Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / přípravky na posílení imunity
Autor Zpráva
jindriska
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2006 11:34
- Nahlásit

můžete nějaké doporučit? Na trhu jich je spousta ( namátkou: Geripet, Olio Vivo Active, Sangrim), ale vybrat si...., mám staršího pejska, často bere antibiotika, každou chvíli ho něco udolá, tak chci zakoupit nějaký dobrý přípravek pro obrnění organismu. Díky. J.

KEISSA
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2006 11:41
- Nahlásit

L-KARNITIN kapky od firmi nutriPETS dávám je sarí feně má 12 a je vpohodě,též to dávám i březím fenám..Tato firma má i jiné přípravky a dobré.

fromeli
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2006 11:56
- Nahlásit

pupalka a echinacea

Hafina
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2006 11:59
- Nahlásit

jj, echinacea, nemůžu si vynachválit

kokoška
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2006 14:17
- Nahlásit

KEISSA
o karnitinu bych teda rozhodně netvrdila, že povzbuzuje imunitu!!!!!
KARNITIN je látka ovlivňující spalování tuků ve svalech (přesně se neví, jak to funguje - výsledky studií jsou rozporuplné) Nicméně sportovci ho celkem úspěšně používají k rychlejší regeneraci svalů a proti svalové únavě při intenzivním tréninku, tudíž na ŽÁDNOU IMUNITU!!!!

jindriska
echinacea je určitě dobrá a Sangrim asi taky nebude špatný, osobní zkušenost s ním nemám, ale firma, která ho vyrábí je seriózní a jejich výrobky pro lidi nejsou špatné

KEISSA
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2006 14:26
- Nahlásit

Asi jsem to blbě napsala jmenuje se to KARNIVIT kapky a jsou kromě jiného na posílení obranyschopnosti organismu.

kokoška
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2006 14:29
- Nahlásit

KEISSA
aha, tak to jo, Karnivit neznám. Příště pozor na názvy

jindriska
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 08:09
- Nahlásit

díky všem, přečetla jsem info o echinacee a rovnou šla do lékárny. A Matýsek přidané kapičky snad ani nezaregistroval, hltal jako obvykle, tzn. než by člověk řekl echinacea, už to měl v žaludku

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání