| Autor |
Zpráva |
niniel
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2005 12:02
- Nahlásit
Už dva roky pozoruji, že pokud pes zvrací, tak si k tomu vybírá zásadně koberec nebo postel. I kdyby byl v místnosti jediný malý koberec, pes jde tam. Nevíte proč?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2005 12:19
- Nahlásit
Naše čuba "s tím" jde taky většinou na koberec! Možná proto,aby jí to na dlažbě necákalo na ťapky...
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2005 12:42
- Nahlásit
ola
Aha Tak to ti moji maji tu konzistenci ponekud jinou, je to hromadka
|
*sara*.
|
# Zasláno: 12 Dub 2005 12:55
- Nahlásit
U nás je to naopak. Vyzvrátí to na dlažbě, co nejblíže ke dveřím.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2005 13:03
- Nahlásit
U nás se blinká přesně na koberec, pokud nestihnu ji nasměrovat někam jinam. Občas to skončí i v pelechu. Na dlažbě nikdy, to asi proto, že se to líp uklízí a ona mi přece nebude zjednodušovat práci, že???
|
RoSa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2005 13:32
- Nahlásit
U nás se taky zvrací na předložku
Blbý to bylo na podzim: v parku sežrala v nestřežené chvíli kaštany a pak to doma vyzvrátila na ovčí kožešinu. Zkoušela jsem všechno možný, ale flek zrzavě obarvených chlupů tam zůstal - asi by byly kaštany dobrá barva na vlasy
Nemáte někdo zkušenost, jak se tý barvy zbavit
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2005 13:52
- Nahlásit
RoSa
A co takhle Vanish, "skvrn a špíny se zbavíš", ale aby nebyla fuč i ta kožešina.
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2005 14:04
- Nahlásit
my máme v celém bytě jeden kobereček 1,5xpůl metru a zásadně se zvrací, koušou kostičky, které dělají bordel tam a nikde jinde. Koberec je čištěn, ale asi mu správně zapáchá... Třeba je to o té vůni, která tam asi trochu stejně zůstane po vyčištění.
|
fifnucha
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2005 14:15
- Nahlásit
Náš pes zvracel také vždycky na koberec a mamka nadávala, proč ten "blbec"(jak mu říká když je na něj naštvaná) nejde na dlažbu. Nyní, ve svých čtrnácti letech mu byla zjištěna těžká nedomykavost srdeční chlopně a neustále má zřejmě pocit na zvracení, protože to vypadá, jakoby chtěl zvracet (ale nezvrací) a začal chodit na dlažbu (právě asi během posledního půl roku, což dřív nedělal).
....že by s vyšším věkem zmoudřel?
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2005 14:16
- Nahlásit
Tu kožešinu jedině dát do čistírny. Žádný laický prostředek nepomůže. A pokud promočíš vlnu až ke kůži, tak ta ti ztrvdne a zkrabatí a nepůjde s tím nic dělat. Můj muž kdysi dávno činil kůže a je to hotová věda.A u nás se zvrací jen minimálně a když chceš žrát trávu a potom blinkat, no tak to si drahoušku buď na zahradě, dokud tě to nepřejde. Takže asi tak. Ale jinak taky výhradně na koberec.
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2005 14:20
- Nahlásit
Tak koukam, ze to dela vetsina psu...o tom pachu, oni zvraci i tam, kde jinde nezvraceli, takze ty pachy tam nemaji. Tak nevim, asi maji vazne radost z toho, ze to clovek musi uklizet
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2005 14:36
- Nahlásit
niniel
Já jsem o tom skálopevně přesvědčená, protože moje štendo je zvracecí typ (asi ví, že já to moc nemám ráda - ale u ní jsem se s tím smířila, zato kdybych měla zvracet já...), odmalička blinká, prostě co jí nesedne, to dá pryč a jelikož je rychležeroucí, tak to jde ven docela často (naposledy v neděli, dvě hromady na koberec)...
|
fifnucha
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2005 14:46
- Nahlásit
...ano, to je možné, třeba v tom vidí takovou zálibu a odplatu za něco, čím jsme je naštvali (třeba, že jsme jim nedali kousek masa od našeho obědu nebo tak něco ) . Kdysi bych třeba nevěřila, jak může být takový pes chytrý a hlavně vyčůraný.....zažila jsem před několika lety jak náš pes simuloval a opravdu to bylo simulování.....jsou to občas pěkné mršky.
|
jeany
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2005 16:54
- Nahlásit
Náš pejsa hrozně rád venku sbírá "chuťovky" a pak je mu blbě a zvrací. Samozřejmě si to nechá na doma a také... na koberec. Naposledy venku sežral použitý obvaz. Naštěstí ho vyzvátil a nestalo se mu nic horšího.
|
*sara*.
|
# Zasláno: 12 Dub 2005 19:32
- Nahlásit
Tu ovčí kožešinu já dávám pravidelně do čistírny. Jinak vyčistit moc nejde.Evicka má pravdu, jinak by to ztvrdlo.
Náš zvrací , protože má srdeční vadu. Ale zvrací jen sliny, hleny a vodu. Ještě, že je tak dobrej a jde vždycky na tu dlažbu. Ale kecala bych, někdy to taky nestihl a šlo to na koberec.
Ale to kouká vždycky chudák tak provinile...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2005 19:37
- Nahlásit
Naše čuba zvrací taky hlavně v autě! Ale pozor! Pouze v manželově! Asi tuší,jak je na to páníček háklivej!
Naposledy,když to provedla,tak to "vyhoukala" nejdřív do jednoho rohu zavazadlového prostoru a pak,aby to tomu druhému nebylo líto,tak vyklopila hromádku ještě na druhou stranu. Manžel slzel! Uklízela jsem to pochopitelně já! Co mě ovšem dožralo-poblila i kurtovací popruhy a z těch se to hodně blbě vyplachovalo!!!
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2005 20:38
- Nahlásit
To, ze jsou psi pekni simulanti, moc dobre vim. Kamaradcin pes si rozrizl tlapku a kulhal jen pred ni, kdyz jsem s nim sla ja, tak behal jak camrda. Jsou to potvurky.
|
*sara*.
|
# Zasláno: 12 Dub 2005 20:50
- Nahlásit
Jsou to potvůrky. Jednou měl ten můj něco na noze,nemohl moc chodit, tak jsem to dvacetitříkilový telátko nosila. A protože ho raději mám jen na vodítku, protože se mu moc poslouchat nechce, tak jsem si řekla, že když kulhá a nemůže moc chodit, pustím ho na volno, že nikam utéci nemůže. Už mi to mohlo být nápadný, když zvednul tlapku, když čural a stál na té nemocné tlapce, na kterou nemohl ještě před chvílí došlápnout. Dopadlo to tak, že se vyčural a utíkal za kočkou, jako by mu nikdy nic nebylo.Samozřejmě když přišel, už vůbec nekulhal a nic mu nebolelo.
Prostě si ze mě dělal srandu a já na to naletěla.
|
Petkaka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2013 20:41
- Nahlásit
Co takhle vyčistit koberec od firmy? Já ho mám od pejska docela pročůraný, jednou za rok mi jej za 450,- vyčistí firma i se sedačkou a polštáři. Nikdy bych to sama tak nevyčistila, mohu jen doporučit. Pokud chcete kontakt tak je to firma čištění koberců Brno, ale tyto firmy jsou po celé republice
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2013 20:57
- Nahlásit
Páč na koberci nabude dojmu,že by to eventuelně eště šlo zahrabat,dlažky hrabat nejdou nosem to děsně vrže
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2013 21:40
- Nahlásit
danajasa
Neblbni, to zase někdo vytáhl milijón let staré téma, jen aby si do něj nenápadně hodil reklamu
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2013 21:58
- Nahlásit
lamalucninenápadně hodil reklamu No jasný dyk říkám-NEČISTIT ZAHRABAT
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2013 23:00
- Nahlásit
danajasa
jo zahrabat, tak proto blije zásadně do pelechu, ve kterém se dá alespoň provizorně hrabat
lamalucni
tak jasný, předpokládám, že většina zdejších čtenářů je natolik při smyslech a nebude na to klikat, každopádně téma zajímavý
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2013 00:28
- Nahlásit
Kdo z Vás ten příspěvek nahlásil?
|