| Autor |
Zpráva |
younglady
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 21:55
- Nahlásit
Dneska jsem byla s fenuli na cvicaku a dupla ji na packu Brazilska fila, strasne brecela a pak se uklidnila, ale byla neprijemna na psy a kulhala. Pak byla v pohode tak uz sem to dal neresila, ale ted sem ji byla vencit a ona zacala zase kulhat a na zadni levy pacce se ji objevila boule na kloubu. Je takova sklesla. Bojuju s myslenkou jestli vyrazit na kliniku hned, nebo ockat do rana jestli to nesplaskne. Poradite nekdo kliniku na Praze 5??? Nasla jsem si na netu Vetcentrum, maj nonstop, tak nevim, mam vyrazit hned, nebo zybtecne nepanikarit????
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 22:13
- Nahlásit
Myslim, ze to nesplaskne, ale do rana to urcite pocka - nepanikar . My jsme spokojeni na klinice na Zbraslavi a jsou tam i o vikendu. Nevim, jestli se sem smi davat odkazy? ale najdes to pres google.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2006 22:30
- Nahlásit
Pavliii
ok dekuju!! Ja sem proste jak matka prvorodicka, jak se my prdelce neco stane tak sem nesva I kdyz to neni muj prvni pes, tak tenhle je opravdu MUJ se vsim vsudy i s tou zodpovednosti, tak to holt vic prozivam
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2006 11:06
- Nahlásit
younglady
jak to vypadá?
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2006 11:13
- Nahlásit
younglady
Poradite nekdo kliniku na Praze 5
My chodíme už dlouho do Staropramenné 27 (kousek za Andělem směrem k řece) a jsme stále spokojeni. Fungují 7 dní v týdnu.
|
edita
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2006 11:15
- Nahlásit
younglady
ahoj, tak to me moc mrzi .( kdyztak zkus veterinu na arbesaku, hodne lidi nam to doporucovalo...pokud si jeste nikde nebyla, tak ja bejt tebou jdu, nic tim nezkazis a nekdy je lepsi zakrocit driv nez-li pozdeji, pak uz to muze byt komplikovanejsi...kdyz nam Saru ve 4 mesicich pokousal pes, tak jsme sli na veterinu, prestoze to vypadalo docela nevinne a dobre jsme udelali, vylecili jsme to i bez antibiotik
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2006 13:07
- Nahlásit
younglady
Ja taky vsechno hrozne prozivam
A jak to teda vypada?
|