| Autor |
Zpráva |
Sviště
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 13:24 - Změnil/a: Sviště
- Nahlásit
Taky Vám někomu otekl pes po použití frontline(toakovej ten kapací nesmysl co se dává za krk).
Jen mě to tak zajímá, protože my měli psa v obličeji během čtvrt hodiny jako balonek, skoro neviděla a já měla strach, že se začne dusit. Volala jsem na veterinu a tam mi řekli, že jí mám dát claritine, tak jsem to udělala a do večera byla v klidu. Jen by mě zajímalo, jestli má někdo z vás podobnou zkušenost a jestli nemáte náhodou tip na nějaký podobně fungující ale je tak agresivní preparát (jedná se mi o ten preparát na blechy - co se týče claritinu, tak mu sice moc nevěřím, ale pomohl). Jestli chcete vidět jak ten pes vypadal tak koukněte na http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=ukaz&media_i d=8647
|
archie
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 13:31
- Nahlásit
Chudinek malý. Nám se toto stalo po Advantixu, ale ještě nám otekly i uši a tlapičky a vůbec to nevypadalo dobře. My dávali Zyrtec a koupali v nějakém šamponu, myslím si, že v Peroxydermu. A to jsem si myslela, že je Frontline šetrnější. Asi jak co , kterému pejsovi sedne. My nemůžeme Permethrin a jeho deriváty, takže zase můžeme Frontline.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 13:36
- Nahlásit
Sviště
Nepomohla by nějaká injekce?
Nemám zkušenosti s otokem psa,ale já měla jednou alergickou reakci na krém a vyřešila to injekce + braní zyrtecu.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 14:37
- Nahlásit
ježiš chudinka, no to jsem ještě neviděla, alergickou reakci na "spot-on"...Naši psi na to díkybohu nejsou alergičtí nijak...
No jak pes žije po několik tisíciletí s člověkem, tak si z toho soužití přibírá i různé "civilizační choroby", mezi něž různé alergie asi patří...
|
Brigita
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 14:45
- Nahlásit
Naše feňule je alergická na vosí nebo včelí píchnutí. Chudinka je vždycky celá natepklá. Poprvé jsme ji vezli na veterinu, kde jí píchli injekci, po které opuchnutí splasklo. Podruhé jsem jí příkládala studené obklady a naštěstí se z toho vyspinkala. Např. před dvěma dny jsem jí dávala přibináček o ona se o tu ostrou hranu řízla do jazyka. Hrůza, krve jak z "prasete" , tak jsem jí utírala jazýček. Jakmile to trošku přešlo, tak jsme vyrazily rychle na procházku, aby měla pod nosánkem jiné podněty a pomohlo to. Ale měla jsem pěkně nahnáno.
|
Brigita
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 14:47
- Nahlásit
Sviště
Chudě malá, naše vypadala po tom píchnutí fakt úplně stejně. To člověk má pocit, že má doma jiného psa.
|
jeje
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 15:05
- Nahlásit
Sviště
svojho času som pozeral databazu reakcii na ektoparazitika pre psov a frontline patril k tym najsetrnejsim na nasom trhu...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 15:57
- Nahlásit
tak to je drsný, náš vet říká, že Frontline je jedinej spot on, na kterej nikdy neviděl alergickou reakci.... tak mu asi pošlu fotku, ne ???
Jak říká jeje. dává se i štěňatům, měl by býr opravdu šetrnej..... divnýýýý
|
Madlenka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 17:22
- Nahlásit
Naše fenečka vypadala podobně, ale po vakcinaci )
Na blechy a klíšťata používáme Duowin kontakt a nikdy žádný problém!
Navíc má perfektní účinek na klíšťata - za celou sezonu ani jedno zakouslé klíště!!!
Dopuručuju vyzkoušet
|