Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / lízání tlapek
Autor Zpráva
lucie deduchova
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 10:26
- Nahlásit

Dobrý den, mám doma 3 letou fenu labradorského retrívra. Už nejméně rok si líže tlapky zadních nohou a vykusuje místa mezi polštářky. Byly jsme u veterináře ale nenašel nic co by ji tam mohlo vadit, když ji nožky prohlížím doma nemohu taktéž nic nahmatat ani nevidím žádný problém. Občas má nožičky tak červené že na ně ani nedošlápne, začla jsem ji je mazat indulonou, ale nevím jestli je to správné nebo ne. Jinak je zdravá, čílá a nic ji netrápí.

Garfield
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 10:28
- Nahlásit

Je hrozně srandovní, když někdo o psovi řekne: "Prohlížím mu nožičky. Nožičky má červené..."

Zkuste po procházce oplachovat packy heřmánkovým vývarem a pak mazat desinfekční indulonou.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 10:31
- Nahlásit

Garfield
hele segra kam na ty bylinkarsky rady chodis??

Garfield
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 10:33
- Nahlásit

Jirikovo
Normálka, aplikuji na psovu držku heřmánek a třezalkový olejíček. Už máme držku zdravou a dokonce i zarostla chlupama. Já teď v práci denně piju 1 l heřmánkového čaje neslazeného a doufám, že se mi vyléči držka a zaroste mi chlupama.

Anu
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 10:34
- Nahlásit

lucie deduchova
co takhle plíseň? Ta je též jen na nožičkách červená a jen svědí že si ji psi líží,nic víc,nic míň.....zkus hypermangan jako dezinfekci,nebo dělal pan veterinář stěr?

fromeli
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 10:36
- Nahlásit

doufám, že se mi vyléči držka a zaroste mi chlupama.
Garfield
to by sis ji musela matlat tím olejíčkem

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 10:39
- Nahlásit

Garfield
doufám, že se mi vyléči držka a zaroste mi chlupama.
no ale pak te nepusti do letadla .... oni jsou na ty lidi co vypadaji jako teroristi ted pry trosicku vysazeni ....

wensday
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 11:01
- Nahlásit

lucie deduchova
a já bysem změnila veta......

Garfield
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 11:05
- Nahlásit

wensday
BING HO!

wensday
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 11:07
- Nahlásit

Garfield
že joooooo, dyž ten první už ROK neví, tak co sním, prostě vyměěěěěnit.

Amir
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 12:13
- Nahlásit

aplikuji na psovu držku heřmánek a třezalkový olejíček
Garfield
myslíš, že když to funguje na držku, že to bude fungovat i na nožku? Já, že bych taky ráda kdyby se mazlíkovi rána zacelila a zarostla chlupama, už mě nebaví každýmu vysvětlovat co se tomu chudáčkovi stalo a veta se mi měnit nechce )

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 12:14
- Nahlásit

Amir
jako ze bys to aplikovala na svou nozku??? chces ji mit chlupatou?? a jenom jednu?? nejak vam holkam z vesnice prestavam rozumet .....

Amir
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 12:20
- Nahlásit

Jirikovo
No zdravím Tě, synáčkumůjskorovlastní, jasně snad píšu mazlíkovi a tak snad je jasné, že nechci aby se něco zacelilo mě,né. To snad musí pochopit i pražák

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 12:24
- Nahlásit

Amir
no kdyz ty jsi pro nas prazaky taky takovej mazlik .... ale zacelovat neco na tobe by byla fakt kravina ... jak vlastne dopadl navrat sefove z hlavniho mesta??

Amir
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 12:35
- Nahlásit

Jirikovo
Návrat šéfové dopadl dobře, zatím výpovědi nedovezla a včera jsem si vzala neplánovanou dovolenou a strávila den s karatistou, tak jsem tak úžasně vyrovnaná, že by mi snad ani ta výpověď nevadila ... dokonce mi ani nevadí, že všichni kolem jsou nervózní (mají PMS-doufám, že víš co toje)
zacelovat neco na tobe by byla fakt kravina
proti tomu souhlasím

Garfield
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 12:36
- Nahlásit

Amir
Čau mamko, nevíš, v kolik je zítra ta zkouška a kde? Chci se tam jít za každou cenu podívat? Prosim, prosim.

Amir
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 12:36
- Nahlásit

Garfield
Jirikovo
jinak jsem ráda, že mám syna i dceru, protože když vznesu dotaz na dceru, dočkám se odpovědi alespoň od synka

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 12:51
- Nahlásit

Amir
jinak jsem ráda, že mám syna i dceru
to vis, my jsme takovy komplet ....

mají PMS-doufám, že víš co toje
jo jo, to se taky radsi klidim vzdycky co nejdal

Amir
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 12:53
- Nahlásit

Garfield
Zkoušky jsou v Bohunicích na cvičáku, stopy začínají brzo ráno někde na Rybníčku a poslušnosti jsou kolem 9:00 na cvičáku v Bohunicích.No a jakto, že se jdeš jenom dívat, když máš šikovnýho pesa a mohla bys jít zkoušku dělat !?!?!?

Garfield
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 13:00
- Nahlásit

Amir
Nechceme nosit aportky!

Amir
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 13:05
- Nahlásit

Nechceme nosit aportky!
Garfield
no to bych se na to podívala, to není možný abysme slepicu nenaučily aportovat,když skákat z okna se naučil na první povel

rejnok
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 14:42
- Nahlásit

lucie deduchova
Myslím, že by se mohlo jednat o potravinovou alergii. Doporučuji po konzultaci s veterinářem přejít na hypoalergenní krmivo.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání