| Autor |
Zpráva |
Falco
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 21:41
- Nahlásit
Dnes dopoledne jsem měla blažený pocit. Celý rok 2005 jsem se svým psem řešila vleklé střevní problémy, následně kloubní a kožní potíže vzniklé z dlouhodobého podávání diety. Když se nám podařilo vše dát do pořádku, vyrostl mu v uchu nádor, který mu byl před 14-ti dny odstraněn a dnes byly konečně vyndány stehy. Úplně jsem cítila, jak mi odlehlo (histolka sice ještě není, ale pes je fit a já jsem optimista) a spadl ze mě kámen psích zdravotních potíží, který jsem tahala už druhý rok.
Ve tři hodiny odpoledne přišel zmatený telefonát od babičky, která psa přes den hlídá, že našeho Falca pokousal cizí pes. Nebyla schopná ani říct, co mu je. Body nebody svištěli jsme domů jako závodníci. Pes nás celkem v pohodě vítal, ale měl zkrvavenou a divně křivou hubu. Po ohledání jsem zjistila, že má prořízlou "tvář" tak 7cm a skoro skrz do huby a další díru pod bradou. Prý stál u branky před domem, čumák vystrčenej ven. No a okolojdoucí místní staford (na vodítku) se mu pokusil ten čumák ukousnout.
Takže ani ne 6 hodin po raní návštěvě jsme k velkému překvapení veterináře byli u něj v ordinaci zase. Má to zašité nahoře i dole. Ráno jsme vrátili límec a radostně ukončili stálé hlídání, aby si nerozdrápal pooperační ránu, a už nám to začíná zase znovu.
U našeho veterináře patříme k velmi oblíbeným klientům, ale nevím jestli brzo nebudu potřebovat pomoc úplně jiného doktora.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2006 11:40
- Nahlásit
Falco
tak tomu ja rikam pech!ono se nadarmo nerika,kdyz se se..,tak se se..je to fakt velka smula,preji pejskovy,at se rychle uzdravi,vam pevne nervy,ja myslim,ze toho psychiatra potrebovat nebudete.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2006 11:32
- Nahlásit
Falco
Tak už jste si všechnu smůlu snad vybrali a konečně bude dobře. Psychiatra určitě potřebovat nebudeš, ale nevím, jestli by jste spíš nepotřebovali sponzora.
Přejeme brzké uzdravení a konečně trochu klidu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2006 19:36
- Nahlásit
jestli by jste spíš nepotřebovali sponzora.
No každopádně veterinář sponzora už má
Máte opravdu smůlu,přejem brzké uzdravení a dlouho žádného veterináře.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2006 17:41
- Nahlásit
taky přeju pejsovi brzké uzdravení....Teda, co vy byste museli všechno udělat, abyste psa zabezpečili tak, aby mu nikdo nemohl ublížit...(tedy jako cizí psi)...Pro začátek byste možná mohli nějak "zneprůchodnit" plot, aby tam pejsa nemohl strkat čumák....
Ale nechápu, jak může být někdo tak blbej a nechat svého psa, když je na vodítku, aby pokousal psa za plotem....Ten majitel toho staforda je asi pěkný "kvítko" anebo úplně blbej
|
abby
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2006 17:44
- Nahlásit
Falco
Přejeme btzké uzdravení a ť se vám smůla vyhýbá na 100 honů
|