| Autor |
Zpráva |
malika
|
# Zasláno: 24 Bře 2005 23:25
- Nahlásit
Chtěla bych se zeptat co, kromě ophthalmo septonexu masti, může zabrat na zánět spojivek. Myslím že tu jednou někdo psal název mastičky, se kterou měl dobré zkušenosti... Díky
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2005 06:19
- Nahlásit
Na zánět spojivek je vynikající mastička Opthalmo Framykoin (jen na předpis, neboť jde o antibiotikum), dávat tak 3 - 5 dny a pak ještě chvíli prefentivně oči vykapávat "borovou vodou". S antibiotiky se to nemá přehánět, ani u psů a jejich očí.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2005 07:28
- Nahlásit
Garfield
My jsme ten Opthalmo Framykoin dostaliod veta a řekl nám, že všechno vypotřebovat (celou tu tubu). Sice nevím, jestli je to tak u mastí, který obsahujou antibiotika, ale normální antibiotika se mají dobrat až dokonce... Ale teď si fakt nejsem jistá. Každopádně moje psice to tehdy vyřešila za mě, protože tu mastičku neměla ráda a nestřežením okamžiku tu tubu nakousala tak, že to bylo nepoužitelný
malika
Já bych zašla za vetem a poradila se s ním. Ten Opthalmo Framykoin je dobrej, ale jak je výše napsaný, tak je to antibiotikum a to ti stejně bez předpisu neprodají..
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2005 07:35
- Nahlásit
Eimy
To jsi mi připomněla toho mýho pitomečka. Přímo nenáviděl aplikaci masti do očí, takž to vzal rovněž za své a sežral celou mastičku i s tou tubou. Nechápu, že tu ještě dnes ťapká s námi.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2005 08:01
- Nahlásit
Garfield
Mě by spíš zajímalo, jestli to rozkousala tehdy protože se nudila, nebo protože fakt byla "naštvaná", že jí to do těch očí patlu Ale řekla bych že spíš to první... Těžko by si to takhle spojila...
|
malika
|
# Zasláno: 25 Bře 2005 14:16
- Nahlásit
tak díky za rady. u veterináře sme vyfasovali ophthalmo framikoin a ted jdu přemluvit svýho pesana jestli bych mu to mohla taky aplikovat...ještě mě zcela dostal pan doktor když řekl že to má ze sluníčka... řešením by mohlo být buď běhat za psem se slunečníkem nebo mu pořídit sluneční brejličky...
|