Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / vyziera zem z kvetinacov
Autor Zpráva
p j petra
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2006 14:21
- Nahlásit

mam problem(kedy som ho asi nemala).
Moja kokrica mi uz 3 tyzdne vyziera zem z kvetinacov a vyhrabe mi 10l kvetinac priamo v obyvaku.Uz som ju aj potrestala,uz sme boli u veta a stale to iste.Cim to moze byt?ked sme doma nespravi to.Odydem na hodinku prec a je v obyvaku spust.Zatvarat ju v jednej miestnosti nechcem.Aj ked pridem domov,tak hned vie ze spravila zle,ale presto vsetko spravi to zasa.Moze to byt zlozvyk???...nezahrabava si tam nic.ani nespini.

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2006 14:57
- Nahlásit

p j petra
Ona ma ted ty stenda, ze jo? Ja nevim, nemuze to mit treba nejakou spojitost? - treba ma nedostatek neceho, a hleda to prave v ty zemine.. Krom toho, ze bych kvetinace odstranila z jejiho dosahu, pridavala bych ji nejaky vitaminy a mineraly - treba Roboran, Canvit apod..

p j petra
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2006 15:38
- Nahlásit

Fifi,
kvetiny mame v celem byte,ale to proste len ten jeden kvetinac.vitaminky dostava,uz len kvoli tomu ze bola tehotna,teraz ze ma male.Tak ja neviem.

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2006 15:41
- Nahlásit

p j petra
hele, a co to je za kytku? treba je pro ni zkratka neodolatelna..

Terri
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2006 15:49
- Nahlásit

Mně to taky jednou udělal, ale když jsem mu to zakázala, tak přestal. Teď jen čuchne, podívá se a...
A nemá je v místnosti kde je on.

zuzka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2006 15:53
- Nahlásit

p j petra
hmm a co jí to trochu ztížit?
je to velký květináč, tak co dát na hlínu kameny, navíc to bude vypadat i dekorativně a dobře se to zalévá
jen bych dala nějaké větší, třeba oblázky nebo tak

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2006 16:15
- Nahlásit

p j petra
Nemenila si v tom kvetinaci posledni dobou hlinu? Mne taky fenule vzdycky sonduji cerstve presazene kytky, ale staci na ne houknout a daji pokoj..

p j petra
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2006 16:58 - Změnil/a: p j petra
- Nahlásit

Fifi,
je to cinska ruza,jo a tu zem menim uz kazdy den,lebo ji vzdy vyhrabe a ja musim dolozit novu.Na nasu Ajdinku houkani nepomaha...ona bola tyrana a my sme si ju donesli dom a lutovali ju a ona moze vsetko,len aby bola v poho.A tak to teraz vizera.Zie mi obed na stole ked si odskocim napr.na wc,proste je mazel....xixi...ale zato ked na mna niekto zo srandy namieri ruku,tak ma brani...ale ten kvetinac jej neodpustim.

Terri,
No ja som jej to tiez zakazala aj som ju potrestala,ale nic.Mame vsade kvety okrem spalne(loznice),kupelny a WC,

zuzka,
skusim to stymi kamenami,ale ked potom to urobi,tak som v koncoch.Dala som tak aj foliu a .....nepomohlo.Ona je sikulka...hehe

popoluska
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 07:45
- Nahlásit

My sme mali tiez podobny problem, ale vyriesili ho psy za nas...zacalo to tym, ze len vyhrabali zeminu spod jedinej "kvetiny" palmovitej co sme mali doma, tak sme ju skryli za stolicky...tak nam namiesto toho hryzli stolicky...potom pochopili ako sa za tie stolicky dostat a milu palmu v celku odkusli a hlinu rozmetali po celej obyvacke...tak sme zbytok palmy schovali na skrinu a o 2 mesiace, ked uz zabudli, ze ju kedysi hryzli sme sa odvazili ju znovu vybrat...zatial je v poriadku, ale mozno uz dnes bude vsetko inak

A teraz vazne, trest by mal prist iba vtedy ak ju pristihnes (co v nasom pripade nebolo mozne, kedze sa takto zabavali ked sme neboli doma), s tymi kamenmi neviem asi tak jedine take polkilove sutre aby to nezozrala...
Ja navrhujem kvetinu docasne schovat aj ked je mozne ze si potom najde uplne inu zabavu (skoro iste. Dolezite je aby nemala stres z tvojich odchodov a na tom treba pracovat dlhodobejsie. Musi pochopit, ze je vsetko v poriadku ked doma si aj ked doma nie si. Ale to je na dlhu debatu

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 08:28
- Nahlásit

p j petra
Sára mi to dělala taky, pomohlo až odstranění všech kytek, co byly na zemi...

Mar3
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 08:30
- Nahlásit

Jandula
nooo asi tak nějak (nám teda stačilo jepřemístit tam,kam může jenom když jsme doma i my.....a pořád dokola okřikovat okřikovat okřikovat,až o přestalo bavit je vyhrabávat....(ale pořád musím být tam,kam se k nim sám nedostane . . .

p j petra
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 10:04 - Změnil/a: p j petra
- Nahlásit

popoluska,
tak milu kvetinu som odstranila do druhej miestnosti(i ked sa mi viac pacila v obyvaku,ktoru vzdy zatvorim ked idem prec aby knej nemohla.Len je pre mna zahadou preco len ten jeden kvet ju trapil...??
Jojo...to potrestanie bolo vzdy neskore,ale spravila to ked som nebola doma,ale zasa ked som prisla dom vedela ze spravila zle.Vtedy ma uplne inak vita ako ked nic nevivedie.,bosorka mala.

Jandula,
Ajda si inych kvetin vobec nevsima len tej jednej velke....ale uz je prestahovana....Kvetina,samozrejme.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání