| Autor |
Zpráva |
Mistery
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2006 15:01
- Nahlásit
11 měsíční štěně mi ve čtvrtek ráno začalo zvracet, tak jsem mu nic nedala žrát, jen černý čaj s medem, v pátek jsem mu na oběd dala rýži s mrkví a trošinku kuřecího, po malých dávkách jsem mu to dávala až do večera. Byl spokojený, nezvracel. Dnes ráno zase zvracel asi 5x žlutou pěnu. Tak mu zase nedávám nic žrát, ale mám strach aby to v tom horku na něj nebylo moc. Je hubený, má 2 kg. Nevíte někdo, co s tím?
|
Karrie
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2006 15:08
- Nahlásit
Mistery
Kromě zvracení má ještě nějaký jiný trápení? Nešeral něco co neměl? Nemá průjem? A co teplota? Není apatický? Čím ho normálně krmíte?
|
Mistery
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2006 15:20
- Nahlásit
Teplotu nemá (37°C), nevím, že by něco špatného sežral, průjem taky nemá, včera byl vpohodě, ale dnes bych řekla, že už je z toho dusna unavený. Ráno dostává granule a na večeři rýži s mrkví a trochou masa.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2006 15:21
- Nahlásit
Nečiní mu problémy pohyb? Sedání, nereaguje bolestivě na stisknutí v oblasti bříška?
|
Karrie
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2006 15:26
- Nahlásit
Mistery
Je řádně odčervený?
|
Mistery
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2006 15:38
- Nahlásit
Bříško ho nebolí a odčervovala jsem ho tento týden v pondělí večer, snědl tabletku s večeří, může to mít spojitost? Tabletka byla jiná značka než minule.
|
Karrie
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2006 15:41
- Nahlásit
Mistery
A nějaký červíky jsi mu ve stolici nenašla? Už vám někdy tak zvracel?
|
Mistery
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2006 15:47
- Nahlásit
Ne, hovínka měl normální. Když slézal sníh, tak taky zvracel, doktor říkal, že něco oblízl, dal mu injekci, měl hladovku a pak se to zpravilo.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2006 15:49
- Nahlásit
Mistery
no pokud jinak nic nebolí a vypadá normálně, tak dej ještě hladovku, místo černýho můžeš dát slabý heřmánkový čaj, no a pokud bude zase blinkat, jdi na veterinu.
Mohl někde oblíznout něco po háravce, nebo se napást travičky.
|
Karrie
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2006 15:51
- Nahlásit
fromeli
To by ale zvracel tu trávu, ne?
Mistery
Když mu jinak nic není, tak si myslím, že to nebude nic hroznýho.
|
Mistery
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2006 15:51
- Nahlásit
Díky za radu, snad to bude vpoho.
|
Karrie
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2006 15:53
- Nahlásit
Mistery
Držím palcečky.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2006 15:53
- Nahlásit
Karrie
no naše špageta trávu nikdy nevyblinká, ale zase jí nesežere kvanta.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2006 16:01
- Nahlásit
nebude to tím horkem?
|
alibaglo
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2006 22:03
- Nahlásit
Hele mě pes jednou zvracel celou noc po půl hodinách a zkus mu dát trochu čaje na žaludek ale zřeď ho a živočišný uhlí, pokud to nepřestane, radši dojdi na veterinu, hlavně mu trochu smoč čumák aspoň vodou ale jen prstem, ať ho nemá moc suchej. Je moýný taky že má úpal.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2006 10:12
- Nahlásit
Já teda nevím, ale pro psa, který má 2 kg, jsou dva dny zvracení docela dost... Být tebou, tak zajedu k veterináři...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2006 11:13
- Nahlásit
Mistery
tak jak to vypadá dneska?
|
alibaglo
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2006 12:09
- Nahlásit
Tak co ňufínek?? jak mu je??
|
Mistery
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2006 12:36
- Nahlásit
Dneska trošku ublinknul, ale po denní hladovce s čajem a medem, jsem mu dala teď trošku rýže s mrkví. Měl už hlad a vypadá veselejší. Kdyby ještě zvracel, tak jdeme zítra k veterináři.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 07:32
- Nahlásit
mistery
podle mně bys měla navštívit veterináře - my měli totéž, 2 dny takhle zvrace, (1 den pořád, 2. den už jen 1x) začali jsme mu dávat kuře s rýží,to byl ov pohodě,ale jakmile jsme mu tam přidalu granule , zvracel zase ,a tak pořád dokola. U veterináře dostal nějakou injekci a teďka ho krmíme spec. veterinárníma granulema na úpravu zažívání.....
co máš za rasu??
|
Mistery
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 08:38
- Nahlásit
Mám jorkšírského teriéra. Dnes už nezvrací a krmím ho rýží s mrkví a trošku kuřecího. Taky myslím, že má asi citlivější zažívání, koupila jsem speciální granulky na úpravu. Díky.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 08:59
- Nahlásit
mistery
a co jste dostali za granulky? podle mně to taky bude tím citlivým zažíváním,má to docela dost psů....)
|
Mistery
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 12:18
- Nahlásit
Koupila Jsem Purinu Puppy Sensitive s lososem, taky se hodně drbal, tak snad mu to pomůže. Purina mu chutnala.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2006 12:40
- Nahlásit
ajóóo tak pak dej vědět - já mám ňáký spešl veterinární.....jakože na předpis,ale cca za 3 týdny konec,tak se musím poohlížet,čím budem krmit dál....
|
jindriska
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 18:14
- Nahlásit
Nechci otvírat nové téma, ale jen by mě zajímalo, zda trávicí proces naší 1,7staré fenečky je v normálu:
Byli jsme se včera koupat, žrala trávu a následně vyzvracela obsah žaludku, a to, co vyzvracela bych klidně mohla vrátit zpět do hrnce - prostě absolutně nestrávené jídlo a to uběhlo 6,5 hodin od posledního podávání žvance. To jí to leží tak dlouho nezpracované v žaludku? Co myslíte, je to normální? Jinak krásně prospívá.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2006 06:41
- Nahlásit
jindriska
mám takový pocit, že "lidská" strava se tráví déle než granule, ale jak dlouho to by Ti asi řekl nejlíp vet.
|