| Autor |
Zpráva |
Juli
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 19:30
- Nahlásit
Chci se zeptat, jestli se u vašich miláčků objeví někdy hlen ve stolici? Mám 4měsíční labradorku a poslední dobou se jí objevuje občas hlen ve stolici. Je odčervená i výsledky koprologického vyšetření na parazity byly negativní.... Pomozte )
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2006 22:51
- Nahlásit
Juli
Čím krmíte?
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 08:01
- Nahlásit
Juli
někdy se to stává, když je stolice příliš tuhá... záleží jak ten hlen vypadá... a jak vypadá stolice.. chce to poradit se s vetem, ale nemusí to být nic vážného..
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 08:18
- Nahlásit
Krmíme Hilllsem. Stolice je smíšená...teda kromě dnes do rána!! To byla pohotovost, měla průjem. Ale asi to bylo z toho, že jsme jí dali včera poprvé Chassoton 4proc. na podporu vývinu kostry..poradil nám to chovatel
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 09:27
- Nahlásit
Juli
Jo někdy jo, většinou když sežere sušenou kůži, nebo po buvolích kostičkách a jen když má bobky tuhý. Já si toho prostě nevšímám, má to odjakživa...
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 10:30 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit
Juli
Může to být i po rejži, kukuřici a podobně. Proto jsem se ptal čím krmíte. Pokud by byl v krmení velký obsah těhle přísad, může to být i z toho.
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 10:45
- Nahlásit
Díky, už sem klidnější...asi se ve všem moc "rejpu"
|
JERDA
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 11:16
- Nahlásit
Juli
Našemu se to občas taky objevuje, a zrovna včera, navíc měl i trošku řidší a taky hlen, dost mě to vyděsilo. Snažila jsem se hledat na netu a dočetla jsem se, že hlen může být také příznakem parvovirózy, giardií, nemocí střev nebo slinivky, to mě tedy moc neuklidnilo....Ale většinu těchto nemocí prý provází i zvracení a průjmy, nechutenství a apatie. To náš naštěstí nezvrací a ani průjem nemá a "tajtrlíkuje" pořád stejně, tak myslím, že to bude asi z buvolích kostí...
Navíc máme jít dneska na očkování, ale asi to raději nechám na příští týden...
Taky se ve všem "rejpu" abych něco nezanedbala a pak jsem vyděšená....
|
Vanda
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 11:20
- Nahlásit
u nás hlen znamenal giardie
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 11:21
- Nahlásit
Juli
My sme mali donedavna stolicu len samy hlien Takze trochu hlienu je v pohode, obcas sa to stane aj Hugovi.
|
JERDA
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 11:24
- Nahlásit
Vanda
A jaky další příznaky měl u giardií? Četla jsem, že běžné odčervení na ně nezabere...Jak vám je zjistili?
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 13:38
- Nahlásit
Neděste mě!!!! Mám postižené dítě a ještě řešit problémy s nějakejma potvůrkama..... my odčervili 2.9. a pak po 5ti dnech sme dělali koprologii a byla negativní. To by se tam něco ukázalo, ne?? Kdyby to nebylo nic běžného na co působí Cestal??
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 14:53 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
mala ma od vcera prujem - s hlenem - dost.
vcera dopo a odpo kadila co chvila (prujem) - bez hlenu......pak sem ji dala smectu a dostava na jidlo rozvarenou rejzi s kuratkem, kadi min (v noci 1x , rano 1x a pred chvili), ale porad je to ridky a hlavne dost hlenu
jsou ji 4 mesice........
nevim, zda pockat a vydrzet u ryze + kurete + mrkve, anebo mazat k vetovi hnedko......
zase pry mali psi maj srajdu z kdeceho + ta nase je vylozene popelnice, tak jestli neco zblajzla...........nebo se mam vazne desit a valit rovnou? anebo den pockat a popr. jit k vetovi zitra, kdyby to nebylo lepsi?
taky hodne spi, ale zase verim, ze prujem kor u stenete ho vycerpa, ale doma s druhym psem blbne porad a druhy pes je OK (bez prujmu)
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 15:00
- Nahlásit
Mar
Zkus jí dát psyllium, koupíš to buď ve zdravé výživě, nebo v lékárně.A taky si kup v lékárně na veterině probican pastu .
Aguna mívala takle hlen, když měla slabší mikroflóru.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 15:33 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
Frog
probican mam - myslis ze by to pomohlo? ma i fakt velkej prujem totiz
takze myslis, ze mam jeste pockat do zitra a zkusit to s tim probicanem?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 15:43
- Nahlásit
Mar
Přečti si co psal výš Walda
Ale jako jestli jí to ta rejže nezastaví - do cca 36 hodin, nedejbože ona omezí příjem tekutin, tak bych asi šupala k vetovi.
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 16:00
- Nahlásit
Mar
Zkus to s probicanem, tím jí rozhodně neublížíš a to psyllium jí dej taky. Psyllium je přírodní záležitost a fakt zabírá!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 16:02
- Nahlásit
Dines
ot sem cetla, jen, ze ta ryze prujem nezastavila, a hlen je taky porad (Ok, to muze byt tou ryzi), ryzi zere od vcera od vecera, takze asi jeste dnes neplasit a pockat co? a zejtra honem k vetovi..........i je apaticka (ale nechase vystengrovat, takze to prisuzuju tomu prujmu - neni ji holt dobre no)
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 16:19
- Nahlásit
Mar
Myslím, že když počkáš do zítra, že se nic nestane - pakliže jen průjmuje, a je schopná normálně fungovat - sice je to štěně, ale já u šestikilovýho psa začala řešit průjem až po 4 dnech (kdy mi byl konečně nahlášenej), a taky neměl žádnou újmu )
A hlen maj mý psi tuším skoro pokaždý když to maj tekutější....
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2008 16:25
- Nahlásit
Dines
aha - to vona pije, zere (zrala by rada vsecko, pac ryze ji ted neuspokojuje ) a hraje si (vic ale spi no), tak jaj este den pockam,
diky vsem za rady....sem dycky hnedko hotova dyz se neco stane
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 09:26
- Nahlásit
Psíček
to je prispevek stary 2 roky, verim, ze to slecna uz vyresila
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 09:28
- Nahlásit
Mar
A jak jsi to vyřešila ty?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 10:53 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
Psíček
Frog
uz je to docela OK teda - v noci 1 bobek - zacatek ridkej konec tuhej, a od ty doby zatim nic, zere furt rejzi s mrkvi a kuretem.......dala sem vcera akorat PROBICAN, pac u nas v lekarne nebrali karty a nemela sem vubec zadny prachy (na to psyllium) a bankomat v kurimi ani nevim esli je a kde
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 11:03
- Nahlásit
Mar
teda - v noci 1 bobek - zacatek ridkej konec tuhej, a od ty doby zatim nic, zere furt rejzi s mrkvi a kuretem......
Fajn, tušila jsem že to bude OK - dle mého dneska už bude bobkovat normálně
Jen teda zkus vymyslet z čeho to asi mohla mít (když to nevymyslíš, zeptej se Berryho, co kde našli :lol
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 11:09
- Nahlásit
Dines
no v PO zrala ve kru hovno...........inak nevim
no,ten konec bobku nebyl tuhej jako fakt tuhej, ale nebyl to uz prujem no......pockam, co z ni dneska vyleze jeste
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 11:12
- Nahlásit
Mar
Jj, jestli už "nečůrá zadkem" tyk by to mohlo být OK.
Asi jí halt to ho*no nesedlo
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 11:49
- Nahlásit
Dines
asi no, ale zral ho i berry a jeste jeden krizenec co tam byl s nama (jako tri hlavy na hovne jak muchy a ladovali se prasata!!!) a oba ostatni jsou Ok no.......
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 11:52
- Nahlásit
Mar
Asi jsou to chlapi-nebo už strší - tudíž už si jejich žaludek zvykl na různé "pochutiny"
Hele, mý dva psi taky mívají průjem každej z něčeho jinýho
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 12:16
- Nahlásit
Dines
taky super ale oni dva taky zrali hnusy na poli a s Berrym sem musela jit k vetovi, pac blinkal celej den a trepal se, dostal injekce a secko, a ona Ok, ted zase ona srackovala a von nic
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2008 16:09
- Nahlásit
Psíček
ja ji dala hladovku trochu , v noci se posrala, ale jenom jednou, tak dostala snnidani, pak srala a srala tak nedostala nic, az vecer, tze hladovku mela takovejch 14 hodek, zase sem to nechtela enchavat az do rana, ze je mala a halvne - z ere potom vsecko coz je daleko horsi (jako plasty, kovy , hadry, vse co najde, ej to vysavac totiz neskutecnej)
|