| Autor |
Zpráva |
Terri
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2006 19:48
- Nahlásit
Asi je to totální blbost, ale psék má pod čenichem v "tom spoji" na půl cesty k tlamě takovou malou růžovou skrvnku.
Co to značí? Že chybí pigment? A je ke škodě věci? Bude se to šířit??
|
Puna
|
# Zasláno: 29 Čec 2006 19:58
- Nahlásit
Terri
nejsem si jistá, jestlis to byla Ty, ale kdysi se tu řešili černý skvrnky na jazyku, jak s nima pokračujete?
my jsme začínali s jednou a teď v 16 měsících jsou tam už tři...
Jinak nemohl se Tvůj pes někdo odřít nebo tak něco? můj jednou čichal ke sporáku, spálil se a měl tam pak taky dlouho růžovou skvrnku, asi do 3 měsíců se mu to spravilo
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2006 20:09
- Nahlásit
Puna
Černé skrvrny na jazouru, to jsme my! Máme jich 5, 4 velké a jednu maličkou. Jedna jde hodně vidět, je dost vpředu. Nevím, jestli se ještě ta malá zvětší, ale už se mi zdá, že nerostou... (má rok a něco malinko )
Ale prý psi, co mají skrvny "koušou"
Mohl se odřít, to je fakt...má to asi týden - dřív jsem si toho nevšimla. On lítá chroštím a čím vším, do vody skáče dvoumetrovým skokem, je to cvok). Teď se odřel pod okem (Ještě že pod).
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2006 20:38
- Nahlásit
Terri
Ale prý psi, co mají skrvny "koušou"
Skvrny kde? Brut má taky svrnky v tlamě...ne na jazyku, ale na dásních a na patře
|
Puna
|
# Zasláno: 30 Čec 2006 20:41
- Nahlásit
brut
Myslím, že to musí být skvrny na jazyku...
Taky je to prý i znak čistokrevnosti
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2006 20:46
- Nahlásit
Puna
Tak jsem dneska fousatce podrobila důkladné prohlídce a zjistila, že skvrn má nejmíň sedm a vzadu jazyk černej
brut
Brut má taky svrnky v tlamě...ne na jazyku, ale na dásních a na patře
To měl náš předchozí...
|
Puna
|
# Zasláno: 30 Čec 2006 20:51
- Nahlásit
Terri
no já od té doby, co jich začlo přibývat, to už radši moc dozadu nezkoumám
mně by stačila ta jedna..
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2006 20:52
- Nahlásit
Puna
Tak je to prý i znak čistokrevnosti- to je super, mám čistokrevnýho vořecha ))))
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2006 23:37
- Nahlásit
Terri
To měl náš předchozí...
A kousal?
|
petl
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 08:28
- Nahlásit
Terri
Neplaš se, spíš se jen někde odřel. Naše mrňavka měla na tom samém místě ve 4 měsících růžový flíček a já taky plašila s depigmentací. Nakonec to zmizelo ani nevím kdy a jak, nejspíš se někde odřela při zakopávání kostiček
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 09:27
- Nahlásit
brut
kousal?
My to radějc nezkoušeli
petl
Tak jo, snad je to tak, to víš, pozoruju ho jak dítko
|
petl
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 09:36
- Nahlásit
Terri
No právě, to pozorování a srdeční záchvaty nad každým chlupem nakřivo dobře znám Naše malá je taky drobek benjamínek i když už váží přes dvacet kilo
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 10:33
- Nahlásit
super, mam cistokrevnyho retrivra se skvrnou na jazyku a cistokrevnyho voriska s ruzovou skvrnou pod hubickou
|
Puna
|
# Zasláno: 31 Čec 2006 10:55
- Nahlásit
Terri
tak mi to nedalo a taky jsem Luckyho prozkoumala důkladněji a výsledek? horní patro má celý černý, tam není normálně vidět, tak jsečm to až teďka "cíleně" zjistila...
Tak nevím, mě děsily docela ty skvrnky na jazyku, což je oproti tomu patru nic
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 10:56
- Nahlásit
Puna
Radějc fakt nezkoumat, nechat psa žít a skvrny nekomentovat. Ještě by se urazil
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 11:02
- Nahlásit
Sandynce naskocila skvrna na jazyku asi ve 2 letech....rikam, ze to ma pihu krasy
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2006 11:06
- Nahlásit
tady je videt nase piha krasy na jazyku...a zapomnela sem, ze sandy ma jeste pihu na nose, kterej ji zacal svetlat....
|