Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Hárání hlídáte i 21 den, je možné nakrytí?
Autor Zpráva
sugar
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 09:03
- Nahlásit

Ahoj, moje fenule hárala nyní poprvé, je jí 15 měsíců. Poslední týden hárání už jen "špiní" je možné aby mohla být ještě v tuto dobu nakryta? Jde mi hlavně o to, že 21 den hárání , bude muset zůstat na zahradě a vedle mají sousedi psa, je tu riziko že ji nakryje? Prosím o radu, toto je moje první fena, takže nejsem úplně v obraze ). Děkuji moc

Petra
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 09:09
- Nahlásit

sugar
je to možné radši hlídej, jednou mi vet. řekl že se to může povést i 30 den tak radši hlídej

jindriska
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 09:13
- Nahlásit

a jak se k ní chovají ostatní psi? Naše fenka už nějaký 19. den všechny psy odháněla a chránila si jí, jak oko v hlavě.

sugar
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 09:22
- Nahlásit

jindriska
první týden hárání jí vůbec psi nezajímali ani jim nevoněla, druhý týden se nastavovala a psi byli z ní paf, poslední týden už nekrvácí jen špiní a pejsky odhání, ale dnes si jí nechala olizovat .o(

jindriska
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 09:36
- Nahlásit

sugar
tak to bych je samotné nenechala, máš nějaké jiné řešení? My jsme je ještě týden, když jsme byli mimo, oddělovali. Jistota je jistota.

Petra
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 09:45
- Nahlásit

čím déle tím lépe opravdu hlídej pesan by jí mohl přemluvit i když na oko dělá že nechce

aren
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 09:47 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Jj. Hlídám jako oko v hlavě, pro jistotu taky ještě tak dva dny poté, co se o ni psi přestali zajímat.
Pokud špiní a psům voní, samozřejmě nakryta být může. Jestli můžeš, tak ji zavři nebo svěř spolehlivému člověku na hlídání.

wensday
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 10:42
- Nahlásit

sugar
Tjo, tak já tady zakládám témata a kdoví co, že moje fenka při prvním hárání nevoní psům a Ty mi nenapíšeš, jo ?????? my ten první týden byli dokonce na psím táboře a já si už dělám starosti, hele http://www.cz-pes.cz/diskuse/index.php?action=vthr ead&forum=4&topic=4238

Tak jsem klidnější.... a taky mě uklidnil náš vet......

vidrbína
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 11:04
- Nahlásit

Chovatelka mi řekla, že ségra mé feňule byla nakryta 23.den

sugar
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 12:29
- Nahlásit

ted jsem mluvila s mojim veterinářem, říkal že je to hodně nepravděpodobné že by jí mohl sousední pes nakrýt..ještě k tomu přes plot-drátěný ( tak co myslíte? Znáte případy, kdy byly dělaný štěnátka přes plotM )

sugar
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 12:31
- Nahlásit

a nebo jí koupim náhubek a půjde s náma na festival loveplanet, ale myslím, že hlasitá muzika a spousta vykalnejech lidí nění úplně to pravé pro mou sugynku ? )

sugar
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 12:32
- Nahlásit

wensday
promin, myslela jsem že tvé téma je trochu o něčem jiném,proto jsem raději založila nové )

wensday
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 12:33
- Nahlásit

sugar
jasně, že přes plot to jde a navíc někteří psy díky té velké touze ten plot jsou schopni i přelézt !!!! Kamarádka má takhle ze zahrady hotovou pevnost, s pletivem ohnutým ven a tak......

wensday
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 12:36
- Nahlásit

sugar
no to je, ale si mi tam mohla napsat svou zkušenost, navíc máme stejně starý fenečky, taky ta Tvoje začala hárat tak pozdě.......... jaká je to rasa ?

sugar
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 14:52
- Nahlásit

wensday
to je bernská salašnice-matka a labrador-otec, takže mixík ale moc povedený .) máme 45 kilo tak proto začala tak pozdě hárat, pan doktor Kubát říkal že může začít klidně i ve 2 letech ) co máš ty za plemeno?

wensday
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 14:58
- Nahlásit

sugar
no tahle fenečka o kterou jde je skoro labradorka a zase naopak je docela drobná, máme ji od ledna z útulku v Trnavě...... já už myslela, že je kastrovaná a vet taky říkal, ať jsme v klidu, že se nic neděje, když začne takhle pozdě .
pak máme ještě jednu labinu.....

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání