| Autor |
Zpráva |
Leni
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 09:24
- Nahlásit
Prosím poraďte - kočka mi v noci snědla kousek vařené kuřecí kosti. Takovou tu hlavičku kosti a ještě asi 2 cm kosti. Volala jsem na veterinu, říkali, pokud kočka nezvrací nebo nemá prujem, take nemám dělat nic. Vařené kuřeci kosti se ale přece štěpí a můžou roztrhnout nějaký orgán, ne? Nejde jen o ucpání jako u jiných kosti??
Co mám teda dělat? Můžu nějak napomoct tomu, aby kosti prošly v pořádku??
Omlouvám se, že to je kočičí, snad to nevadí. díky.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 11:09
- Nahlásit
Leni
kosti dnešních "průmyslově vyráběných" kuřat nejsou nebezpečné (nestihnou osifikovat) - navíc kyseliny v žaludku případné větší kousky kostí rozloží ( tedy hovořím o psech ) , takže "kosti neprocházejí"
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 18:59
- Nahlásit
Leni
Dát jí zelí.Třeba ho přimíchat do konzervy.Ono obají kost a neměla by poškodít např.střeva.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 19:00
- Nahlásit
Ada
No nevím, kočičky se nedají tak oblbnout jako psi. To jsou vybíravé mlsné potvůrky-aspoň ty, co mívám já
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 19:04
- Nahlásit
Mucholabka
To je fakt.Ale třeba moje dvě kočky když jsem jim dála do konzervy zelí tak to zbaštili.Ale jak která kočka no.Já jim do toho ještě najila rybí tuk.Mělo to grády.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 19:06
- Nahlásit
Ada
Ta moje peršanka by byla raději týden hlady ona má mlsný jazýček a krátký čumáček, tak si může dovolit víc, než kdokoli jiný
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 19:07
- Nahlásit
mac1
No netvrdila bych že nejsou nebezpečné.Moje fenka která snědla kuřecí kosti umřela protože jí kost poškodila střeva.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 19:08
- Nahlásit
Mucholabka
No jo.Mazlíci.To ty moje jsou taky rozmazlené ale kyseliny.Ty zase sní všechno kromě tlustého masa
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 19:11
- Nahlásit
Ada
Jak si je kdo rozmazlí Ta druhá, Můra, doslova buzeruje, když není po jejím. Jó, holt to by si psi nemohli dovolit, co vyvádí kočky
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 19:17
- Nahlásit
Mucholabka
To jo.Třeba moje kočí Žofka si jednou nenápadně vlezla na stůl a sebrala bráchovy kus kuřete.Byl to takovej fofr že ju ani nestihl zastavit.A kocour Kvído zas mamce prokousl prst,když se mu mamka snažila sebrat klobásu co ukradl ze stolu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 19:22
- Nahlásit
Ada
Můra zase pozná krabici s mlíkem a hrozně řve a nepustí k sobě při pití ani Bucku-a to je teprv jalůva , takový nechápavý blbeček jednou jí brácha nalil z krabice juice místo mlíka, bo řvala na krabici ale všimla si toho
A kocour Kuki nejdřív zkusí maso, jestli je dobré. Jestli mu vyhovuje, nakrájíme mu ho a schovám na potom, aby to spapkal. Jestli mu nehutná, sežerem to my
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 19:31
- Nahlásit
Mucholabka
Tak to jsou ale rozmazlenci Naše koči zase ječí na konzervy.Když je otvírám tak ví že je to pro ně a ječí jak tuři
|
Leni
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 22:04 - Změnil/a: Leni
- Nahlásit
Uf, tak snad to bude dobrý. Díky za rady, na zelí prý už bylo pozdě (snědla to v noci, dlouho předtím, než jsem na to přišla), ale dala jsem jí olej a máslo, proti zácpě a teď se konečně vykakala. Hlavně jsem ale měla hruzu z té perforace střeva...
To jste mě pobavili s těma rozmazlencema. Tahla dotyčná kočka je přesně ten typ - jenom to nejlepší a to stejné jídlo pokud možno neopakovat víc než 1x za tyden. A pak mám ještě jednu, a to je popelnice. Všechno co laskavě nesní ta první, ochotně běží vyluxovat ta druhá. Taky podle toho vypadají, hubeňour a tlusťoch. Prostě naše dvojka...
|
Leni
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 22:10
- Nahlásit
Mucholabka
Ty máš kočku, která se jmenuje Bucka? Ta moje druhá, ta popelnice, se jmenuje Lucka, pak doktorka jednou řekla, že vypadá jak batoh, tak jsme to spojili a říkáme jí teď Bucka.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 12:28
- Nahlásit
Leni
Bucka je pes. Kočky jsou Gina, Můra a Kuki.
|
gwen
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2007 21:57
- Nahlásit
Jednou náš šibal kocourek shodil kuřecí kostru z linky na zem a samo se na to vrhnula naše kokřice a pěknou porci spořádala. Na radu veta jsem jí dala do žrádla lžíci oleje a vše vykakala vpořádku.
|