| Autor |
Zpráva |
suesie
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 08:17
- Nahlásit
Mému ročnímu buldočkovi začali poslední dobou praskat polštářky na tlapkách, už se mu díky tomu dvakrát strhla kůžička. Nemáte nějaký tip jak tomu zabránit? Koupila jsem ochranný sprej na tlapky od Trixie, ale zatím žádná změna.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 08:25
- Nahlásit
suesie
pokud máš možnost, zkus obyčejný vesnický sádlo
Já občas použiju i Herbie (snad se to tak jmenuje), je to krém pro lidi na ztvrdlou kůži na chodilech a v zimě, když se hodně solí, tak občas matlám heřmánkovou mastí, ale chce to fakt pořádně vmasírovat, protože většina hafů to hned začne olizovat
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 08:26
- Nahlásit
Možná by taky stálo zato udělat měsíční kůru biotinu a zinku, možná mu chyběj vitamíny.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 08:32
- Nahlásit
fromeli
Dávám mu pravidelně pupalku.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 08:36
- Nahlásit
suesie
no tak pupalka tomu neuškodí, ale řekla bych z mých zkušeností, že je spíš na srst než na kůži jako takovou.
Ale Michelle má teď taky hrubší paciny, asi jim ten rozpálenej městskej povrch nedělá moc dobře.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 08:39
- Nahlásit
fromeli
že bychom zkusili ten biotin a zinek... a to mu to mám dávat dohromady i s tou pupalkou? A jaký zruba množství?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 08:42
- Nahlásit
suesie
já dával u biotinu jednu tabletu, jak na dospělýho člověka.
Ale myslím, že se prodávaj i spešl výrobky pro pesany.
Můžeš zkusit ty tlapy nejdřív jen mazat, třeba mu nic nechybí a je to prostě tím prostředím.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 08:51
- Nahlásit
Z těch "psích" když používám vitamíny, tak používám FITMIN, přijde mi docela dobrej, mají i PRO SRST, ale je to fakt potřeba dávat ten měsíc (4-6 neděl).
|
popoluska
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 09:23
- Nahlásit
ja natieram psom labky kostihovojou mastou s pridavkom bravcovej masti
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 19:41
- Nahlásit
suesie