| Autor |
Zpráva |
Handy
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2006 10:06
- Nahlásit
Ahoj všichni...dneska se Handíkovi udělala během minut jakási alergie, má naprosto oteklý očka i tlamičku...vůbec nevím z čeho to má, prostě si šel lehnout, a pak když přišel zase ke mně tak byl takhle oteklej...no pokud se to nezlepší frčíme za 15 minut na veterinu(ta je bouhužel 20km odsud, teď jsme na vesnici na chalupě)...povídejte co to je a jesltli se to zlepší prosím a kdy to vaši pejsové měli...díky on vypadá fakt hrozně...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2006 10:08
- Nahlásit
Handy
A nemáte sebou Zirtec nebo tak něco,co normálně užívají alergici.To bys mu mohla dát a kdyby to nepomohlo,tak valit na veterinu.
Může to mít třeba z trávy.
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2006 10:11
- Nahlásit
Z trávy asi ne, právě že byl doma když se mu to udělalo...už jsem mu dal půlku Zodacu(taky pro alergiky), tak eště chvilku čekám a za chvilku pelášim za vetem...
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2006 10:46
- Nahlásit
Handy
a nemohl to mít třeba reakci na nějaké krmení?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2006 10:58
- Nahlásit
Handy
Nemáte na chalupě kočky? Takhle reagoval kamarádky pes na kočičí chlupy.
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2006 12:09
- Nahlásit
Pro všechny
Tak jsme se vrátili z veteriny...s největší pravděpodobností Handík dostal žihadlo ne čumák od vosy nebo včely, dostal kalcium a Tolfin a do dvou hodin by to mělo bejt v pohodě...prej to měl naštěstí jenom na vnější čumáku, že kdyby to měl i uvnitř pusy, bylo by to horší. Jinak děkuju že jste se snažili pomoct
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2006 09:12
- Nahlásit
To žihadlo mě napadlo, jak sem začala číst.
Tak je fajn, že se to lepší.
Já dávám při bodnutí celou tabletu Claritinu nebo Zyrtecu.
|