| Autor |
Zpráva |
jindriska
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 11:34
- Nahlásit
můžete nějaké doporučit? Na trhu jich je spousta ( namátkou: Geripet, Olio Vivo Active, Sangrim), ale vybrat si...., mám staršího pejska, často bere antibiotika, každou chvíli ho něco udolá, tak chci zakoupit nějaký dobrý přípravek pro obrnění organismu. Díky. J.
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 11:41
- Nahlásit
L-KARNITIN kapky od firmi nutriPETS dávám je sarí feně má 12 a je vpohodě,též to dávám i březím fenám..Tato firma má i jiné přípravky a dobré.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 11:56
- Nahlásit
pupalka a echinacea
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 11:59
- Nahlásit
jj, echinacea, nemůžu si vynachválit
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 14:17
- Nahlásit
KEISSA
o karnitinu bych teda rozhodně netvrdila, že povzbuzuje imunitu!!!!!
KARNITIN je látka ovlivňující spalování tuků ve svalech (přesně se neví, jak to funguje - výsledky studií jsou rozporuplné) Nicméně sportovci ho celkem úspěšně používají k rychlejší regeneraci svalů a proti svalové únavě při intenzivním tréninku, tudíž na ŽÁDNOU IMUNITU!!!!
jindriska
echinacea je určitě dobrá a Sangrim asi taky nebude špatný, osobní zkušenost s ním nemám, ale firma, která ho vyrábí je seriózní a jejich výrobky pro lidi nejsou špatné
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 14:26
- Nahlásit
Asi jsem to blbě napsala jmenuje se to KARNIVIT kapky a jsou kromě jiného na posílení obranyschopnosti organismu.
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 14:29
- Nahlásit
KEISSA
aha, tak to jo, Karnivit neznám. Příště pozor na názvy
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2006 08:09
- Nahlásit
díky všem, přečetla jsem info o echinacee a rovnou šla do lékárny. A Matýsek přidané kapičky snad ani nezaregistroval, hltal jako obvykle, tzn. než by člověk řekl echinacea, už to měl v žaludku
|