Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / jsem za blbce:))
Autor Zpráva
žanda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 08:10
- Nahlásit

Celé léto bojuju s packama našeho krakena- bud se mu dělá mezi bříšky slitý červený flek,který ho svědí a on si to lízáním "ošetřuje" až do krve a nebo v meziprstí takové pupínky, které ošetřuje stejným způsobem- tak že mažame, koupeme, zasypáváme a když jednu dáme do kupy- přeleze to na jinou packu,máme 4-máme co dělat. Předevčírem měl už tu packu fakt rudou, tak jsem na to zase šoupla poslední zbytek mastičky+ ponožku-mast se nemá olizovat a během dne se objednala k vete. Přilítnu domu,popadnu psa a mažu ,abychom to stihli. Příjdu tam-pes na pacině skoro nic, jeden pupínek se tam strachy třese a já líčím,jak děsná ta packa je....naštěstí jsem nebyla za vola, vete mi věřil,když jsem řekla čím jsem pomazala. Jenže tohle se mi stalo už asi po 3-tí- ta vyrážka se prostě schová jen pomyslím na veterináře) No nic, máme zase čím mazat, máme i kapky do očí, a objednané žrádlo na kožní problémy- když už tedy jsem zase chudá, snad to psovi pomůže)

pigie
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 08:23
- Nahlásit

žanda
když už tedy jsem zase chudá, snad to psovi pomůže
Ja mam pocit, ze zabera az toto

Anu
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 08:58
- Nahlásit

žanda
furt lepší než mi ,kdy volali v neděli veterináři že náš pes dostal kýlu a je to sním špatné,vybrali všechny prachy z účtu,veterinář si brousil skalpel a když jsme přišli k panu doktorovi,tak mi s úměvem na rtech sdělil,že pes nemá kýlu ale pouze byl eroticky vzrušený a stopořila se mu předstojná žláza. Prý bych mohla vědět na co to u chlapů je....

brut
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:32
- Nahlásit

Anu
Jejda, tohle od někud znám...
Taky jsme byli s Brutem u veta s tím, že má kýlu. Naprosto nechápavě na nás koukal a pak se zeptal, jestli nevíme, co je předstojná žláza. Prý u velmi sexuálně založených psů se objevuje ve velmi nízkém věku ( my tam byli někdy začátkem května..). Připadala jsem si jako blb. Tak jsem mu tam koktala, že máme doma fenečku a ta na takovéto věci netrpí....docela jsem ho pobavila...

žanda
když už tedy jsem zase chudá, snad to psovi pomůže)
Tak tohle si říkám o každé návštěvě veterináře....no, zatím pomohlo, tak jsem zvědavá, jak bude dál

Anu
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:42
- Nahlásit

brut
jojo předstojná žláza...musím se přiznat že jako už něco mám za sebou tak předstojnou žlázu jsem fakt neznala

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 11:15
- Nahlásit

holky mimo jedné fenky jsem měla vždy psa..........ale šla bych tam s kýlou asi taky........)

Meta
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 11:22
- Nahlásit

Někdy je zase za blbce veterinář, jako ten náš, co léčil sousedovi kocoura se vzácným kožním onemocněním a když už byl kocour skoro na odpis, jel s ním soused jinam a diagnóza zněla: alegie na blechy, kocour totálně zablešen. A bylo po nemoci.

Anu
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 11:26
- Nahlásit

Meta
alegie na blechy,
to je pěkné svinstvo.Náš minulý pes to měl a docela nářez.Nešlo o samotné blechy

Meta
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 11:32
- Nahlásit

Anu
Vždyť ten kocour by fakt uhynul, kdyby se mu nedostalo řádné péče...

Barica
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 12:37
- Nahlásit

a objednané žrádlo na kožní problémy

Co je to za krmeni?

brut
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 12:54
- Nahlásit

žanda
Já taky neznala předstojnou žlázu....u Bastyho jsem nikdy nic podobného neviděla, takže jsem byla za toho blbce....ale zase na druhou stranu jsem si říkala, lepší za blbce než si pak drbat hlavu, že jsem něco zanedbala.

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 13:33
- Nahlásit

Barico název jsem zapoměla hned jak jsem zavřela dveře ordinace,ale pokud to dnes stíhám,tak si ho vyzvednu a zítra povím-nebo povím ve čtvrtek)

Brute asi tak, když nevím,se zeptám že jo....od toho je veterinář))

brut
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 13:43
- Nahlásit

žanda
Já se taky ptám ....zrovna dneska ráno...a tak má Brut Zodac a Calciovou mast.....už se tolik neškrábe a já jsem v klidu

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2006 13:59
- Nahlásit

jasně, hned jak to budu vědět a pamatovat si) tak povím)

žanda
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 07:54
- Nahlásit

Tak to krmivo je: Hils Prescriotion Diet Canine d/d-nebo Feline d/d. Jak mě bylo řečeno máme tu slabší -čili podle mě to první, ta druhá verze je už asi fakt pro pejsky co maj alergii jako blázen. Ale doma ho ještě nemám,protože v době,kdy jsem tam byla ,ještě nepřivezli. Tak že dnes nový pokus.

pigie
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 08:42
- Nahlásit

Podla mna Canine je rada pre psy a Feline pre macky, nie?

Barica
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 09:47
- Nahlásit

Super, diky za info, jdu zjistit, co je to vlastne zac...

žanda
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 13:47
- Nahlásit

piggie to si nemyslí, na info plánku bylo toto vedle sebe s fotem psa..........tak nevím

pigie
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 14:02
- Nahlásit

žanda
Podla mna to tak je urcite. Hill's vyraba rady pre psov aj macky.

fromeli
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 14:04
- Nahlásit

Já si taky myslím, že je to jak píše pigie

Barica
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 14:53
- Nahlásit

Je to tak, jak píše Pigie, hledala jsem to na netu... Tedy musim rici, nejsou to zrovna nejlevnejsi granulky!

žanda
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 14:57
- Nahlásit

Barico no já ted krmíla purinou-tak že nula od nuly pojde( tedy jak mi říkal vete cenu....

Mort
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2006 20:10
- Nahlásit

Můžu potvrdit, že ty granule Feline jsou pro kočky, náš kocour bohužel musí být právě na této dietě (mmch cena je 410,- za 2 kg).

Barica
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 07:52
- Nahlásit

Barico no já ted krmíla purinou-tak že nula od nuly pojde( tedy jak mi říkal vete cenu....

Já jsem viděla jen ceny na netu a ty budou asi podstatně vyšší, protože se 3kg pohybovala okolo 700 a výš?! Purina mi rozhodne tak draha neprijde... Ale asi to bude tím, kde je objednáváš, vet si na to asi tolik nepřihazuje...

žanda
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 08:14
- Nahlásit

Barico tak že nakonec stejně jinak-paní vete koukala asi jinam a dala mi jinej "plánek" pan doktor nám objednal Eukanubu d-přesný název tedy nevím- cena je 10 Kg za 1356,- ale oni dávají ještě slevu čili mě to vyšlo o cca 96 Kč méně. Teď jen aby nám to pomohlo.

Barica
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2006 09:07
- Nahlásit

presne tak, hlavne, aby vam to pomohlo, aby vubec vedeli, proc a na co vam to objednavaji?!

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání