Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / pronature
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 31 Bře 2005 12:08
- Nahlásit

uz od mala krmim fenu Nemeckeho ovciaka PRONATURKAMI.samozrejme druh podla veku.a teraz sa tak zamyslam,ci je to vlastne vhodne.ma tu niekto s nimi skusenosti?

Anonymní
# Zasláno: 21 Dub 2005 11:55
- Nahlásit

to s nimi nema nikto skusenosti?

moll
# Zasláno: 21 Dub 2005 12:00
- Nahlásit

Já mám - a moc dobré. Je fakt, že v brně a okolí znám jen jeden zverex, kde je nabízejí, a kolegové pejskaři je taky neznají. tak to asi nebude nic moc rozšířeného. Ale znám i sáňové psy, kteří na to jedou a jsou moc dobří.moll

Evicka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2005 12:49
- Nahlásit

Já je neznám. Napište mi něco bližšího? Nejlépe tak složení a poměr jednotlivých složek. U nás se nikde neprodávají, a to ani u kamarádky, která má obchod s chov. potřebami.

Tina
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2005 11:24 - Změnil/a: Tina
- Nahlásit

http://www.pronature.cz/
Vypadají podle složení velmi dobře

Evicka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2005 11:43
- Nahlásit

Dívala jsem se na složení, poměr jednostlivých složek (proteiny a tuky) a krmivo vypadá velice dobře. Ještě by mě zajímala cena, tu jsem tam nenašla. Myslím, že bude patřit k těm kvalitnějším a docela bych ho i zkusila. Samozřejmě ještě bych si ráda prohlédla řádně obal, některé skutečnosti, např. konzervanty(E )a barviva tak njesou specifikována. Pokud bude i cena slušná, tak myslím že jsou docela fajn.Rozhodně některé ty přídavky, lněné semínko, atd. jsou i z hlediska lidského zdraví prospěšné, takže proč ne pro psy.

Tina
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2005 12:33
- Nahlásit

Mě se taky líbí složení, třeba ten špenát je dost zajímavý. Já dávám přednost granulím, které mají co nejvíc zeleniny a nejlépe ještě i bylinek. Krmila jsem dřív Nutriencí Supreme, kde je bylinek snad deset druhů a byla jsem moc spokojená.
Evičko, k těm konzervantům : ve složení jsem si přečetla, že je v granulích propionát vápenatý, což je umělý konzervant. Granule Nutrience ho také obsahují, tak jsem si o tom dopisovala s dovozkyní Nutriencí, chtěla jsem vědět proč se tam ten propionát dává a ona mi napsala, že prý proti plísním. Každopádně mi ten propionát trochu vadí. Ona mi ale napsala, že je lepší trochu konzervantu než plíseň. Teď jsem psala i dovozci Pronature, proč je v jejich granulích propionát, tak jsem zvědavá, jestli mi odepíše a hlavně co.

Evicka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2005 13:42
- Nahlásit

Je fakt, že skladovací podmínky nejsou občas ideální, takže se nějak bránit plísni musí. Záleží ovšem na množství, koli ho tam je. To je jaksi to nejdůležitější. Pokud bude jen ve stopovém množství, tak bych v tom zas tak velký problém neviděla. Tino, znáš i ceny?

moll
# Zasláno: 22 Dub 2005 14:04
- Nahlásit

Ceny jsou kolem 850-900,- Kč za 15kg pytel - rozlišení je podle určení: štěňata - normální zátěž - velká zátěž - light. moll

Ebony
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2005 14:09
- Nahlásit

pro moje psy mají slabou zátěžovku

Anonymní
# Zasláno: 22 Dub 2005 14:29
- Nahlásit

Kamarádka s nima krmí již několik let čivaví smečku a je spokojená.Přirovnává je k Acaně.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání