| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 23:44
- Nahlásit
Včera jsem Bruta vykoupala Orthosanem. Vysušila, vyčesala. Ráno přijdu do chodby a tam neuvěřitelné množství chlupů. Znovu jsem ho vyčesala. Přes den je venku, takže nevím, jestli líná nebo ne. Večer šel domů stejně jako vždycky. Před chvílíjsem se byla na něj podívat. Drbe se a zase je okolo něj hromada vypadaných chlupů.
Máte s tím někdo zkušenosti? Myslíte, že mu pomůže pupalkový olej?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 06:30
- Nahlásit
Drbe se
taky by to mohla být reakce na ten šampon.
Jinak Michelle začíná taky línat.
Osobně dávám pupalku spíš na "promaštění srsti a kůže", když chci urychlit línání, tak spíš Biotin.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 07:08
- Nahlásit
Aša pouští chlupy masivně po každém koupání.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 08:16
- Nahlásit
Aj ja mam skusenosti, ze po kupani je chlpov vzdy viac. Kupem na konci plznutia, vtedy to pomoze douvolnovat vsetky chlpy
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 08:16
- Nahlásit
brut
Orthosan je pěkné svinstvo, určitě se drbe z toho - línání nedovedu posoudit. já bych ho vykoupala ještě jednou v nějakém kvalitním psím šampónu,aby se mu všechno pořádně vypláchlo ven.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 08:27
- Nahlásit
brut
ahojky brut...sandy taky po kazdym samponovani pousti chlupy uplne neuveritelne...a neda se toho moc ryhcle zbavit i kdyz furt cesu a cesu...nepomahaji ani morske rasy ani nic moc biotin...
takze ja to resim tak ze cesu a cesu a cesu...ono to postupne ustava a pak udelam po tydnu jeste jednu koupaci proceduru a tech chlupu je pak uz min...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:25
- Nahlásit
Děkuji za rady a informace.
Dneska ráno jsme šli okolo řeky na procházku. Brut se do ní nadšeně vrhnul a odmítal z ní vylézt. Rochnil se jak prasátko ( vody zase tolik není, takže sice musí plavat, ale místy už chodí). Byl naprosto spokojený. Když konečně vylezl ven, tak jsem si všimla, že má na kůži krku pupínky ( podle telef. info veta ...alergická reakce na šampon), máme brát jednu tabletu Zodacu týden. Když se to nebude lepšit, tak okamžitě přijet.....jo a ještě mám potírat místa Calciovou mastí....tak na to jsem zvědavá...dostat mast do jeho srsti bude docela problém.
Neznáte nějaký fígl, který bych mohla použít ( má dost hustou podsadu)?
|