| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Dub 2005 20:27
- Nahlásit
ahojte lidicky.uz 2krat sa mojmu pejskovi podarilo ujst a doniest si z ,,vyletu,, zdochlinu srny.myslim, ze je to dost nebezpecne a neviem, co s tym,ci treba spravit niake ockovania alebo nieco take. dufam, ze bude niekto taky mily a poradi mi
|
Anonymní
|
# Zasláno: 3 Dub 2005 22:20
- Nahlásit
Musíš si psa zabezpečit tak ,aby ti nemohl zdrhnout.Předpokládám,že pes je očkovaný proti vzteklině a pravidelně odčervovaný.Zkus problémům předcházet než je pak řešit.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 4 Dub 2005 20:08
- Nahlásit
to je pravda, lenze vzdy sa psa neda ustrazit.napr.:ides s nim na prechadzku po lese a nieco si tam najde.no tam nemas sancu hned zakrocit aby to nechal pes tak.niekedy aj ten poslusny pes ma slabu chvilkutakze to neni len take jednoduche.to sa moze stat hocikde a hocikomu
|
Anonymní
|
# Zasláno: 4 Dub 2005 21:44
- Nahlásit
Jakto že nemáš šanci zakročit?Když pustíš psa na volno,tak ho sleduješ očima a tak vidíš,že něco našel.Doporučuji mít dokonale nacvičen povel Fuj a mít spolehlivé přivolání.Pes,který chodí na výlet do lesa si koleduje o odstřel.Začni psa pouštět na dlouhé šňůře a nedej mu možnost zdrhnout.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Dub 2005 09:11
- Nahlásit
Ty jsi nějaký moc "chytrý". Nezdá se ti? Když neumíš poradit, ale jen někoho prudit, tak radši drž hubu.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Dub 2005 17:15
- Nahlásit
Tak já budu držet hubu a ty si kup příručku o výchově psa(ale asi už bude pozdě,nezdá se ti?)
|
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Dub 2005 20:10
- Nahlásit
Tvůj pes samozřejmě poslouchá podle příručky a na 100%. Někdy se rozhlédni na ulici po pejskařích, kolik z nich má psa dokonale vycvičeného.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 14 Dub 2005 11:55
- Nahlásit
pozrite ja som len chcela hlavne vediet, ci sa jej moze teraz nieco stat.nechcem aby ste sa tu teraz hadali.navyse pes uz neuteka-poslucha.ale chcem sa pridat na stranu ***,kt. sa ma zastal,pretroze prirucka neni vsetko.na kazdehom psa plati nieco ine.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2005 13:04
- Nahlásit
rozhodně nenechávat psa zdechliny žrát, a pokud možno ani očichávat (jsou to zdroje nemocí).....Jasné, že je někdy těžké psu v tom zabránit. Příručka se nedá nikdy brát do slova, má sloužit jen jako "návod", jak zhruba při výchově a výcviku postupovat, ale majitel psa si ji musí vždy trochu přizpůsobit tak, aby to platilo zrovna na jeho psa - každý pes je jiný - na jednoho platí míček, na jiného žrádlo atp.... Někteří psi jsou "chorobní požírači odpadků", jiným se to hnusí........Dokonale nacvičený povel "fuj" je sice hezká věc, ale musí si té "fuj" věci včas všimnout páníček, aby mohl povel vydat, pokud např. páníček špatně vidí /atp./ a nestihne to, pes si bez povelu neuvědomí, že daná pro něho zajímavá věc je "fuj".
|
Anonymní
|
# Zasláno: 14 Dub 2005 13:07
- Nahlásit
a co takhle dávat denně jednu lžíci magi.Když má apetit na zdechliny tak mu možná schází jod.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2005 13:17
- Nahlásit
Moje potrhlý štěně zdechliny sice nežere (ale jiný dobroty jo), ale zase se v nich mooooc ráda válí. Povel fuj zvládá dobře, ale jak psala Evík, je potřeba si toho všimnout. Včerejší ranní venčení mě utvrdilo, že musím mít oči neustále na stopkách, ona se po ránu hrozně loudá, na to jsem si zvykla, takže přestože je na vodítku (mám pětimetrové Flexi), tak jde spíš za mnou. No a včera kouknu, co to za mnou provádí a proč nejde a ona se válela v něčem moooc blééé.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 14 Dub 2005 13:42
- Nahlásit
Kdo vymyslel,že v maggi je jod a má se to dávat psům? Je to do nebevolající pitomost. to se tady pořád rozebírá krmení pro psy (podle příspěvků žere mnohý pes lépe než malé děti) a nakonec to zazdíte maggim to je teda něco
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2005 13:58
- Nahlásit
magi je fakt nesmysl - je tam spousta koření a hlavně soli, to bychom pejskům pěkně rozhodili střeva.....magi není zdravé ani pro lidi natož pro psy....
Jinak já mám jednoho psa požírače odpadků - papírových kapesníčků a druhý se těchto fujek ani netkne...(ten zase raději živé i chcíplé myši.....) takže si taky užiju - potřebovala bych navíc jedny oči vzadu, abych mohla sledovat psího dědka za mnou, aby nežral papíry a mlaďocha před sebou, aby nemyškoval.......u mlaďocha mám povel fuj v tomhle ohledu zvládnutý dobře, ale bozužel nemám oči všude a starý pes už bohužel to mé "fuj" neslyší .......Když není cesty jak psovi ve žraní fujek zabránit když je na volno, tak je pak jedinou možností dlouhé vodítko a pořádně se dívat kolem sebe.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 14 Dub 2005 15:00
- Nahlásit
Anonymní
neznáš pojmy a dojmy.Tady se řešilo požírání zdechlin.A to si piš že maggi je účinné..To, že magi neobsahuje jod, neznamená ,že zvíře které žere a válí se v humusu má dostatek jodu.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 14 Dub 2005 15:05
- Nahlásit
Evik
tak moc bych to neodsuzoval.Víš z čeho se magi dělá?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 14 Dub 2005 15:18
- Nahlásit
po polknutí lžíce maggi by mě přešla chuť na všechno Je to šarlatánská metoda a tvrzení, že pes,který se válí ve zdechlinách a exkrementech a žere je, má nedostatek jódu, je stejné jako tvrdit, že Země je placatá, ať žije středověk!!!!!
|
Anonymní
|
# Zasláno: 14 Dub 2005 16:21
- Nahlásit
Anonymní
14 Dub, 2005 15:18:11:jsi hloupý(á)
|
Anonymní
|
# Zasláno: 15 Dub 2005 08:03
- Nahlásit
anonym Zasláno: 14 Dub, 2005 16:21:27
no jak myslíš Potraviny jsou můj obor,tak jsem vyjádřila svůj názor.
metoda diskuze:když dojdou argumenty prohlásit,že oponent je blbec, je skutečně hodná inteligenta
|
Anonymní
|
# Zasláno: 21 Dub 2005 11:54
- Nahlásit
no ja by som sa este chcela vyjadrit na to dlhe voditko-v lese to musi byt sranda.
|