objevili kožní problémy (černé pupence plné hnisu, zanechávající ďuzny v kůži - hnus), náš veterinář si s tím nevěděl rady, tak nás poslal za MVDr. Šeflovou z AAVet a ta nám pejska vyléčila. Dostali jsme prášky, šampón a už se to nikdy nevrátilo.
|