| Autor |
Zpráva |
p j petra
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2006 20:20
- Nahlásit
Ahojte,
viete mi niekdo poradit.Moja fenka pred 5 tyzdnami mala cisarak.Brala injekcie asi tak po tyzdni zacala kulhat na pravu prednu labku.Spociatku to bolo len take nepatrne.teraz sa to zhorsilo a nevladze do schodov a nad tou lopatkou ma hrcku.Bola som u 2 vetov.jeden povedal,ze je to natiahnuta slacha a druhy ze treba porobit veskere vysetrenia.Je alergicka na penecilin.Mate niekdo taketo skusenosti???.Vdaka vsetkym.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2006 21:10
- Nahlásit
a jaké injekce? Kam je dostávala?
|
p j petra
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 13:52
- Nahlásit
neviem presne ake to boli,nejake antibiotika.Dostavala kazdy den 2 za krk a jednu do zadnej nozicky.Vcera sme boli u veta a dal jej injekciu a je na tom ovela lepsie ako bola.Ve stredu ideme na rengen a biopsiu,tak budeme vediet viac.Ona neda najavo bolest,tak je to u nej tazsie.Len sa bojim aby nemala rakovinu.Lebo ani tu nevilucil.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 14:14
- Nahlásit
p j petra
to snad nemusí být hned rakovina.Mě Anubis začal taky kulhat jednou (dle mého z ničeho nic) a prý si zvrkl nohu a dostal zánět do kloubu -chodili jsme na injekce a do 3týdnů bylo po všem.
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 14:25
- Nahlásit
p j petra
Přesně, jak řekl veterinář. Je potřeba fenku vyšetřit a pak uvidíte co dál. Takhle po síti vás můžeme maximálně uklidnit, že nemusí být hned tak zle, jak se obáváte. Může to být cokoliv od zánětu kloubu nebo šlachy po dysplazii loketního kloubu. Klidně to také může být ještě doznívající reakce na injekce - podle té bulky nad lopatkou. Ta bulka taky s kulháním vůbec nemusí souviset. U té bych opravdu spíš sázela na to, že to je důsledek podráždění injekcí nebo alergické reakce, než rakovina
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2006 14:34
- Nahlásit
když jsem měla zánět mízní uzliny, vyrukovala jsem u doktora s tím, že by to mohla být Hpdgkinova choroba, ten mě okamžitě zprdl a srovnal to tím, že prý moc čtu. Když jsem mu řekla, že jsem zdravotník, tak akorát prohlásil, že v tom případě to je horší a ať teda na takové kraviny nemyslím, že jako medik měl taky každou nemoc, o které se zrovna povídalo.
|
p j petra
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2006 07:47
- Nahlásit
Vet nam tiez dal niejake tablety.vyzeraju ako granula a je ne nich napisane E.Vcera bola cely den ako vymenena.Vesela a stale vrtela chvostikom.Dufam teda ze je to na dobrej ceste.Aj ja som taky typ cloveka co pozorujem jej kazdu zmenu a potom studujem v knihach a na nete,ci jej nieco nieje.Dakujem vsetkym za pomoc.Mal tady niekdo male steniatka?My ich mame 7 psikov a 1 fenecku.Maju 5 tyzdnov.Zacinaju sa velmi bit a hlavne kluci sa kusu a trhaju do pipikov.Nemozu si ublizit?Vyzera to byt do surove.vdaka
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2006 08:35
- Nahlásit
p j petra
Ahoj,to je dost,že jsi se ozvala,myslela jsem na tebe. O štěňátka se neboj,to oni si jen tak hrajou,ikdyž to někdy vypadá,že si ubližujou. Jsem ráda,že se jim daří dobře.
S fenečkou ti držím palce,určitě to nebude nic vážného.
|
p j petra
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2006 13:49
- Nahlásit
Ahoj žofka,
to som rada ze si sa mi ozvala.Co noveho u teba?My mame stale nejake problemy a nevieme sa stoho dostat.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2006 10:48
- Nahlásit
p j petra
Ahoj,celkem nic nového u mě není. Já jsem v pohodě a pesani taky. Snad jen to,že asi za měsíc si pojedu pro 2 nové štěňátka,fenečky. Už se nemůžem dočkat.
A co tebe trápí ?
|
p j petra
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2006 13:54 - Změnil/a: p j petra
- Nahlásit
tak to je fajn,ked sa ti dari a mas sa dobre.a pre ake stenata si ides?ta nasa mamca a jej labka,ale po tych liekoch co jej teraz dali je celkom fajn,ozila a uz si aj na mna vyskoci,ked si knej klaknem a ona mi da uz packy na ramena.my sa tak objimame....hehe.ja som omylom vymazala tvoj e mail adresu,chcela by som ti poslat foto nasich poserutku,ak ovsem chces a potom ty mi posli tvoje nove bambulky.ake im das mena?
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2006 19:30
- Nahlásit
p j petra
Tak já ti napíšu v týdnu meil,ať mi můžeš ty fotky poslat. Dneska už nestíhám.
|