| Autor |
Zpráva |
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 13:07
- Nahlásit
V pátek, pokd se nic nezkazí, vyrážíme na tábor, a po lonských zkušenostech bych se ráda vyhnula následnému kašli pesana. Co byste doporučovali jako takovou prevenci?Asi koupim vit.C, je dobrý ještě něco? Vzala bych i jitr.sirup, ale vzhledem k tomu,že místa budu mít hodně málo,vše vezu sama vlakem+táhnu ještě stan a mega spacák , tak ten asi budu muset vynechat,budu ráda za každej centimetr místa....
Předem dík
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 13:09
- Nahlásit
Azoracek
tak k tomu céčku asi i B-komplex.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 13:31
- Nahlásit
Azoracek
tak v lékárně kup Echinaceový sirup s vit. C a máš to v jednom... co si pamatuju, tak to pejsové i chutnalo... nakap třeba na piškot...
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2006 07:52
- Nahlásit
Mámasi blbej dotaz, ale vitamín C je např. Celaskon?Jen jestli tam v tom celaskonu není neco přidávané, co by psovi ne zrovna svědčilo...jestli je to čistý vit.C
|
jeje
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2006 08:37 - Změnil/a: jeje
- Nahlásit
celaskon 100mg 40tabliet od zentivy je dobry... A stačí mu aj štvrťka tablety denne...
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2006 12:52
- Nahlásit
Azoracek
Jojo, echinaceový sirup s vitamínem C si nemůžem vynachválit. Loni jsem to tu psala, byla jsem dost nešťrastná z toho, že vždycky, když mi Arisek vlezl do vody, tak byl nachrmlanej. Dávali jmse echinaceový sirup a parádně mu to podpořilo imunitu. I teď, když vidím, že na něj něco leze, dostane párkrát sirupek a je po bacilech...
|