Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2006 10:02
- Nahlásit
Po navratu z povedene vikendove akce jsem se rozhodl, ze se stavime jeste na chvili na navstevu v Kostelci. Vcelku dobry napad. Tarusce jsem privezl uzene usi a tak. Taruska dostala ucho, ®onie ne, protoze ho zere dve hodiny a celou dobu by je musel nekdo hlidat, aby se k sobe nepriblizily ... Taruska cca za 10 minut sezrala ucho. ®onie dostala volno a chodila kolem Tarusky a citila, ze ona mela nejakou dobrutku ... Ale nic nezbylo. Jdu si s obema hrat a privolam k sobe Taru. Pribehne a predsedava. V tu dobu hrabne ®onie. Zrejme v jeji male hlavicce uzrala myslenka, ze Tara dostane dalsi pamlsek a ona zase nic. A tak zautocila. Rozbehla se, vrcela a skocila z boku na Taru. Doslo k mensi rvacce, nez se mi je podarilo od sebe definitivne oddelit. Hned potom jsem hodil ®onie na zada a hledal vhodny radiator, kterym bych ji vysvetlil, ze takove chovani je nepripustne. Jak tak jednou rukou drzim sveho psa a druhou na zahrade marne hledam kus ustredniho topeni, koukam, ze mi po ruce steka krev. ®onie ma roztrzenou bradu. Je zajimave, ze ac jinak bolestinek, tak ve rvacce ani jednou nevyknikla. Zrejme to pochytila od bojoveho Garyho na spolecnem vikendu. Dokonce i ted jako pacient je stejne dulezita jako Gary s roztrzenym polstarkem.
Navsteva veteriny - sit se nebude, staci vydezinfikovat, potom cistit pravidelne doma, dostala antibiotika a dneska je desny pacient, bolestinek tesici se na odmenu pokazde, kdyz na ni panicek sahne .....
|