Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Přípravek na čištění zevního zvukovodu
Autor Zpráva
suesie
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 10:55
- Nahlásit

Jaký používáte?

abby
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 10:58
- Nahlásit

suesie

myslím,že se ty kapky jmenují Otifree,ale nejsem si jistá,jestli si to nepletu s kapkama do očí.Kupuju je u veta a moc dlouho nám nevydrží,protože při aplikaci jich jde hodně mimo

žanda
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 11:00
- Nahlásit

jmenují se tak,máme je taky

Evulik
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 11:12
- Nahlásit

My používáme přípravek OTIVET. Podle mě je dobrý, protože pesovi se tvoří v uších tmavý maz a měl ho tam dost. Použila jsem přípravek tříkrát - co 14 dnů a mazu tam má ohodně méně.Ten maz není způsoben parazity.

suesie
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 11:25
- Nahlásit

A máte někdo zkušenosti s přípravky:
Otipur

nebo s gelem na ušní péči Soin des Oreille od Héry Laboratoires

???

fromeli
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 13:17
- Nahlásit

Já už používala Otifree, pak něco od Virbacu a teď už nějakou dobu používám naředěnou měsíčkovou tinkturu a pokud se mi kůže zdá suchá, tak Janův olej (olej z třezalky).

Kamca
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 13:54
- Nahlásit

suesie
A máte někdo zkušenosti s přípravky:
Otipur

My používáme právě Otipur a zatím jsme s ním spokojení

Syska
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 14:09
- Nahlásit

suesie
Já pro Tess používám kapky do uši od Pet are Friens, jsou s rozprašovačem a od tý doby čistíme minimálně, protože se ten maz tak netvoří a navíc se to tím rozprašovačem dostane do každýho záhybu, takže spokojenost. Máme tyhle:http://www.mujpes.cz/obchod/default.php?id_p ro=2481&kat=135

Syska
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 14:10
- Nahlásit

Oprava:

Verca
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 14:17
- Nahlásit

suesie
Já mám ten od Héry, ale použila jsem ho jen jednou, tak nevím. Nedokážu teď posoudit. Ale určitě vydrží hodně dlouho, protože je ho potřeba opravdu malinko. Navíc nádherně voní, ale vydrží to vonět tak 2 dny. Ale už jí tolik uši "nesmrdí".

Já bych se chtěla zeptat:
na obalu píšou: používat dle potřeby,ale to je jako co? Jednou týdně? Jak to mám poznat?
Mojí fence se taky dělá ten tmavý maz a špiní jí to srst pod ušima (je to boloňák), tak už jsem konečně něco koupila a myslím, že jsem vybrala dobře.

Tami
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2006 23:02
- Nahlásit

Já používám EAR CLEANER
Verca
na něm je napsáno 2x týdně, ale já tak často uši nečistím, tak jednou za 14 dní, nebo podle potřeby.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání