Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Energy drink
Autor Zpráva
abby
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:48
- Nahlásit

Ahoj,dneska ráno mi pes sežral lahvičku s energy drinkem.Nejedná se o klasický jako třeba Red bull,ale o takovou tu malou plastovou lahvičku,říká se tomu lahvička poslední záchrany,protože koncentrace je tam opravdu silná.Asi toho moc nevypila,ale něco určitě.
Myslíte,že jí to může nějak ublížit nebo jenom zbytečně vyšiliju.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:50
- Nahlásit

abby
myslim si, ze se nasledujici tri dny nevyspis, ze pes bude behat celou dobu furt dokola, ale ze ublizit by ji to nemelo ... vzdyt v tom neni nic moc skodlivyho, co by melo nekomu ublizit. teda pokud ma zdravy srdce a tak ...

abby
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:53
- Nahlásit

Jirikovo

Ja si to taky myslim,ale divala jsem se na benzince a je tam takova ta preskrkla lebka a napsano,ze je to neni pro deti.takze predpokladam,ze pro psy taky ne.

JA se naposledy vyspala v lednu,pak jsme si ji privezli

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:55
- Nahlásit

abby
jasne, neni pro deti, aby to pili kazdy den. kdyz si to jednou daji, tak taky hned neumrou ....

abby
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:56
- Nahlásit

Jirikovo

Nemam strach o to,aby neumrela,protože kdyby jo,tak si ji radši zabiju sama.Ale mám strach,aby ji to pěkně neprohnalo nebo nevyvolalo zvracení.

michalm
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:57
- Nahlásit

abby
hele diabetici to taky nemaji pit
bych byl v klidu, spis bych to bvidel na hyperaktivitu a prujem

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 09:57
- Nahlásit

abby
no v nejhorsim budes doma vytirat .... to neni prece zas nic tak hroznyho ...

abby
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:02
- Nahlásit

michalm
Jirikovo

Vy ste takovy milý.Přála bych vám psa,kterej trpí na průjmy a když ho něco rozhodí,tak se toho špatně zbavuje.

Jestli se tím nepřiotráví,tak fajn.Dneska je s ní doma přítel,tak ať si ji pořádně užije.A hyperakrivní je normálně.Jen si to,když jsem odcházela z domu,právě vyřizovala s polštářem

michalm
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:05
- Nahlásit

abby
to jsou zacatky projevujiciho se silenstvi
tak co ti mame rict jinyho? fakt bych se nebal a videl bych to na tohle, vzdyt co by udelalo s tebou kdyby jsis toho dala vic? asi by jsi nemohla spat a posr*** by jsi se z toho

abby
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:07
- Nahlásit

michalm

Me by to asi zabilo.Ja tyhle "sra.ky" pit nemuzu.Mam kamosku,ktera po tom vyvadi jakoby byla ozrala.

Jste hodni,ja se jen radsi ujistovala,ze se nic moc nestane.
A neboj,zase tak nevysiluju,jen se rada poradim se zkusenejsimi

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 10:07
- Nahlásit

abby
Nic si z toho nedělej, pes se mi včera napil z kýble kde bylo fuj kde co jen ne voda. Nevím co mu na tom mohlo vůbec chutnat... Trnula jsem co bude, a teď k ránu se jen poblil, ale to zase kvůli třískám - včera se snažil sežrat poleno (

abby
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 12:17
- Nahlásit

Zpráva od přítele zníes je v pořádku,jen první půlhodinu jsem myslel,že ji klepne nebo ji klepnu ja.Ani jsem nevěděl,že se pes může tak rychle a vytrvale hýbat.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 12:18
- Nahlásit

abby
no jak jsem rikal, tri dny a tri noci neustaleho pobihani vas cekaji .... ale jelikoz pritel ma prece sikovne rucicky, tak ji nejak zkroti ....

brut
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 12:26
- Nahlásit

abby
To máš stejný, jako když Brut nedávno vypil holce ( a rozkousal lahvičky) celé balení Actimelu. Pořád jsem sledovala, jestli nebude mít průjem, nebude zvracet atd. Nic mu nebylo, dokonce bych řekla, že měl i kvalitnější bobany....
Ale myslela jsem, že je roztrhnu oba...jen ta představa dvou pubertálních dcer a dvouhyperaktivních Brutů mně zastavila

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 12:40
- Nahlásit

brut
Pořád jsem sledovala, jestli nebude mít průjem
pockej, proc by mel mit prujem, vzdyt podle reklam prave Actimel podporuje imunitu a zlepsuje zazivani a tak. Proste vyzkousel 14ti denni test Actimel, akorat ze ho to nebavilo zkouset 14 dni, tak to vzal najednou .... no a vida, zrejme to fakt funguje ....

brut
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 12:44
- Nahlásit

Jirikovo
Holka to taky chtěla vyzkoušet.....tak má smůlu. Actimel k nám domů nesmí.

Průjem sice neměl, ale s prominutím mi zas**l celou chodbu, když se do lahviček dostával. A zbytky které neslízal sám, tak umyla Denyna svým mlsným jazýčkem a měla z toho srajdu ona.

Takže nevím, nevím, jak to s posílením imunity je ....přežijí jen ti nejsilnější?

abby
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 14:03
- Nahlásit

Jirikovo

Si vtipnej,vsak pockej az ti tu tvou nevymachanou pusu zasije tema sikovnejma rucickama.A merunky a svestky v lahvi jako anestetikum nestaci,tak se priprav na tantalova muka zvana budik

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 14:09
- Nahlásit

abby
vsak pockej az ti tu tvou nevymachanou pusu zasije tema sikovnejma rucickama
no jo, ale to mi musite prisit i rucicky k telu, protoze jinak tady na netu budu ftipnej i nadale ....

abby
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2006 14:37
- Nahlásit

Jirikovo

prisit i rucicky k telu Tak uz vim,proc mi rikal,kdyz jsem se ho ptala na tu anestezii,ze by te chtel videt,kdyby ti riznul do ruky,jak by ti stacil ten destilatKonecne jsem to pochopila.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání