| Autor |
Zpráva |
Karrie
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2006 18:48
- Nahlásit
Zdá se mi, že od doby co jsme začali vařit náš mopsík strašně málo pije. Za den vypije tak 2 dcl Je to normální? Nemůže být nějak nemocný? Jinak je vše ok. Říkám si že kdyby mu něco bylo, prokázal by to snad krevní rozbor, který mu dělali nedávno...
|
LenkaSS
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2006 19:20
- Nahlásit
Vařená strava obsahuje mnohem více vody než granule. Takže pokud má teď vařené, tak pije mnohem míň než po granulích.
|
Arguskaaa
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2006 21:42
- Nahlásit
Pokud má vodu neustále k dispozci, napije se sám kolik potřebuje, nemusíte mít starost...
pokud se vám ale přesto bude zdát, že pije fakt hodně málo, zajdětek veterináři a svůj problém mu sdělte, není nad odbornou kotrolu
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 06:30
- Nahlásit
Vařená strava obsahuje mnohem více vody než granule. Takže pokud má teď vařené, tak pije mnohem míň než po granulích.
naprostý souhlas
|
Kony
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 06:54
- Nahlásit
Pozor taky v případě, že máte vodu z vlastní studny. Náš pes začal najednou strasně málo pít a rozborem jsme zjistili, ze voda je v otřesném stavu - strašně moc bakterií - asi někomu na prameni začal prosakovat septik, protože před rokem bylo vše OK.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 08:42
- Nahlásit
Můj hafan taky strašně málo pije, vařím mu, takže si myslím, že to není nic neobvyklého
|
venda
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 09:01
- Nahlásit
hmm, tak já psině vařim i má granule a pije strašně moc, byla jsem s ní ve školce pro štěňata a tam oběhala všechny mističky a všem vodu vypila
http://hekla.wz.cz
|