| Autor |
Zpráva |
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 14:00
- Nahlásit
ahojky! čím dál častěji moje psisko chlupatý začne nekontrolovaně pšikat. asi když máte rýmu a nemáte se do čeho vysmrkat. většinou pak pšiká i z čumáčku krev! čím to může být? asi vždycky něco vdechne ale je mi záhadou že se to objevuje až teď a čím dál častěji! jak mu pomoct když takhle začne pšikat?
|
Veru
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 14:19
- Nahlásit
Okamžitě k veterinářovi, když to zanedbáš bude to horší. Třeba to nic nebude ale třeba je to vážný.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 14:32
- Nahlásit
kiwikik
Může to být alergie,cokoliv..... Já tohle objevit u svýho psa,jsem už dávno u veta!
|
Kvido
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 15:14
- Nahlásit
kiwikik Nemá náhodou tvůj pejsek vypadlý zoubek po kterém zůstala nezarostlá dírka? Naše stará feňule pudla takovou dírku měla, my jsme tomu nepřikládali žádnou váhu... prostě-zoubek vypadl, je tam dírka. Pak ale při odstraňování zubního kamene nám naše vetka doporučila zašití, poněvadž by s tím mohly být nepříjemnosti. A příznaky, které popisovala, přesně odpovídají tomu, čím trpí tvůj pejsek.
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 21:48
- Nahlásit
zítra jdeme k veterináři tak nám snad poví víc.vypadlý zoubek by neměl mít už je to 3 letý pes a taky jsem je teď kontrolovala a má je všechny pohromadě. docela jste mě vystrašili. ono nedělá to denně naposledy to přišlo v pátek a teď dneska, jinak to bývá ještě v delším časovém rozmezí.každopádně ale zítra k panu doktorovi jdeme!
|