| Autor |
Zpráva |
Mar3
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 07:42
- Nahlásit
už tak 3 dny má Berry pod čumákem okolo tlamičky a na bradě růžový flíčky - vypadaj přesně jako takový ty co maj psi po těle třeba od podráždění z trav nebo rybniční vody, jenže prostě nemizí....poradíte někdo co mu na to dát? jinde na těle to řeším koupelí v antialergenním šamponu (pomůže hned) ale na puse??
díky
takhle to vypadá:
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 07:53
- Nahlásit
To se takhle neda posoudit, musi se z toho vzit stery a zjistit, co to je, kolem tlamky takove veci zpusobuje nejen alergie, ale i bakterialni infekce, plisne nebo parazit a vse se leci uplne jinak, musis zajit na veterinu.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 08:01
- Nahlásit
dejavu
no já chodím v Brně k Chybovi a on má právě až do pondělka dovolenou a k někomu jinýmu se mi moc jít nechce,protože náš vet už aspoň ví o všech těch alergiích a problémech apod....takže jsem myslela třeba nějakoumastičku nebo bylinku,prostě něco,abysme vydrželi do pondělka.....
.....anebo poradit dobrýho kožního veta v Brně
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 08:21
- Nahlásit
Mar3
Marti, to je teda fotka, brrrrr...jsem se až lekla.. Hele, Tess včera měla zarudlý oči a růžovou tlamu a já uvařila heřmánek a večer jsem jí to potírala tamponkem namočeným v tom heřmánku, i to červený pod těma očima a dneska byla zase ok...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 08:30
- Nahlásit
Syska
heřmánek? to bych mohla zkusit - dík!! no a heřmánek jako čaj,nebo jako sušenou bylinku?? kde to koupím??
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 08:32
- Nahlásit
Syska
a nepomlouvej mi fotku,já to musela vyfotit tak,aby to bylo co nejvíc vidět,ne aby byl tam pes krasavec,néé?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 08:32
- Nahlásit
Mar3
oni tady doporučují sušenou bylinku, koupíš to normálně v lékarně, kde mají i bylinkový čaje, zaliješ vařící vodou anecháš vyluhovat. Ale já včera v nouzi zavařila normální sáček a zafungovalo to. A hezky to voní a Tess mi to chtěla vypít...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 08:56
- Nahlásit
Syska
tady?a mám to zkusit,nebo jít radši k vetovi??? (už sem zjistila,kdo ho zastupuje...je to MVDr. Černý v Pisárkách).
jo a nemáte někdo s MVDr. Černým zkušenosti??
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 09:00
- Nahlásit
Mar3
Když už pojedeš do Pisárek, protáhni to do Bystrce k Benešovi... ) Ale zas Beneš je tam dopoledne, jen v pátek odpoledne (jinak jsou tam doktorky) a ještě v neděli večer, ale to už bys asi počkala na Chybu. Hele, zkus ten heřmánek. A cos myslela tím: tady?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 09:01
- Nahlásit
Syska
no tys říkala že tady psali o heřmánku.....
tak já koupím heřmánek a kdyžtak zajedu k vetovi zítra...zítra ale už ho zastupuje nějakej Weidenhofer z Jemelkové ato nemám ani tucha,kde to je . . .
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 09:29
- Nahlásit
Mar3
Marťo, mrkni na téma Zázračná síla bylinek od Anu...(nebo tak nějak se to jmenuje)
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2006 09:39
- Nahlásit
Syska
ajo,tak to zkusím,no..mohla by sem Anu mrknout-třeba by řekla že Berouš má to samý....
|