Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Pes málo pije
Autor Zpráva
Karrie
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2006 18:48
- Nahlásit

Zdá se mi, že od doby co jsme začali vařit náš mopsík strašně málo pije. Za den vypije tak 2 dcl Je to normální? Nemůže být nějak nemocný? Jinak je vše ok. Říkám si že kdyby mu něco bylo, prokázal by to snad krevní rozbor, který mu dělali nedávno...

LenkaSS
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2006 19:20
- Nahlásit

Vařená strava obsahuje mnohem více vody než granule. Takže pokud má teď vařené, tak pije mnohem míň než po granulích.

Arguskaaa
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2006 21:42
- Nahlásit

Pokud má vodu neustále k dispozci, napije se sám kolik potřebuje, nemusíte mít starost...
pokud se vám ale přesto bude zdát, že pije fakt hodně málo, zajdětek veterináři a svůj problém mu sdělte, není nad odbornou kotrolu

fromeli
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 06:30
- Nahlásit

Vařená strava obsahuje mnohem více vody než granule. Takže pokud má teď vařené, tak pije mnohem míň než po granulích.
naprostý souhlas

Kony
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 06:54
- Nahlásit

Pozor taky v případě, že máte vodu z vlastní studny. Náš pes začal najednou strasně málo pít a rozborem jsme zjistili, ze voda je v otřesném stavu - strašně moc bakterií - asi někomu na prameni začal prosakovat septik, protože před rokem bylo vše OK.

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 08:42
- Nahlásit

Můj hafan taky strašně málo pije, vařím mu, takže si myslím, že to není nic neobvyklého

venda
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 09:01
- Nahlásit

hmm, tak já psině vařim i má granule a pije strašně moc, byla jsem s ní ve školce pro štěňata a tam oběhala všechny mističky a všem vodu vypila
http://hekla.wz.cz

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání