| Autor |
Zpráva |
Jan
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 16:04
- Nahlásit
chtel jsem se zeptat, mam fenku jsou ji dva roky a zacala si nedavno vykusovat chlupy u nohy.NEvite cim by to mohlo byt? Zadnou vyrazku tam nema,tak mi je divny proc to dela? NEmuze to mit ze stresu nebo z neceho takovyho?(i kdyz se ma moc dobre doma, lip nez ja )
posilam par fotek
URL
URL
|
Jan
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 16:05
- Nahlásit
Ma to asi tyden z noceho nic.Koupu ji casto(jenom vodou), takze z nejakyho prachu nebo tak to mit taky nemuze.
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 16:07
- Nahlásit
asi bych zašla k vetovi - může mít něco na kůži, třeba nějaký zánět nebo parazity, apod..
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 16:11
- Nahlásit
psychické vykusování chlupů se prý dějíe hlavně z nudy.........ale ve tvém případě bych navštívila veterináře,může jít i o alergickou reakci na cokoliv, ted je alergenů ve vzduchu mnoho.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 16:23
- Nahlásit
Jan
Taky bych šla k vetovi, moje feňule se kdysi dávno vykusovala podobně a byl to úbytek pohlavních hormonů......došli jsme tak daleko, že si vykousala místo až do masa a dostala zánět.
Udělala to jen jednou a po inijekci se hladina hormónů vyrovnala a situace se neopakovala.
Naši známí mají NO feňulku a ta to dělá taky...pravidelně před háráním nebo po hárání místo falešné březosti....taky chodí na inijekce
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2006 16:28
- Nahlásit
Taky bych řekla, že to může být cokoliv a podle fotky na dálku vám nikdo diagnózu nestanoví. Může to být alergie, parazit, zlozvyk... Takže radím jako obvykle - šup šup na veterinu.
|