| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:22
- Nahlásit
caute lidi.mam na vas dotaz,mate nekdo zkusenost s vykastrovanym psem,ktery je stale v pohybu a porad pribira?to uz opravdu neni normalni,aby pes,ktery pred dvema mesici vazil 42kg,najednou stoupl na 48kg.dela mu to silene problemy,jak na prekazkach,tak na obrane,dostava dokonce pod svoji hmotnost granule,krmim ho jednou denne,tak uz nevim,co dal,jestli neni hormonalne rozhozeny,nepomohli by homeopatika?diky za veskere vase rady.dana
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:24
- Nahlásit
nemethova5
ještě míň krmit naž si na tu hormonální změnu jeho tělo zvikne.
Já bych zese potřebovala pro mého psa opak, ale není vykastrovanej
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:29
- Nahlásit
nemethova5
zkus dávat Kelp, to by mohlo upravit metabolismus. Pokud by to bylo nějak markantní, raděj bych nechala udělat krevní testy, jistota je jistota. Taky můžeš krmit granule pro kastráty, light
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:30
- Nahlásit
nemethova5
muj je vykastrovanej...ale jen chviku ...ja bych doporucila tu jeho denni davku rozdelit na dve...a davat jednu rano a jednu vecer..telo si to lip rozlozi a hlavne neulozi...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:37
- Nahlásit
nemethova5
Jestli za měsíc při tomhle stravovacím režimu přibral 6 kilo,tak bych s ním zašla na veterinu,to fakt není normální. Může mít třeba špatnou štítnou žlázu,chce to podchytit včas
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:48
- Nahlásit
Já jen doplním za Nemethovou,než se objeví-on není vykastrovaný čerstvě,takže na tu změnu už mělo tělo čas si zvyknout.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:51
- Nahlásit
davidkova renata
tak to radši k vetobi já myslela že je to čerstvé.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:55
- Nahlásit
diky za rady vsem,to jsem se prave chtela zeptat,jestli tu stravu mamdelit,pes je vykastrovany uz rok,ale az ted ma problemy,jinak krmim VISANEM,je to spanelske krmivo a ma jen 9%tuku,jine granule buh vi jak nesnese,bud dela silene kupy,takze co sezere,to vytentuje,takze jeho zaludkem to jen projde,co se tyce stitne zlazy,tak tu ma v poradku,min uz mu davat nemuzu,dostava o dost malo,nez co by mel dostavat,uz jak byl malicky,tak mel dost silnou tezkou kostru,takze tu bych mu uplne zbortila,na to,ze je venku dost dlouho a dost beha,je to divne,prekazky jsem zatim vyloucila,protoze mi zacal kulhat,koupila jsem chassoton na klouby tak uvidim,jeste jsem se chtela zeptatfromelico je to ten KELP?
|
Lenda7
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:57
- Nahlásit
Naši sousedi měli podobný problém, nakonec nechali udělat rozbor krve a přišli na nějakou závažnou hormonální nerovnováhu (žádné detaily bohužel nevím). Takže se připojuju k ostatním, zajít k vetovi.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:59
- Nahlásit
nemethova5
KELP je mořská řasa - chaluha
Ono i v homeopatii, jak se koukám do knížky, dávaj Focus vesiculocus, což je ta chaluha. Hlavně, když je možnou příčinou štítná žláza, nedostatek jodu....
Ale asi bych nechala udělat ten krevní rozbor.
Nedávno sem nechala dělat takovej komplexní, vč. štítnice a stálo mě to 780 korun, do druhého dne sem měla jasno.
Váhový přírůstek 6kilčo v tak krátký době, při stejném množství potravy a zátěže mi přijde divnej.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 14:00
- Nahlásit
tak jo,zatim diky vsem,stejne tam jdu v patek,uvidime,co mi rekne po rozboru,ja uz nechci proboha slyset dalsi pohromu,ze pes je nemocny,to by me asi slak trefil.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 14:03
- Nahlásit
fromelidiky za radu,hned se poptam v lekarne na ten kelp,no,na to,ze moc beha a cvici a davam mu malozrat,divny to je,ale jak rikam stitnou zlazu ma v poradku,to bylo prvni,na co jsem se ptala.
|