| Autor |
Zpráva |
abby
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:48
- Nahlásit
Ahoj,dneska ráno mi pes sežral lahvičku s energy drinkem.Nejedná se o klasický jako třeba Red bull,ale o takovou tu malou plastovou lahvičku,říká se tomu lahvička poslední záchrany,protože koncentrace je tam opravdu silná.Asi toho moc nevypila,ale něco určitě.
Myslíte,že jí to může nějak ublížit nebo jenom zbytečně vyšiliju.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:50
- Nahlásit
abby
myslim si, ze se nasledujici tri dny nevyspis, ze pes bude behat celou dobu furt dokola, ale ze ublizit by ji to nemelo ... vzdyt v tom neni nic moc skodlivyho, co by melo nekomu ublizit. teda pokud ma zdravy srdce a tak ...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:53
- Nahlásit
Jirikovo
Ja si to taky myslim,ale divala jsem se na benzince a je tam takova ta preskrkla lebka a napsano,ze je to neni pro deti.takze predpokladam,ze pro psy taky ne.
JA se naposledy vyspala v lednu,pak jsme si ji privezli
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:55
- Nahlásit
abby
jasne, neni pro deti, aby to pili kazdy den. kdyz si to jednou daji, tak taky hned neumrou ....
|
abby
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:56
- Nahlásit
Jirikovo
Nemam strach o to,aby neumrela,protože kdyby jo,tak si ji radši zabiju sama.Ale mám strach,aby ji to pěkně neprohnalo nebo nevyvolalo zvracení.
|
michalm
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:57
- Nahlásit
abby
hele diabetici to taky nemaji pit
bych byl v klidu, spis bych to bvidel na hyperaktivitu a prujem
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:57
- Nahlásit
abby
no v nejhorsim budes doma vytirat .... to neni prece zas nic tak hroznyho ...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:02
- Nahlásit
michalm
Jirikovo
Vy ste takovy milý.Přála bych vám psa,kterej trpí na průjmy a když ho něco rozhodí,tak se toho špatně zbavuje.
Jestli se tím nepřiotráví,tak fajn.Dneska je s ní doma přítel,tak ať si ji pořádně užije.A hyperakrivní je normálně.Jen si to,když jsem odcházela z domu,právě vyřizovala s polštářem
|
michalm
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:05
- Nahlásit
abby
to jsou zacatky projevujiciho se silenstvi
tak co ti mame rict jinyho? fakt bych se nebal a videl bych to na tohle, vzdyt co by udelalo s tebou kdyby jsis toho dala vic? asi by jsi nemohla spat a posr*** by jsi se z toho
|
abby
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:07
- Nahlásit
michalm
Me by to asi zabilo.Ja tyhle "sra.ky" pit nemuzu.Mam kamosku,ktera po tom vyvadi jakoby byla ozrala.
Jste hodni,ja se jen radsi ujistovala,ze se nic moc nestane.
A neboj,zase tak nevysiluju,jen se rada poradim se zkusenejsimi
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:07
- Nahlásit
abby
Nic si z toho nedělej, pes se mi včera napil z kýble kde bylo fuj kde co jen ne voda. Nevím co mu na tom mohlo vůbec chutnat... Trnula jsem co bude, a teď k ránu se jen poblil, ale to zase kvůli třískám - včera se snažil sežrat poleno (
|
abby
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 12:17
- Nahlásit
Zpráva od přítele zní es je v pořádku,jen první půlhodinu jsem myslel,že ji klepne nebo ji klepnu ja.Ani jsem nevěděl,že se pes může tak rychle a vytrvale hýbat.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 12:18
- Nahlásit
abby
no jak jsem rikal, tri dny a tri noci neustaleho pobihani vas cekaji .... ale jelikoz pritel ma prece sikovne rucicky, tak ji nejak zkroti ....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 12:26
- Nahlásit
abby
To máš stejný, jako když Brut nedávno vypil holce ( a rozkousal lahvičky) celé balení Actimelu. Pořád jsem sledovala, jestli nebude mít průjem, nebude zvracet atd. Nic mu nebylo, dokonce bych řekla, že měl i kvalitnější bobany....
Ale myslela jsem, že je roztrhnu oba...jen ta představa dvou pubertálních dcer a dvouhyperaktivních Brutů mně zastavila
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 12:40
- Nahlásit
brut
Pořád jsem sledovala, jestli nebude mít průjem
pockej, proc by mel mit prujem, vzdyt podle reklam prave Actimel podporuje imunitu a zlepsuje zazivani a tak. Proste vyzkousel 14ti denni test Actimel, akorat ze ho to nebavilo zkouset 14 dni, tak to vzal najednou .... no a vida, zrejme to fakt funguje ....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 12:44
- Nahlásit
Jirikovo
Holka to taky chtěla vyzkoušet.....tak má smůlu. Actimel k nám domů nesmí.
Průjem sice neměl, ale s prominutím mi zas**l celou chodbu, když se do lahviček dostával. A zbytky které neslízal sám, tak umyla Denyna svým mlsným jazýčkem a měla z toho srajdu ona.
Takže nevím, nevím, jak to s posílením imunity je ....přežijí jen ti nejsilnější?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 14:03
- Nahlásit
Jirikovo
Si vtipnej,vsak pockej az ti tu tvou nevymachanou pusu zasije tema sikovnejma rucickama.A merunky a svestky v lahvi jako anestetikum nestaci,tak se priprav na tantalova muka zvana budik
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 14:09
- Nahlásit
abby
vsak pockej az ti tu tvou nevymachanou pusu zasije tema sikovnejma rucickama
no jo, ale to mi musite prisit i rucicky k telu, protoze jinak tady na netu budu ftipnej i nadale ....
|
abby
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2006 14:37
- Nahlásit
Jirikovo
prisit i rucicky k telu Tak uz vim,proc mi rikal,kdyz jsem se ho ptala na tu anestezii,ze by te chtel videt,kdyby ti riznul do ruky,jak by ti stacil ten destilat Konecne jsem to pochopila.
|