| Autor |
Zpráva |
Syska
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 12:22
- Nahlásit
URL
Co na to říkáte? Asi je to blbost, ale je možný, že moje feňule blila po požití jedné jediné kuličky? Nedopatřením mi při opírání spadla jedna na zem a ona se jí hned zmocnila. Potom přes noc 2x zvracela a v tom jednom "nablitým" byla ta nestrávená kulička hrozna. Kamoščin hafík má volnej přístup ke spadaným hroznům, proto se ptám, jestli o tom někdo něco nevíte...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 12:34
- Nahlásit
Asi je to možný, já četla o těch hrozinkách i jinde, že jsou pro psy jedovaté, ale o víně jsem to nevěděla. Můj pes občas jednu kuličku sní a nikdy mu nic nebylo.
Ale možná u nějakého citlivějšího pejska se to projevit může.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 12:38
- Nahlásit
Syska
Tak náš pes baští hrozno normálně a nic jí z toho není.Je to jen pár kuliček a hlavu si z toho nedělám.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2006 14:39
- Nahlásit
no náš -dnes už nebožtík- pes hroznové víno miloval, je teda fakt, že ho nikdy nesežral "kilo" (vždy jen pár kuliček), ale nikdy mu nic nebylo. Našim současným dvěma pejsům hrozno nechutná, takže by je nenapadlo ho ani někde sbírat...Já myslím, že zase "Amíci" něco zbytečně nafukují... Před časem se zase říkalo, že jsou pro psy nezdravé brambory, dnes se dokonce přidávají do některých krmiv a říká se, že je to naopak zdravé....pak si vyberte...
|