| Autor |
Zpráva |
Terri
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 16:13
- Nahlásit
Vzpomněla jsem si na Harťácký triatlon Na dno sil, (jak to dopadlo?) - zima a sinice.
Do kolika stupňů asi pouštíte vaše psiska do vody?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 16:18
- Nahlásit
Terri
Do kolika stupňů asi pouštíte vaše psiska do vody?
Dokud je neudrzi led...
(Ale v zime nechodime plavcit vylozene, jen se nenervim, kdyz mi tam vlitnou... )
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 16:36
- Nahlásit
wami
jo?? Já totiž mám obavy aby se mi nenachladil, víš? I když vichr ho asi vysuší dřív, než mně odnese...
Zrovna totiž jedu k vodě (mám deště málo) a vsadím krk, že mi tam vlítne, tak jen jestli to mám podporovat, nebo ne...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 16:42
- Nahlásit
Terri
OK?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 17:01
- Nahlásit
isdpch
Mercíček udělal to samý, taky v prosinci a taky krz kačeny. Asi si myslel, že po té vodě doběhne, protože byl pak velice překvapený, že ho ta hladina neunesla. Měla jsem dost strach a utírala jsem ho do svetru, ale taky mu nic nebylo. Lítal a za chvíli oschl. Šli jsme zpátky sice jen hodinu, ale zase mu bylo teprve 9 měsíců.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 17:06
- Nahlásit
Terri
jen jestli to mám podporovat, nebo ne...
No ja to proste ignoruju...
Pote, co jsem zachranovala psa, pod kterym se prolomil led, z reky, v -15 a sama jsem tam zapadla a nemohla cca 1/4hodiny vylizt, uz vim, ze zatimco psovi se po takove koupeli smrskne voda na kozichu na zmrzly kulicky, ale na kuzi se mu nedostane, ja ze sebe doma musim obleceni slamat...
A psi mi vlitli i v zime do vody kolikrat, no maji na to kozichy a fakt nepromoknou, tak mi to tak nevadi. Jenze samo ze netusim, jakou maji kniri podsadu...
|
aren
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 17:12
- Nahlásit
wami
pod kterym se prolomil led, z reky, v -15 a sama jsem tam zapadla a nemohla cca 1/4hodiny vylizt
Tý vogo.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 17:17
- Nahlásit
aren
Ono to melo jeste vtipnou dohru, jsem dosla domu, nemohla otevrit, tak jsem se drala na spicky a zmrzlym rukavem zvonila, mama vybehla a ja povidam: "Rychle napust horkou vanu, pes spadl do vody!" Mamka jakoze hned jo a odbehla, tak jsem se lamala z veci a psa poslala na misto, at rozmrzne, s tim, ze se hned vykoupu a bude dobre. No a v tu chvili se z koupelny ozvalo: "A kolik vody mam tomu psovi napustit?!"
Me v ten moment malem kleplo ten den podruhy, jednak proto, ze u nas pes normalne moc nesmi ani do baraku, tak me docela prekvapilo, ze by ho mama pustila do kouplny do vany s teplou vodou, druhak si fakt vubec nevsimla, ze jsem dosla v zamrzlejch vecech...
|
aren
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 17:33
- Nahlásit
wami
Dobrý.
Přece jen máš hodnou mámu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 20:29
- Nahlásit
wami
pěkné, u nás by bylo to samé...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2006 20:40
- Nahlásit
aren, brut
No jo, ja mam samy vesely historky se psama, no...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 06:21
- Nahlásit
Stačí to jako odpověď?
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 12:55
- Nahlásit
Aris moc podsady nemá (je to byťák), v zimě se koupe jako o život a taky mi nikdy nic nebylo. Naopak vypadal dost naštvaně, když vody zamrzli a on se nemoh dostat pod led. Pokud toho psa pak nenecháš někde odloženýho, tak se mu nemůže nic stát, prostě se pohybuje, je furt zahřátej a uschne. My chodíme trénovat do vody i na podzim a pes je naprosto v pohodě. Sice moc nevím, jakou maj knírači přesně srst, ale obavu bych rozhodně neměla.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2006 13:05
- Nahlásit
Díky všem za historky Psék mi včera sám také potvrdil, že jako obvykle mám zcela zbytečné starosti. Vesele si drandil vodou, honil ryby i dešťové kapky, a veselosti měl na rozdávání
Ale radějc se zeptám, než mít mrtvici
|